- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.755
- 448
- Konu Sahibi ruya112233
-
enemm doğuma az kalmış :)) sağlıkla inş :)yarın 35 oluyoruz Allah'ın izniyle
valla atabildim. solda özel msj at yazıyordu. yönetciye soraym dilersno değil de konu sahibi, bana 50 mesajın altındayken o konu sahibine nasıl özel mesaj attığını söyler misin?
valla atabildim. solda özel msj at yazıyordu. yönetciye soraym dilersn
canım sabah banada yazdı. o özellik yok sanırıım artık. yeni üyeler bana yazabiliyor konu kapamam için çünküo değil de konu sahibi, bana 50 mesajın altındayken o konu sahibine nasıl özel mesaj attığını söyler misin?
bn de attım. 50 msjın altında msj atılmyormş. ama bn atabldm ddmyok atamazsınız normalde ama ben yöneticilere mesaj attım zaten..
canım sabah banada yazdı. o özellik yok sanırıım artık. yeni üyeler bana yazabiliyor konu kapamam için çünkü
hatta size de attm değl micanım sabah banada yazdı. o özellik yok sanırıım artık. yeni üyeler bana yazabiliyor konu kapamam için çünkü
evet. bana yazdınız özelden. eskiden 50 mesaj gerekiyordu ama şu an değilhatta size de attm değl mi
tşk edermevet. bana yazdınız özelden. eskiden 50 mesaj gerekiyordu ama şu an değil
Benim bahsettiğim gibi gebe kalmada sıkıntım var 20 yaşında nasıl oldu tüp bebek ben hala anlamadım. benm de eşimden Allah razı olsun da eşimin iyi olmasıyla olmuyo tüp bebeğe girmek. yani sıkıntın neydi merak ettim özelden msj at istersen bana da yardımcı olmuş olursun hem.bir insanın bişeyi istemesi çok önemli. eşimin yardımıyla bu günlere geldik. Allah ondan bin kat razı olsun
birde konusunu kapadığım erkek üyeler yazıyor özelden. dünde biri yazdı. neden kapıyorsunuz vs. hesap soruyorlar:)keşke o özellik yeniden gelseydi okym, böyle herkes birbirine abuk sabuk mesajlar atabilir.
annemi çok erken yaşta kaybettiğim için anne olmayı çok istiyordum. bu yüzden acele ettim
medicana hastanesini öneririm. çok iyi. haznedardaBenim bahsettiğim gibi gebe kalmada sıkıntım var 20 yaşında nasıl oldu tüp bebek ben hala anlamadım. benm de eşimden Allah razı olsun da eşimin iyi olmasıyla olmuyo tüp bebeğe girmek. yani sıkıntın neydi merak ettim özelden msj at istersen bana da yardımcı olmuş olursun hem.
sonuçta 1.5 yıldır evliyiz çocuk istiyorum ama tüp bebek ne benim aklımdan geçti ne doktorların. ve dediğim gibi daha önce hiç duymadım 1 senelik evli birine üstelik 20 yaşında tüp bebek.
Allah cc olmayanlara nasip etsin.Güzel kardeşim hiç dert etme kendine, 20 yaş deyince bize erken geliyor ama düşünsene senin evladın ne kadar şanslı olacak, birlikte büyüyeceksiniz, ona ayak uydurabilen dinamik bir anne olacaksın, Allah uzun ömür versin evladının her güzel gününde yanında olacaksın. Tedavi süreci falan biraz yıpratmış seni, çok da normal bu, benim ablamda 20 yaşında anne oldu, şimdi kızı 23 yaşında, arkadaş gibi kol kola geziyorlar, her zaman iyi ki doğurmuşum der, babasız büyüttü üstelik, hiç de gençliğim gitti diye yakındığını görmedim. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
kaynanamı kandrabilirsem bir kaç ay yanımda kalack :)merhaba,
hayırlı doğumlar.
Benim için çok erken 20 yaşında anne olmak.
ama bu kişisel tercih meselesidir.
siz ruhen hazır hissetmişsiniz. ben 25 yaşında hala hissedemiyorum mesela :)
okulunuz yoksa ya da çalışmıyorsanız anne olmak istemeniz çok da garip değil.
rüyalarınız bilinçaltında bunu yaşamaktan korktuğunuzu gösterir.
iyi şeyler düşünün..
erkkler yasak dğl mibirde konusunu kapadığım erkek üyeler yazıyor özelden. dünde biri yazdı. neden kapıyorsunuz vs. hesap soruyorlar:)
yasakta,işte arada kaçaklar oluyor. yakalanıyor tabii:)erkkler yasak dğl mi
annen sna kıyamz kişanslısınız eşinizin, kayınvalidenizin sizi sahiplenmesi konusunda.umarım hep böyle gider,dilerim sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
benim yaş da 20. annem evleneceğimi duysa öldürür heralde beni ya erkek arkadaşımın olduğunu bile tam anlamıyla söyleyebilmiş değilim bu da işin ayrı bi boyutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?