Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Kızlar ... Bugün benim gonalf 8.günü veeeee az önce yumurta sıvısı geldi benden,hani yumurta akı gibi uzayan şeffaf sıvı......
Yoksa çatladılar mı yaaa, ne bu şimdi, normal mi? Sizlerde de oldu mu kızlar? Ne olur hemen cevap.... :1shok:
Dr aradım, müsait değil...1 saat sonra arayacağım..

Yok xolix akıntı değil billiyorum, yumurta sıvısı...Ama bu sıvı ne zaman geliyo onu bilmiyorum ,çatlamadan önce mi sonra mı acaba?

xolix sen gonalf kaç gün kullandın? çatlatma iğnesi hangisi ve ne zaman yapıldı? çatlatma iğnesinden sonra ne kullandı? toplama ve transfer ne zaman yapıldı? detaylı anlatabilir misin canım?

ya kızlar bugün desolet 12. hapım ve adet olcak gibi ağrılarım arttı galiba lucrinden önce olcam adet doktoru aradım ilacı sakın bırakma devam et dedi allahım bir aksilik çıkmadan şu tedavim biterde ve asıl önemlisi eşimde sperm çıkması ve sonucunda bende hamile haberi alayım allahım sen herkesin içinde benimde dileğimi ver aminnnnnnnnnn

zahidem tebrikler umarım allahım bize de yaşatır bu tatlı duyguyu bizde haziran da başlıycaz aysun hanımla..önce allha sonra o na çok güveniyorum ne kadar ilgili ve sevecen bi bayan..sesi bile moral veriyo insana..
benim kafama takılan bi kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim..
aysun hanım 1 ay öncesinden doğum kontrol hapına başlıycaz demişti..size de öyle bişey dedi mi
bana söylediğiniz bu iğnelerden hiç bahsetmedi acaba yine klomenle mi yapıcak olabilir mi..
uzun protokolle kısa protokol arasında ne fark var yardımcı olursanız sevinirim taşekkürler..

Son düzenleme:
Esraberat merhaba...Bana da doğum kontrol hapı verdi, desolet, herkese veriyor canım...
Tüp bebekte klomen yok canım...Desoleti 18 gün kullanıp lucrin.e,sonra da gonalf.e başlayacaksın...
Genartta herkese uzun protokol yapılıyor..

esrabat canım benimde uzun protokol bende desoletle başladım canım sonra lucrin iğnesi olcam sanad söyler sizn sebep ne canım bizim erkek interfilitesi

slm kızlar
uzun süredir foruma girmiyordum bu akşam bana ne olduysa bi bakayım dedim.
3 aşılamam ankarada oldu tıp fakültesinde tüp bebek için başka üniv. hastahanesine gittik oda pozitif diye sevinirken dış gebelik olduğu ortaya çıktı ve düşükle sonuçlandı.tabi tahmin edeceğiniz gibi moral bozukluğu yüzünden hiç girmedim siteye...
aslında kendimi hazır hissediyormuyum bilmiyorum ama merkezlere bakıyordum burayı görünce yazayım dedim.
genartı duymuştum aslında ama çok kararsızım.aşılamaların olduğu fakülteyemi gitsem yoksa gatayamı gitsem diye düşünürken şimdide genartı düşünmeye başladım...
dedim ya çok kararsızım yine aynı şeyleri yaşamak öyle zor geliyorki.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah...
bu arada hamile arkadaşı gönülden kutluyorum darısı ben dahil bütün isteyenlerin başına inş.

arkadaşlar dün sabah bizde aysun hocayla görüştük ne kadar olumlu, sevecen, rahatlatan, her konuda yardımcı olmaya hazır olan bir dr. tek sorun tüp bebek raporu için bir şey yapamıyorlar ya gaziden 300 tl. verip rapor alabilirsiniz yada zekai tahirden çıkarabilirsiniz dediler ama zekai tahir artık başka merkezler için rapor vermiyormuş sizler nasıl aldınız raporunuzu arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

merhaba arkadaşlar hepinize tekrar çok teşekkür ederim sevgidolu canım eşimde sorun yoktu yanlız hareketli sayısı düşük olduğu için normel yolla beklerseneiz uzun sürebilir dedi dr oyüzden tüp bebeği gerk gördü allahım inşallah en yakın zamanda sizede nasip eder sizler içinde dua ediyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere..

bizimki açıklanamyan infertilite hiç bi problem yok görünürde mutlaka bi sebebi vardır ama 2 yıl oldu bi şey bulunamadı.ben 1 kez denedim aşılamayı..çok yorucu manevi olarak çok yıprandım.artık tüp deniycem ihtimal daha yüksek sonuçta..
bi de rapor albilsem süper olurdu ama malesef görevde 5 yıl çalışmış olmam gerekiyomuş..çok üzüldüm..
bebiş gelsin de hayırlısıyla feda olsun napalım..

desolet doğum kontrol hapı yani..ondan sonra kendiliğinden adet olmamı mı bekliycek yoksa direk desoleti bırakıp lucrine mi başlıycak..ikisinin arsında zaman olacak mı..eğer rapor yaptırabilirsem tüm bunlardan önce bi gidip hormon tahlillerini tekrar vermem gerekecek di mi..

ne karışık bi iş ya.. off hayırlısıyla bi atlatsaydık şu günleri...ben hamile kalana kadar bu sitede herkesi bıktırıcam galiba..

Son düzenleme:

demiray merhaba canım, moralini bozma hayırlısı nasılsa öyle olsun hepimiz için.. sana birşey sormak istiyorum aşılamalarını ve tüp bebek tedavini hangi fakültede gördün? bende şuan üniv. hastanesine gidiyorum ve devam edip etmemekte çok kararsızm benimle paylaşırsan sevinirim.. umuarım herşey bundan sonra yolunda gider

Merhaba ben raporumu Zekai Tahirden aldim. 1. denemem ve 3 asilama orada oldugu icin sorun cikarmadilar. Bir de ben basta kararsizdim 2. denemeyi de orada yaptirmayi dusunuyordum ve kararimi degistirdikten sonra da onlara birsey soylemedim. Orada yaptiracagimi dusunerek para felan da istemediler. Raporu aldiktan sonra Genarta geldim. Ayni yontemi denemek isterseniz adetin 2 veya 3. gunu sevkli gidip sabahtan kan verip ultrasona girmeniz ogleden sonra 1.30 ta gidip sonuclari doktora gostermeniz gerekiyor. Onlarda desolett verip 18 gun sonra tekrar ultrason yapiyorlar ama degerlerde sorun varsa asla rapor vermiyorlar benim fsh yuksek ciktigi icin bir kac ay beklemek zorunda kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…