genç annelik

bir insanın bişeyi istemesi çok önemli. eşimin yardımıyla bu günlere geldik. Allah ondan bin kat razı olsun
Benim bahsettiğim gibi gebe kalmada sıkıntım var 20 yaşında nasıl oldu tüp bebek ben hala anlamadım. benm de eşimden Allah razı olsun da eşimin iyi olmasıyla olmuyo tüp bebeğe girmek. yani sıkıntın neydi merak ettim özelden msj at istersen bana da yardımcı olmuş olursun hem.
sonuçta 1.5 yıldır evliyiz çocuk istiyorum ama tüp bebek ne benim aklımdan geçti ne doktorların. ve dediğim gibi daha önce hiç duymadım 1 senelik evli birine üstelik 20 yaşında tüp bebek.

annemi çok erken yaşta kaybettiğim için anne olmayı çok istiyordum. bu yüzden acele ettim

Güzel kardeşim hiç dert etme kendine, 20 yaş deyince bize erken geliyor ama düşünsene senin evladın ne kadar şanslı olacak, birlikte büyüyeceksiniz, ona ayak uydurabilen dinamik bir anne olacaksın, Allah uzun ömür versin evladının her güzel gününde yanında olacaksın. Tedavi süreci falan biraz yıpratmış seni, çok da normal bu, benim ablamda 20 yaşında anne oldu, şimdi kızı 23 yaşında, arkadaş gibi kol kola geziyorlar, her zaman iyi ki doğurmuşum der, babasız büyüttü üstelik, hiç de gençliğim gitti diye yakındığını görmedim. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

medicana hastanesini öneririm. çok iyi. haznedarda

merhaba,
hayırlı doğumlar.
Benim için çok erken 20 yaşında anne olmak.
ama bu kişisel tercih meselesidir.
siz ruhen hazır hissetmişsiniz. ben 25 yaşında hala hissedemiyorum mesela :)
okulunuz yoksa ya da çalışmıyorsanız anne olmak istemeniz çok da garip değil.
rüyalarınız bilinçaltında bunu yaşamaktan korktuğunuzu gösterir.
iyi şeyler düşünün..

Allah cc olmayanlara nasip etsin.

kaynanamı kandrabilirsem bir kaç ay yanımda kalack :)

şanslısınız eşinizin, kayınvalidenizin sizi sahiplenmesi konusunda.umarım hep böyle gider,dilerim sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

benim yaş da 20. annem evleneceğimi duysa öldürür heralde beni ya erkek arkadaşımın olduğunu bile tam anlamıyla söyleyebilmiş değilim bu da işin ayrı bi boyutu

annen sna kıyamz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…