Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Xolix senin test gunun ne zaman? Meraktan catliycam ben. Bugun gidip kan testi yaptirsam mi diye dusundum ama sonra cesaret edemedim dusuk cikarsa uzulurum diye. Idrar testine guvenmiyorum zaten ama belki E2 ve beta hsg biraz fikir verebilir diye dusunuyorum. Benim gecen sefer Zekai Tahirde 3 gune bir e2 bakiliyordu ve ilk basta benim 1500 felan cikmisti ve doktor cok guzel demisti sonra 2. sefer gittigim de 500 lere dusmustu ve doktor ne kadar direkt soylemese de ben yuzunden birseylerin ters gittigini anladim ve nitekim de gebelik olmadi. Sonradan ogrendim ki e2 nin hamilelik boyunca artmasi ve belli bir seviyenin altina dusmemesi gerekiyormus.

ahhh canım bende çok heycanlıydım ama heycanım azaldı .8.gün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.çok üzüldüm.korktum bidaa öğlen yaptım aynı.doktor biz idrar testine güwenmeyiz dedi.bakalım hayırkısı.cumartesi 11. günüm kan vericam.ama çok korkuyorum.birazda umudum kırıldı.senin kaçıncı günün?

canlarım slm nasılsınız xolix canım seninde az kaldı ama ben eminim sanki sen hamilesin allahım inşallah doğru çıkar zahidem sağol canım sen dinlen şimdi valla senin adına çok seviniyorum esrabat arkadaşım desoleti 18 gün kullanıp 19. gün lucrin alıyosun sonra adet olunca doktoru aroyosun o sana gel dediğinde gidiyosun hormon testi yaptır benden istemişti aysun hanım şükür problem çıkmadı canım

Meldir ben raporu 300 tl verip gaziden aldım ,daha doğrusu alacağım, başvurduk geçen hafta henüz çıkmadı rapor...Bence sen de öyle yap, diğer hastane zormuş baksana...
Kızlarrrrr ben bu gece çatlatma iğnesi yapcam, çok yaklaştım, heyecanlanıyorum...

saol sewgidolucum.ana eşiminde umudu tti testten snra bnimde.inşallah bi mucize olur:Saruboceq:
feraye hiç heycnlanma yumurta toplama çok kolay.

xolix06 çok zor bi durumdur eminim aylarc beklersin 1-2 gün geçmek bilmez en iyisi kan testi 12. gün kesin sonuç çıkıyo nasılsa 1 güncük sabret allah yardımcın olsun..

Çatlatma iğnesinden sonra (ovitrelle) göğüslerim çok kötü oldu, şişti ve ağrıyo...
Sizler hangi iğneyi kullanmıştınız, size de böyle olmuş muydu kızlar?
OPU 35.5 saat sonra...

merak ettim ben de sonucu yazmıştır bi bakayım dedim ama xolix görünürlerde yok galiba.. nolursa olsun hayırlısı olsun inşallah..

Ben size guzel bir haber vericem. HAMILEYIMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!! Dun de yazdigim gibi cok merak etmeye baslamistim. Test gunum 26 mayis olmasina ragmen bugun gidip kandan beta hsg baktirdim ve sonuc 45 cikti. Aysun hanimi arayip soyledim. Tebrik etti "hamilesiniz" dedi ama tabi 2 gun sonra tekrar kan verip degerin yukseldiginden ve dis gebelik olmadigindan emin olmamiz lazim. Yine de cok guzel bir duygu. Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin.

Ha bu arada eminim soracaksiniz hic belirti oldu mu diye. Ben kendimi hic degisik hissetmedim. Hatta diger hamile oldugunu ogrenen arkadaslarin yazdigi belirtileri okuyunca bunlarin hic biri ben de yok demek ki olmadi diye dusunmustum. Ama sonra bir kac arkadasin da transfer sonrasi hic birsey hissetmedigi halde hamile kaldigini okuyunca tekrar biraz umitlendim. Insallah siz de benim bugun yasadigim mutlulugu yasarsiniz.

light canım çok sevindim allah tamamına erdirsin canım sizde sorun neydi allahım inşallh bizlerde bigün buradan hamileyiz haberini veririz canım bide benim bugün lucrin iğnlerim geldi ama nasıl vuruncamı tam anlamadım bide bu iğne olunca kaçıncı gün adet luyoz yani olması gereken gündemi dahamı erken

ahhhhhhhhh canıııııııııııııımmm maşallah hayırlı olsun
rabbim sana şükürler olsun.bugün senin 8 .günün galiba değerin süper maşallh.katlanakatlana artsın inş.:sm_cool::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkis:CüvCüv:Şeniz:lepi:hihoyyyt:dance:

Çatlatma iğnesinden sonra (ovitrelle) göğüslerim çok kötü oldu, şişti ve ağrıyo...
Sizler hangi iğneyi kullanmıştınız, size de böyle olmuş muydu kızlar?
OPU 35.5 saat sonra...

sakin ol canım.ovitrolleden oluo o belirtiler.hayırlı opular canım benim .çook sakin ol.opu çok basit bişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…