Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

ya bayanlar ben kasim ayinin baslarinda histereskopi olmustum hala adet goremedim bel agrilarim var ha hasta oldum ha olacaim dioum ama yok gelmio idrar testi yaptim yok o da negatif kan testi yaptirayimmi sizce yoksa histereskopi sonrasi normal mi
Canim bence doktoruna sor.bu kadar uzun surmemesi gerekiyor.normalde adetlerin duzenli mi.histereskopiyi doktor mu yap dedi kendin mi istedin.ben aysun hanima yaptirayim mi diye sormustum gerek yok demisti.1.5 yillik evliyim diye mi acaba gerek gormedi.ama aklimda hep soru isareti olarak kaldi ya rahimde bir sorun varsa.

canim bende ayni 1,5 yila yakin ewliyim sertac hoca istedi histereskopiyi adet dusensiizligim vardi ama bu kadar deil yani bi hafta ya gecikir yada erken olurdum suan onbes gunu gecti adet gecikmem.histereskopi isteme sebepleri belki adet dusensizligimin sebebini bulmakti ama ondada biisi cikmadi bu idrar testleri simdie pozitif cikarirdi dimi hamis olsaydim yoksa kan a gideimmi sence

Idrar testine guven olmaz.doktorun ne dedi.sen ne olur olmaz bence bir kan testi yaptir.kullandigin ilaclardan da olabilir gecime.umarim hamilesindir.ben pko liyim 2 ayda bir oluyorum adet.hormonlarim normal ama.sende de pko olabilir mi.

Sevgili hasret Allah bebegini saglikli kucagina almayi nasip etsin.Diger denedigin merkezler nereydi acaba sakincasi yoksa ogrenebilir miyim , merkezlerle ilgili karsilastirma yapabilir misin acaba?
Merhaba FKB2012 dualarin icin teşekkür ederim,Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin.Merkezlere gelince ilk deneme tüp bebek Anatolia da kimyasal oldu düstü ,ikinci dondurulmuşlarla oda Anatoliada negatif,ücúncü maya (koza tüp bebek) hastane batti iflas etti ve beni 1 sene oyaladi sonuc negatif belliydi zaten,koza iflas ettigi icin kalan dondurulmuslarla centrumda oda negatif ayrica bi kerede kendiligimden kaldim oda düstü.Anatolia ticarethane olmus para tuzagi insanin suratina bakmiyolar,maya yani koza şerefsiz batmis oyaladi bi sene,centrum fena degildi 3 ünde de doktorlari dogru dürüst görmedim.Ama genartta hep ilgilendiler ve aysun hocayla muhatap oldum memnunum oldu diye degil olmasaydida gene oraya giderdim.

Sagol zelalim en kısa zamanda olcak sadece sabir ve moral ihtiyacin olan.Canim biri tüp biri kendiliginden ikiside kimyasal olup düstü.Dondurulmuslara olmuyor canim taze 3.güne kalan embriyolara uygulaniyor sayi yok kac yumurtan yetisirse 3. Güne hepsi gidiyo benim sade pgt 2000 liraydi giderkem tüp bebek fiyatlarinj zam geldi dediler en son noldu bilmiyorum ama cok artmamistir sanirim.

Tesekkurler canim verdigin bilgiler icin.artik ben dondurulmuslari bir kez daha denerim.eger olmazsa senin dedigin gibi pgt yaptiririm.artik hakkimizda hayirlisi.sen cok mucadele vermissin,cok sıkıntı yasamissin.ama mucadeleni kazanmissin.insallah bebisini de sagliklicakla kucagina alirsin.bizler de arkandan yetisiriz sana

Sagol zelalim Allahim en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu,bu arada yarin kalp atisi icin gidicez dua edin,selamlar

Sagol zelalim Allahim en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu,bu arada yarin kalp atisi icin gidicez dua edin,selamlar
Canim.simdi ne kadar heyecanlisindir.rahat ol.cok guzel duygular bunlar.her anin tadini cikar.sakin stres yapma.guzel haberlerini bekliyoruz.her zaman duamdasin canim.

Tesekkur ederim hasret , sayende epey ayrintili bilgi edindim diger merkezler hakkinda ben de gen artta devam edecegim gibi gorunuyor en azindan subata kadar.Bir sey daha soracagim embriyolarin hakkinda bilgilendirilmen nasildi? Ben kendim aysun hocaya mesaj atiyorum soruyorum kendileri sadece dollendi diye mesaj attilar , embriyologun arayip ayrintili bilgi vermesi gerekmez miydi ya da size verdiler mi? Su an embriyolar 3. Gunu tamamladi ama kac hucreli ne durumda 5.gune varabilecekler mi kaliteleri nedir tamamen muamma opudan sonra pek ilgilenen olmadi.Bende havuz yontemi yapilacak embriyo dondurulacak ama bu surecte neden bilgilendirilmedigimi anlamadim.

Canim ne yaptin.merak ettim seni bugun doktora gidecektin.umarim bir sorun yoktur.
Canim gittik ama embriyo ve kalp atisini göremedik baya moralim bozuldu devlete ve özelede gittik göremediler devlet on gün sonraya özel pazartesi ye randevu verdi gec tutunmus olabir bazen gec gözüküyor diyor ikiside beklicez bakalim insaallah yavrum benimledirde görürüz dua edin nolur boş gebelik olmasindan korkuyorum doktorda kesen cok düzgün ve büyüyo ,kanamanda yok bekliyelim diyo bos kesede büyümez ve şekli bozulur diyo e büyüyo gayette düzgün nasip artik rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

canım gusel haberlerle beklıouz senı ınsaallah

Canim ya sakin stres yapma.insallah bebisin seninledir.guzel dusun guzel olsun.hersey normal gorunuyorsa doktorun dedigi gibi embriyolar gec tutunmus olabilir dolayisiyla kalp atisi da gec duyulur.pazartesiye guzel haberini bekliyoruz canım.senin icin hep dua edecem.

İnşaallah Zelalim inşaallah benimledir sagol dualarin icin bilmukabele bende hepiniz icin dua ediyorum,güzel haberlerle buluşmak dılegiyle...

Canim ne yaptin.umarim guzel haberler verirsin.
Güzel haberler veremicem zelalim,malesef boş gebelik oldu.Ayrintili ultrasondada bakildi ne bebek var ne kalp atisi bomboş beklemenin bi anlami yok beni zehirleyebilirmiş yarin kürtajla alinacak.Çok üzgünüm cok 10.000 de 1 kiside görülürmüş oda beni buldu.Nasibim degilmis elde var sıfir gene bos döndüm.Kendimi nasil toparlayacagim hic bilmiyorum.Sadece sabır istiyorum Allahimdan.

Canim ya cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum.inan okuyunca agladim.hepimizin ne bitmez cilesi varmis meger.ALlahtan sabir diliyorum.cok zor bir surec .atlatman cok zor olacak ama eminim birkac gune toparlanirsin.umudunu sakin yitirme canim.bak hepimiz ayni durumdayiz.ama herseye inat guclü olacagiz.kendine dikkat et canim.

Nasil uzuldum anlatamam.Koca forumda ust uste olusan kimyasal gebeliklerden sonra sen bulanan kafami berraklastiran bir umuttun hasret ya hamile olman bir umuttu benim icin.Cok cok uzuldum negatif almaktan daha bile yikicidir bu yasadigin belki bebegin seninle sanip sonradan kaybetmek. Cok uzgunum Allah sabir versin kismet degilmis demekten baska bir sey gelmiyor elden neyseki tedavi olabiliyorsun bu da bir sey yumurtan veya esinde sperm olmasa cok daha zor olurdu her sey , zamani gelmemis daha demekti.Allah yardimcin olsun aysun hanima haber verdin mi?

Sagol zelalim Allah razi olsun,evimdeyim geldim kürtaja varmadan hastanede kanamam başladi ve düştü kese bi görsen kocaman avuçicı kadar olmus ama parça kalmiş olabilir diye genel anesteziyle kürtaj yapildi rahim temizlendi hala kanamam devam ediyor ama geçıcek inşaallah Rabbim sabir versin bana toparlanmak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…