Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Aynı kuruntuları ben de yapmaya başladım, içim daralıyor, olumlu birşeyler duymak istiyorum.
Umarim diger arkadaslar pozitif sonuc alir da bize de umut olur.senin kac tane dondurulmusun vardi.sanirim ocakta transferi dusunuyordun.ben daha karar veremedim zamanina.umarim senden guzel haber aliriz.ben olumlu dusunmeye calisiyorum.her kurumda negatif sonuc olur diye kendimi ikna etmeye calisiyorum.umarim bu negatifler bir tesaduften ibarettir.

Çok teşekkür ederim zelalim inşallah rabbim en yakın zamanda yüzümüzü guldurur kaderimiz buymus ne yapalım biz mücadeleye devam edeceğiz birgün olucak buna inanıyorum ama zamanını bilemiyoruz
Canim sizin sorunuz neydi.benim pko.ben 32 yasindayim 1.5 yillik evliyim.bu bir bucuk senede 1 asilama bir taze bir dondurulmus olmak uzere iki tup bebek yaptirdim.cok mu acale ediyorum diye dusunuyorum bazen.yas biraz ilerleyince insan korkuyor .3.denemeni sanirim genartta yapmayacaksin.bir sebebi var mi

Canim ben de aslinda baska bir merkezi dusunmeye basladim.ama genarta 3 tane dondurulmusum vardi artik son bir kez deneyim diyorum olmazsa artik baska merkezlere bakacam.ber de esim genarti ve aysun hanimi cok begeniyor.o da onlarla ayni fikirde.normal diyor olmamasi.her yerde bu sonucu alabiliriz diyor.bakalim artik bir daha sansimizi deneyecegiz.sen icini ferah tut belki bu topikte bir tesaduf oldu hepimizin olumsuz sonuc ve kimyasal gebelik.umarim sizde hicbir sorun olmaz.tedavin ne asamada.transfer tarihin belli oldu mu.

Canim bende rezerv azligi var.Havuz yontemi diye bir yontem yapilacak yani embriyo biriktirme, benim gibi hastalarda cok kullanilan bir yontemmis.Ben daha yeni basladim , bugun 3. Ignelerimi vurunacagim yarin kontrolum var.Transferi subat gibi dusunuyorum ama olusan embriyolara gore tabi.Daha once dondurulmusun oldu mu genartta cozulurken zarar gorme gibi bir durum yasadin mi? Yoksa bu ilk dondurulmus mu? Aslinda ben de suana kadar memnunum aysun hanim cok ilgili merkez de iyi hic sira bekleme vs yok randevu saatimde direk girebiliyorum ya da suana kadar bir olumsuzluk yasamadim ama tabi onemli olan tedavinin nasil gidecegi , onu da sizlerden bilgi edinmeye calisiyorum ama bu kimyasallar ve busranin yasadiklari beni uzdu.Canim sen embriyoya traslama istesene onu bir sor embriyoyu traslayip koyuyorlarmis daha kolay tutunma oluyormus oyle bir sey okumustum en azindan bu tedavinde farkli seyler denensin bence.

rezerv azligi demissin canim o nasil belli oluo bnm gecen sene bi hormon bi de bu ay histereskopi yapildi bisi yok dendi bitti ?skldim artik bende rabbimizde olmasa dayanilmaz bi aci.insaallah hakinda hayirlisi olumlu sonuc almandir rabbim yardimcin olsn

Fsh testinden anlasilir canim ama rezerv azalmaya baslayinca inip cikiyor 10un alti normal kabul ediliyor ama en iyi degerler 6-7 belki 8. Fshin bir kere 10 ustu cikmasi bile tani koydurucu dustugu aylar tedaviye basliyorsun.Bir de amh testi var o daha net sonuc veriyor rezervin hakkinda 1.5 ustu iyi kabul ediliyor.Benim bu ay 8di basladik bakalim insallah sonu hayir olur.Ilk tedavim ne olacak ne bitecek merak ediyorum.Hormon testinde sorun yok dediyse sende yoktur canim ama elinde testin varsa bak istersen fsh degerine.Senin kacinci denemen?

canım durumumuz aynı, benim de altı dondurulmuşum var, üçer üçer donduruldu. Ocak ayında dondurulmuşlarımla deneyeceğim. Ben de bir yandan başka merkezlere bakıyorum, umudum kırıldı çünkü. Eşim bu durumdan rahatsız, umutsuz olmama kızıyor. Mutlaka bu iş nasip kısmet işi ama insan doğru yerde olduğunu hissetmek istiyor.

Canım evlilikte 6 yılı geride bıraktım 6 kez klomen ve çatlama iğnesi kullandım 3 kez aşılama,2 kez tüpbebek hepsi negatif birkez kimyasal gebelik gecirdim pkoluyum bende bunun dışında bi problem yok 26 yaşındayım ben ilkini hrs de yaptim 2. Genart ve 3 de orda olur büyük ihtimalle biraz dinlendikten sonra düşünüyorum tekrar

canim ben ilk tup bebek icin gittim ama vazgectim az daha arastirma yapacaim smear basta olmak usere iltihapim mi var falan die bide yumurtlayamiyormuyum die dusunuoum onlar icin test yapticam

Zelalcim bilmiyorumki parca kalip kalmadigini doktorum pazartesi gidip test yaptir 0 a dusmesi gerekiyor demisti.. persembe buyuk parca dustukten sonra icim rahat etmedi 2 tane.koymuslardi acaba.parca filan kaldimi diyemuyene olmayi dusunuyorm biraz once gittim kan verdim doktorum ogleden sonra conuc ciktiginda ultrasayonla bakalim dedi.. sonucu yazarim canim.. agrin sizin yoksa muayeneye gerek yok ama kan testi yaptirmani onenirim bende hafif agrilar var

canim ben ilk tup bebek icin gittim ama vazgectim az daha arastirma yapacaim smear basta olmak usere iltihapim mi var falan die bide yumurtlayamiyormuyum die dusunuoum onlar icin test yapticam
Canim sen istersen iyi bir doktor bul kendine detayli bir muayeneden gec madem kafana takilan seyler var doktor seni yonlendirir zaten.

Canim sen istersen iyi bir doktor bul kendine detayli bir muayeneden gec madem kafana takilan seyler var doktor seni yonlendirir zaten.
insaallah smear testini burdan yapacaim da kadin dogum dr ma da bi dr onermesini isteyeceim insaallah. allah ol deyince olur dioumm adetim gecti bi kac gundur bu hafta ici kan testi isteyeceim ama bilioum negatif cikcak :-(

insaallah smear testini burdan yapacaim da kadin dogum dr ma da bi dr onermesini isteyeceim insaallah. allah ol deyince olur dioumm adetim gecti bi kac gundur bu hafta ici kan testi isteyeceim ama bilioum negatif cikcak :-(
Insallah cikmaz canim ciksa bile dert etme hormonlarina normal demis doktor , illa ki bir yumurtan buyur dollenir dogal olmaz asilamayla olur o da olmaz tup bebekle olur yani olmasi icin cok yol var kafani takma canini da sıkma.

Yok canim.bu benim ilk dondurumus denememdi.6 tane embriyoyu dondrdk.3 tanesini cozduler.once 3 u de cok iyi denildi 2 sini transfer edek digerini tekrar dondurak dediler ama.yarim saat sonra bir tanesinin gittikce canliligini yitirdigini soylediler.ikisi transfer edildi.diger denemem de diger ucü ile olacak.

Merhaba peritozu33 internet paketim bittigi icin giremedim uzun zamandir.Bir sıkıntımız yok çok şükür pazartesi günü keseyi gördük 4 aralik persembe icinde randevu verdi doktor kalp atislarini duymak icin o kadar sıkıntılı denemelerden sonra çok şükür bu sefer oldu bende inanamiyorum diger arkadaşlar icinde üzgünüm bu sor bir sürec senelerce ayni şeyleri yasadim merkez konusuna gelince talihsizlik olmus ama ben bircok merkezde denememe ragmen en güzel tani tedavi ve ilgiyi burada gördüm yazilanlari okuyunca cok sasirdim neden böyle oldu anlamadim.Kafaniz nerde rahatsa orda deneyin umutsuzluga kapilmayin nolur ne zamana nasipse ozamana geliyor yavrular dualarim sizinle ,rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin yasayan bilir

Canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim daha önce gittiğim merkezde iki düşüğüm vardı, burda hiç tutmadı. Kısmet artık dondurulmuşlara. İnşallah bizler de aynı mutluluğu yaşarız.

Sagol canim Allah razı olsun,canim pgt li genetik arastirmali yapmayi teklif edin (pgt aneuploidy yöntemiyle)benimde iki düşügüm vardi megerse embriyo döllenirken hatali bozuk oluyomus düzgün olanlari secip koydular onun sayesinde hamile kaldim hem cok maliyetli degil tüp bebek fiyati,ilaclar ,2000 lira civarida pgt aneuploidy basari orani daha yüksek bir gün olucak sabredin dua edelim Rabbim en kisa zamanda yavrulariniza kavustursun.

Sevgili hasret Allah bebegini saglikli kucagina almayi nasip etsin.Diger denedigin merkezler nereydi acaba sakincasi yoksa ogrenebilir miyim , merkezlerle ilgili karsilastirma yapabilir misin acaba?

Canim allah hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin.ayni gun pozitif sonucumuzu almistik.ben erkenden de veda ettim bebegime.cok uzulmustum umudumu kaybetmistim ama senin guzel haberlerini aldikca umutlaniyorum tekrardan.canim diger gebeliklerin tup bebekle mi olmustu.kimyasal gebelik miydi senin de.pgt dondurulmus embriyolara da yapiliyor mu.benim sadece 3 tane dondurulmusum kaldi.olur mu acaba.bir de ucret her embriyo icin mi 2000 sayi farkediyor mu.cok soru sordum ☺ tsekkurler simdiden.kendine dikkat et.

ya bayanlar ben kasim ayinin baslarinda histereskopi olmustum hala adet goremedim bel agrilarim var ha hasta oldum ha olacaim dioum ama yok gelmio idrar testi yaptim yok o da negatif kan testi yaptirayimmi sizce yoksa histereskopi sonrasi normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…