- 4 Kasım 2014
- 397
- 280
- 53
- 41
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Anladim canim Allah bagislasin kizini ben ilk bebek sandim.O zaman cok kasmana gerek yok bence de dedigin gibi dogal yoldan kalabilirsin tekrar kendini hazir hissettigin bir dönemde baslarsin.Dedigin gibi cok okumasam iyi olacak basladim zaten artik geri dönemem hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.Ben şunan hic bir sey dusunmuyorum zaten vucudun 3 ay dinlenmesi gerekiyormus.. birde tup bebekten ve dusukten sonra normal yolla hamile kalinabiliyormus tabi int. Okudugum kadar.. bakalim nasip kismet..ben 12 yillik ewliyim ve 10 yasinda kizim var o cok kardes istedigi icin denedik tup bebegi zaten en zoruda ona aciklama oldu bebegin dustugu cok agladi cok duygusal canim bence okumati birak akisina birak.. inan beynin sulanir kafan karisir sen iste ve inan gerisi gelecek zaten ;-)
Canim nasil oldun.benim de kimyasal gebelikti.bende oyle birsey olmadi.sen bir doktora gorun.ben de kimyasalgebelik oldugunu ogrenince aysun hanimi aradim,diger transfer icin bir sey yapmaya gerek var mi.cünku rahim filmi cekmemistik.o da sonuc normal her seyin altinda bir sebep aramayin digeri de olmayabilir kader kismet isi dedi.ben cok sasirdim.tamam bu isler kismette biraz ama bir doktorun agzindan ve bir dusukten sonra bunlari duymak beni cok sasirtti.zaten ilk denememde hersey cok guzel sizden kesin gebelik bekliyoruz dedi olmadi ikincinde ikiz gebelik bekliyoruz hersey cok iyi dedi gene olmadi ucüncü deneme için de kader kismet deyince benim kafam iyicene karisti.Kizlar bana kimyasal gebelik denildiya ben dun cok agri cektim aglatacak kadardi. Aysun hanimi aradim dedim hastaneye gideyim mi serum filn bana dediki abartma apranax al yeter ... neyse aksam oldu aksam o agriyla avuc ici kadar et parcasi dustu kurtaja gerek varmi acaba hepsi dusmusmudur
Canım benim ne güzel bi kızın olması inşallah rabbim kardeş de nasip eder ona bitanede olsa bizede nasip etsin Allahım inşallahBen şunan hic bir sey dusunmuyorum zaten vucudun 3 ay dinlenmesi gerekiyormus.. birde tup bebekten ve dusukten sonra normal yolla hamile kalinabiliyormus tabi int. Okudugum kadar.. bakalim nasip kismet..ben 12 yillik ewliyim ve 10 yasinda kizim var o cok kardes istedigi icin denedik tup bebegi zaten en zoruda ona aciklama oldu bebegin dustugu cok agladi cok duygusal canim bence okumati birak akisina birak.. inan beynin sulanir kafan karisir sen iste ve inan gerisi gelecek zaten ;-)
Canim isinize karismak gibi olmayayim ama iki negatif aldiysaniz bence 3. de baska merkez dusunun derim.Degisiklik iyi gelir belki yine ayni senaryo islenecek sonucta orda baska merkez iyi olabilir.Evet embriyonun tutmasi biraz kismet isi ama embriyoya tiraslama yapan merkezler falan var tutunmayi kolaylastirici ya bu merkezden onlari talep edin ya da yeni bir merkeze yol alin ayni sekilde isleyecek senaryoya tekrar para vermeyin bence.Bir de hepinizde kimyasal olmus bu cidden sasirtici kafam cok bulandi benim ama insallah bu kotu bir tesaduftur yoksa merkezden kaynaklanan bir sıkintiysa gercekten uzucu.Canim nasil oldun.benim de kimyasal gebelikti.bende oyle birsey olmadi.sen bir doktora gorun.ben de kimyasalgebelik oldugunu ogrenince aysun hanimi aradim,diger transfer icin bir sey yapmaya gerek var mi.cünku rahim filmi cekmemistik.o da sonuc normal her seyin altinda bir sebep aramayin digeri de olmayabilir kader kismet isi dedi.ben cok sasirdim.tamam bu isler kismette biraz ama bir doktorun agzindan ve bir dusukten sonra bunlari duymak beni cok sasirtti.zaten ilk denememde hersey cok guzel sizden kesin gebelik bekliyoruz dedi olmadi ikincinde ikiz gebelik bekliyoruz hersey cok iyi dedi gene olmadi ucüncü deneme için de kader kismet deyince benim kafam iyicene karisti.
Genartta çok yakın canım o hastane açılımı yok bildiğim kadarıyla ben orayı çok sevdim hijyen bakımından ve oda bakımında gayet iyi bi merkez çalışanları güler yüzlü iyi ilgileniyorlar internetten bak istersenHrs hastanesi neresiki acilimini bulamadim:)
İnşallah tatlım bende hep dua ediyorum sizede banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin AllahımAnladim canim kader kismet demekki zamani var daha insallah birdakidenemende pozitifle.sonuclanir. valla hep aklimdasiniz hep dua ediyorum herkez icin
Aynı kuruntuları ben de yapmaya başladım, içim daralıyor, olumlu birşeyler duymak istiyorum.Ya kizlar herkes negatif sonuc aliyor bu bir tesaduf mü sizce.tamam doktorlar calisanlar cok iyi ama eksik birsey mi var.ben aysun hanimi aradim gecen hafta.hani niye ikinci denemem de tutmadi.hani yapmadigimiz bir test falan varsa yapalim diye.o da cok sebep ariyorsunuz olmayabilir kader kismet dedi.yani bilmiyorum kafam biraz karisti üstüne hep negatifler.ben mi kuruntu yaptım bilemiyorum.
Cok gecmis olsun canim.bende bir sıkıntı olmadı.sadece adetim normalden kısa sürdü.muayane niye. parca kalma ihtimalinden dolayi mi.kimyasal gebelikte bildigim kadariyla parca kalmiyor.gebelik kendiliginden sonlaniyormus.umarim seninki de oyledir.acaba benim de muayene olmam gerekir mi sence.Zelal tesekkurler canim daha iyiyin elhamdulillah... persembe korkunc agriyla parca dustu sonra kus gibi rahatladim..pazartesi kan testine gidicem degerim 0 a dusmesini bekliycektik ozamanda. Bi muayene ederler .. sen nasilsin canim ?
Gecmis olsun hatice.insallah digerinde bekledigin sonucu alirsin.ne yapalim bizimde yazgimizda bu varmis.cok zor gunler ,atlatilmasi cok zor amabizim güclü olmamiz gerekiyor.umarim hepimiz de bu zor mucadelenin karsiligini aliriz.bebislerimize kavusuruz.Kızlar dün adet oldum ve cok rahatsızlık geçirdim avuc dolusu parçalar geçti benden çok ağrılı geçiriyorum benim 2. Denememdi negatifle sonuçlandı bundada bir hayır vardır diyorum ben elimden geleni yapıp gerisini Allah a bırakıyorum verirse olucak inşallah bigün bebisim 3. içinde şubat mart gibi düşünüyorum nasip olursa dualarim sizlerle inşallah en kısa zamanda pozitif haberlerle donersiniz
Çok teşekkür ederim zelalim inşallah rabbim en yakın zamanda yüzümüzü guldurur kaderimiz buymus ne yapalım biz mücadeleye devam edeceğiz birgün olucak buna inanıyorum ama zamanını bilemiyoruzGecmis olsun hatice.insallah digerinde bekledigin sonucu alirsin.ne yapalim bizimde yazgimizda bu varmis.cok zor gunler ,atlatilmasi cok zor amabizim güclü olmamiz gerekiyor.umarim hepimiz de bu zor mucadelenin karsiligini aliriz.bebislerimize kavusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?