Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Evet canım gerçekten çok zor oldu Aysun hocaninda bilgisi var oda bekletmeden hemen aldir yoksa seni zehirler demisti hemen müdahale edildi.Çok üzgünüm ama Aysun hoca rahim temizlenince kürtaj sonrasi daha kolay dedi ve cok beklemicez önümüzdeki adette gidicez ve son kalan 2 pgt li dondurulmuslarla devam edicez.Insallah onlar bari güzelce tutunurda saglikli hayirli gebelik olur.Allah hepimizin yardimcisi olsun destekleriniz icin sagolun.Rabbim hepimizin yüzünü güldúrsün ve bu yollarda eylemesin.

Canim yaa cok buyuk gecmis olsun.demek zamani degilmis.insallah diger tedavinde bebisini kucagina alirsin.bu ay tedavine devam edecen galiba.eminim bu sefer bebislerin sana slkl slkl tutunacak.cok uzme kendini sadece bir kac ay gec bebislerini kucagina alacaksin.belki merkezde karsilasirz kader arkadasim.bu sefer insallah guzel seyler paylasiriz

Merhaba ayni fikirdeyim.daha oncede yazmistim.umarim bu negatif sonuclar merkezle ilgili bir sorun degildir kotu bir tesaduftur.olumlu dusunmek istiyorum.umarim diger denemelerimizde olumlu sonucu hep birlikte aliriz

Öyle canim zamani degilmis ,insaallah arkadaşim karsilasiriz ve mutluluklarimizi paylasiriz destek olup birbirimize atlatacagiz bu günleri,sadece biraz zamana ve sabira ihtiyacimiz var.Allah büyük onun sonsuz hazinesinde hepimize yetecek kadar hediye var.

Geçmiş olsun arkadaşım hatırlarsan konuşmuştuk özelden. Bende ağır şeyler yaşadım. Ne yapalım sabır. Allah yardımcın olsun.

Canimmm cok gecmis olsn rabbim yardmcin olsn sabrlar versin ama rabbimden umudu kesmemissin ne kadar gusel enkisa zamanda tekrar dusunmen rabbim hayirli bir ewlat buyutebilmeyi ve bise hayirli ewladimizin olmasini nasip eylesin tekrardan gecnis olsn bedenine de ruhuna da dikkat et

Geçmiş olsun arkadaşım hatırlarsan konuşmuştuk özelden. Bende ağır şeyler yaşadım. Ne yapalım sabır. Allah yardımcın olsun.
Hatirliyorum canim sagol Allah razi olsun,kaderimizde ne varsa onu görüyoruz sabretmekten başka çaremiz yok.

Sagol canim Allah razi olsun,umut dünyasi Rabbim öyle cok sabir veriyorki tekrar düsünüyor ve istiyorsun rabbim hepimize nasip etsin evlat sahibi olmayi altin toplari tutmayi evlat olmayinca biseyler eksik kaliyo o yüzden hepimiz toparlanip tekrar istiyecegiz ,Rabbimde verecek onun sonsuz hazinesi hepimize yeter.

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bu merkezin sgk ile anlaşması varmı. Rapor çıkarmayı düşünüyoruz da.daha önce bu merkeze gelmedik. Merkezleri araştırıyorum.

Günaydın kızlar. Nasılsıniz, neler yapiyosunuz.ya kizlar size birsey soracagim.benim yaklasik 10 gündür adet olacak gibi kasik agrisi ve göğüs ağrısı cekiyorum.en son 16 Kasım da adet oldum.adetlerim düzensiz oldugu icin ne zaman olmam gerektiğini bilmiyorum ama eskiden adet oldugum gun biraz sancim olurdu.acaba bu tüp bebek süreci mi zarar verdi.anlamadim.siz de böyle bir durum yaşadınız mı.

arkadaşlar bu merkez iyi bir merkez ama dr ları rezalet
benim ablam 3 kere genartta Aysun ve sertaçda tüp bebek denedi her seferinde kırıcı c evaplar oldu en son denemede o kadar olumlu konuştu ki olacağına inandı gene olmadı bu sefer dediği şey allahın işine karışamayız ben de zamanında Aysun hnma gittim o kadın içime sinmedi tabiri caizse beni para makinesi gibi gördüm ve ben genartta dışarıdan gelen bir doktorla tüp bebek işlemimi yaptırdım tek seferde ikizlerim oldu dr un şansı mı merkezin mi yoksa başka şey mi bilemem canınız yanmasın ne Aysun hnm a nede eşine sakın olaki gitmeyin bana Aysun 10000 tl lik hesap çıkardı gereksiz gereksiz testler kendi dr uma gittiğimde hepsinin gereksiz olduğunu söyledi geçmişte yaptırdığım testleri falan gösterdim boşu boşuna bunlara para vermişsin bu testlerin gereği yoktu dedi

Bende tüp bebekte negatifi görüp adet olup bittikten sonra hafif kasık ağrıları olmuştu. Ya dedim psikolojik bu süreçte kendimizi çok dinliyoruz. Acaba belirti var mı diye ya dedim ondan yada aklıma başka kötü şeyler geliyor. Netten baktım birşeyde bulamadım. Ama şimdi pek yok gibi. İnşallah bir sıkıntımız yoktur.

Allah çocuklarınızı size bağışlasın. İsteyen herkese nasip olur inşallah. Hangi doktorda yaptırdınız burdan söyleyebilirmisiniz. Benimde 2 negatifim var merkez araştırıyorum. Ama ben ikisini genartta yaptırmadım da düşünüyorum üçüncüsü için burayı.

Ahmet bostancı da yaptırdım kendisinin özel muayehanesi var ama tüp bebek işlemini genartta yapıyor ben çok memnun kaldım

Umarim bir sorun yoktur.ben daha cok yumurta toplama sirasinda bir zarar mi gorduk diye dusunuyordum.ama arada belki hamilelik belirtisidir diye umut ediyorum.ama benim degisik bazen cok siddetleniyor bazen de hic bir sey hissetmiyorum.umarim kullandigimiz ilaclardan degildir.

Allah cocuklariniza uzun omur versin.katiliyorum dusuncelerine.ben de benzer seyler yasadim.bu arada bir negatif bir kimyasal gebelik denemem oldu genartta.her ikisinde aysun hanim cok olumlu konustu kesin gebelik dedi.olmayincada sebep olaral kader kismet dedi.sizin ve ablanizin sorunu neydi.ben pko luyum.benden hicbir test istemedi.hatta kendim sordum belki baska bir rahatsizligim vardir histeroskobi cekek dedim.aysun hanim da olmayinca altinda cok sebep ariyorsunuz kader dedi.

İnşallah sizin ki başka ağrılardır benimki sizinki kadar şiddetli değildi. Birşey de olmamıştır inşallah. Ama ilaçlar çok etkiliyor insanı.

Bu bahsettiğiniz doktor hastalarına cevap bulamayınca kader diyip geçiştiriyor herhalde. Bu merkezden soğumaya başladım valla.

Malesef oyle.benim de pek inancim kalmadi.
Malesef oyle.benim de pek umudu m kalmadi oraya dair.belki memnun ayrilan da vardir.ama ben memnun degilim.hakkimizda hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…