- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Hepinizede çok teşekkür ederim arkadaşlar dilekleriniz için sağolun idrarda bakmadım ama düşünüyorum lucrini kaçgün kullandım tam olarak hatırlamıyorum ama lucrin le puregon kullandım nisanın 11 inde lucrini kullanmaya başladım daha sonra puregon ve nisanın 30 unda 22 tane yumurta toplandı 16 tanesi döllenmiş ve aralarından en iyi seçilen üç tanesi tranfer edildi. erkek faktörüydü ama kesin olmaz diye birşey değilmiş yani olması uzun sürebilir dediler hadi darısı başınıza..[/QUO
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:Saruboceq:
canım regl olunca 3.gün gonalf başladık.8 gün kullandım.8.gün çatlatma iğnesi oldum.iki gün sonra yumurta toplama.ondan üç gün sonra transfer.yani toplam13 gün sürdü gonalfle başlayan 2.bölüm.
slm kızlar
uzun süredir foruma girmiyordum bu akşam bana ne olduysa bi bakayım dedim.
3 aşılamam ankarada oldu tıp fakültesinde tüp bebek için başka üniv. hastahanesine gittik oda pozitif diye sevinirken dış gebelik olduğu ortaya çıktı ve düşükle sonuçlandı.tabi tahmin edeceğiniz gibi moral bozukluğu yüzünden hiç girmedim siteye...
aslında kendimi hazır hissediyormuyum bilmiyorum ama merkezlere bakıyordum burayı görünce yazayım dedim.
genartı duymuştum aslında ama çok kararsızım.aşılamaların olduğu fakülteyemi gitsem yoksa gatayamı gitsem diye düşünürken şimdide genartı düşünmeye başladım...
dedim ya çok kararsızım yine aynı şeyleri yaşamak öyle zor geliyorki.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah...
bu arada hamile arkadaşı gönülden kutluyorum darısı ben dahil bütün isteyenlerin başına inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?