- 5 Haziran 2010
- 15.725
- 82
- 208
kız zuzu alemsin haa...hep küssün hem de gidip öpüyosun adamı
![]()
ya unuttum ama gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız zuzu alemsin haa...hep küssün hem de gidip öpüyosun adamı
![]()
canım onu nasıl ödeyeceğini hesaplayıp ona göre almıştır eşin...içinden gelmiş adamın keşke kızmasaydın...daha güzel bi dille söyleseydin yaa öderken bunalırız diye...hem eğer gerçekten istemiyosan eşine verirsin sonragüle güle kullan
![]()
korass kız delirdinmii niye öle yaptın adama düşünmüş ortada bi önemli gün olmadan gitmiş tlf almış sana,hadi bikere dedin ne gerek vardı diye,dajha da ne uzatıyon bacım.adam sana bidaa bişey almazsa kızma hee :))
ben aldığı bişeyi beğenmesemde çok sevinirim ki bidaa almıcam faan diye düşünmesin :)))
sen altın yumurtlayan tavuğu kesmiş gitmişsin yaa :)))) anlıyorum seni maddi olarak düşünmüşün ama ,hediye bu artık kapatıcan gözünü
günaydın canolarr![]()
günaydın kızlar
ayy keşke cuma olsa bugün yaa hemen bitsin bu hafta sıkıldım..
zuzum herkesi güldürdün sabah sabah
koras cnm anlıyorum senii ama biraz fazla tepki vermişsin sanki sende neyse uzatma dahada düşünceli davranmış kocişin sen kullan bi süre sonra ona verirsin olmadı..
vilin valla hep aynı modda eşinde senin
ayy bizim cadı anne baba demeden ismimi sölemeye başladı yaa öyle bi tatlı söylüyorki anlatamam size![]()
canım yakında bebek düşündüğünü ve onun için birikim yapmak istediğini söylersin...bundan sonra alsa da pahalı hediye almaz en azındanİstememek değil cnm da ..Tamam sağol hediyemi kabul ettim ama sen kullan diyorum almıyo..Ona huysuzlandım birazSıkıntı çekebilir dedim,almıyo ki tlf
Ama zuzuş öyle deme parasını geçtim onun kullanmasını istedim.Alır sağolsunNişanlanmadan önce de almıştı yine pahalı bi telefon o zaman niye aldın keşke paranı harcamasaydın demiştim
Ne biliyim ilerde bebiş gelicek Allahın izniyle o yönlü birikim,harcam yapalım diye düşünmüştüm:26:
günaydın kızlar
koras cnm anlıyorum senii ama biraz fazla tepki vermişsin sanki sende neyse uzatma dahada düşünceli davranmış kocişin sen kullan bi süre sonra ona verirsin olmadı..
ayy bizim cadı anne baba demeden ismimi sölemeye başladı yaa öyle bi tatlı söylüyorki anlatamam size![]()
bende bakışmaları farkettim sinirle diildi sanki yada fragman işte neler gösterip neler izlettiriolar:26:benimki de asla yapmaz, hayır diosam hayırdır, zaten zevki çıkmaz ki tek taraflı
ama reklamlarda kadirle bişiler olcakmış gibi gösteriodu sanki, ben de denk gelirse izliom güzel dizi
kuzeyin fragmanını da izledim neden öle yapıo ki cemre, sanki bişeye inat olsn die yapıomuş gibi geldi bana:44:
anneme kızdım bugün.tv almaya gidicektik ona.gündüzden dedim ki "ö..in işi var akşamı bulur"."tamam, akşam gideriz" dedi.neyse işte yemeği yedik kv'lere çıktık onlar da tam yemek yiolarmış.orda tekrar aradım annemi, "ben seni arayınca hazırlanırsın"dedim, "tamam" dedi.
sonra yarım saat bi saat kadar geçti, "hadi hazırlan" dedim, "ben gelmiom geç oldu bu saatten sonra tv mi bakılır kapıyı da kitledim" falan dedi trip atıo yaaageç oldu dediği saat de 8'e geliodu 2 saatte bakamıcak mıyız yani tv'ye:44:ben ona ta başında dedim geç olabilir die, kabul etmişti!!!neyse artık yarın ya da perş.gidicez
![]()
dileğimm, özledim seni
ben eğer![]()
yapmak istemiyosam eşim hayatta yapmaz.
benim de onun kadar istekli olmamı ister, yoksa suratını asar ve dokunmaz bile bana..
eşin de ne anlayışsız yaaistemiyosan niye istemeye istemeye
zorluyo ki seni :26:
benim dizim o![]()
![]()
hastasıyımm, eşim de çok seviyo
kadire sardırmıyo yaa, araları bozuk ya ondan öyle bakışıyolar..
kadir diğer kızı seviyo bikere..
kuzey güneyin fragmanını izleyen oldu mu
cemre gene bişi çalıyo mağazadan. size demiştim o kız hırsızlıktan girecek hapse diye ama beni tınmadınız![]()
kleptomani galiba :26:
Günaydın Eki Görüntüle 568809
Hava nasıl soğuk -3 dereceymiş
Dün ne oldu.Şarj olmamıştı salak tlf dedim şarjı değiştir bari.Yeni almıştı çünkü..Neyse gitti geldi bakıyım dedim oluyomu yeni şarj poşetin içine baktım samsung galaxy w dedim bu ne Sana aldım aşkım dedi..Ne gerek vardı ,niye aldın kaç paradır kimbilir ben tlf istemedim ki senden diye saydırdım durdum.Eki Görüntüle 568813 O zaman sen kullan dedm..Senin o dedi.Sevinirsin sandım dedi suratı düştü..Ama sevinemedim 750 liralık tlf ,ne biliyim...O kadar laf diyen ben tavır aldım eşime tlf na ayrı koltukta bakıyorum.Gelsene yanıma dedi.Gittim sarıldı gönül daha iyilerini almak ister ..Sen daha iyilerine layıksın dedi ..Saçmalama dedim çok sağol aldığın için piyasada bulunan en iyi tlf biri bu hem bunu bile aldığına üzüldüm dedim.Kendisi böyle tlf çok seviyo kendide kullanmak istemedi çatlak ama veririm ben onaİçinden usb falan çıtı.Eski tlf usb taktım çalıştı salak tlf
Çok mu abartmışım:26:
canım biz kadın olarak herşeyin yeri zamanı var diouz ihtiyaç bile olsa makul olanı alıp idare etmeyi planlıouz
ama eşler yaa bi tlf alamıcaz mı sana feda olsun diolar belki zorlanıolar ama erkeklik işte anladın mı?
bazen bizimde çok düşünmemiz lazım galiba zaten ne yapıouz ki yada hiç birimiz eşlerimizden altın para deli gibi eşya falan istemiouz ki
içlerinden gelio alıolar sağolsunlar sende güle güle kullan canım hep güzel haberler al tlfnundan inşallah
günaydın günaydın günaydın![]()
Ayy bizim cadı anne baba demeden ismimi sölemeye başladı yaa öyle bi tatlı söylüyorki anlatamam size![]()
yerim ben o zilliyi yaaa...akşam eltimle konuştuk onun minikte baba-dede demeye başlamış...çocukların en tatlı çağlarıHaftasonuda kuzenin kızı vardı onu yedim bitirdim
okuldaki 1'ler kaçıyolar artık benden
Eşimi sormayın yaa...bu hallerine şükürEskiden hergün
Modundaydı da şimdi azaldı biraz
![]()
Dilsad güzel haberlerle gelirsin ınş
Bende yarın gidicem s.ocağına kayda tahlil vs yaparlar dimi :26:
2kat giyindim ama donuyorum yaaa![]()
saol canımm, gördük kesemizidilsad naptı acaba merak ettim ben de işlerimi bitirdim sayılır saati 3 buçuk yapayım da çıkayım bari
Benimde yemeğim yokya sebzede yok evde neyapsam bilmiyorum
Enkim herşeydn önemli çantan bırak tüm işini ve çantanı haxırla nolur nolmaz.
Kızlar diloş keseyi görmüşş hep ii hbrlerle gelsnler inşallah.
hmm kv buzluğunda haşlanmış mercimek var ..onların yaptığıbi yemek var mantı hamurundan geçen bahsetmiştim .. onadan yapsam da gene yanına bişey yapmam lazım :)
evde patlıcan var bitek ama yapamam valla onu kızartcam falan ohooo
tşk ederim canımmbende dilşadı sorucaktım ki bolum yazmışın.çok güzel haber bu .işallah sonuna kadar güzel haberlerle gelir.
ben bu akşam için dün yaptım patates yemeği, sabh kalkınca da şehriyeli pirinç pilavı yaptım akşam gidince de yoğurt ve salata tamamdıraslında patates yemeğide vardı aklımda yanına az pirinç bilavı yoğurt .ne kadar pis boğazlı oldum ya.olmadı pilavı yapmayıp yoğurtlu makarna ve patates yemeğini yapayım
ben o diziyi çok soğuk buluyrum belki de hiç izlemediğim içinkayıp şehrin yeni fragmanını izlediniz mi yaa
ayselle kadire sardırıo galiba oda boş diil gibi ama diger kızla söz yapıolardı galiba
ayselde annelerinin dizine yatmış kadın saçlarını falan okşuo çok sevioum o diziyi yaa kilitlenip kalıoum onun başında![]()
inşallah canım çok tşkyemekten yırttın yani
kızlar bizim seminer 3'te bitti...kvnin yanına uğradım okula...ben ordayken yağmur bastırdı...eşim gelip aldı beni...evceezime geldim...börek yaptım fırında pişiyo...bi de mercimek çorbası yaptım...eşim gelmek üzeredir...gelse de yesek...kvleri çaya çağıracaktı...kurbiğim ve tulumba tatlım var,börek de artar...çayın yanına yeter bunlar...
dilşadhep böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...
zuzum pizza da mantı da hamur ki :26: ikisi birlikte olur mu bilemedim :26:
ben izlemiyorum canımben mantı yerim zatenGerçi mantı dediğime bakmayın adını bilmiyom o şeyin ... Mantıyı kapatmıyon da yaprak yaprak kesip haşlıyom ,yeşil mercimek de koyuyon içine,sarımsaklı yoğurt+sosla yiyosun
Bunun adı da mantının kardeşi olsun
![]()
ofisten çıktım eşimin yanına geçtim ordan bankaya uğrayıp yeni kredi kartı başvurumuzu yaptık 10-15 güne kadar çıkarmış kart ücretini kesinlikle ödemeyeceğiz o çarşaf çarşaf olan sözleşmemizi de elimize örnek olarak aldık
sonrasında eşimin bireysel emeklliğini de bu karta geçirip world ü tamamen kapattırmış olacazsanki biz yolunacak tavuğuz
dilşad demek keseyi görmüş inşallah hep güzel haberlerini alırız böyle![]()
Zuzum eşinle olan atışmana hala gülüyorumşirinsiniiizz :))))
Yarenim, siz de tartışmışsınız, ama senin eşinin bu gül jestleri süper yaa, yine almış gönlünü afferim ona
ama uzatmayın, barışın bu akşam
dileğimm, özledim seni
ben eğer![]()
yapmak istemiyosam eşim hayatta yapmaz.
benim de onun kadar istekli olmamı ister, yoksa suratını asar ve dokunmaz bile bana..
eşin de ne anlayışsız yaaistemiyosan niye istemeye istemeye
zorluyo ki seni :26:
anneme kızdım bugün.tv almaya gidicektik ona.gündüzden dedim ki "ö..in işi var akşamı bulur"."tamam, akşam gideriz" dedi.neyse işte yemeği yedik kv'lere çıktık onlar da tam yemek yiolarmış.orda tekrar aradım annemi, "ben seni arayınca hazırlanırsın"dedim, "tamam" dedi.
sonra yarım saat bi saat kadar geçti, "hadi hazırlan" dedim, "ben gelmiom geç oldu bu saatten sonra tv mi bakılır kapıyı da kitledim" falan dedi trip atıo yaaageç oldu dediği saat de 8'e geliodu 2 saatte bakamıcak mıyız yani tv'ye:44:ben ona ta başında dedim geç olabilir die, kabul etmişti!!!neyse artık yarın ya da perş.gidicez
![]()
ohh afiyet olsuunımmhh çok güzel olmuş elime sağlık :)) benmkiside beğendi...ama vişneler okadar ekşi olmayaydı iyidi
neysem ben gidip yatıcam artıkın fitilimide atıcam :s hadin iyi geceler
napim kıı hem kızıyom çok, gördümmüde dayanamıyom ..ama görmeyincede bikaşık suda boğasım geliyo :)))
barıştık barıştık![]()
güzel haberlerini bekliyoruz canımBen yarın yine kontrole gidiyorum tıpa.hiç gidesim gelmiyor ya her gidişte bişe çıkarıyorlar.işallah bu sefer bişe çıkmaz.sonra özele beyin cerrahiye gidicem.bakalım doktor doğumun sezeryanmı olması gerektiğini söyleyecek yoksa normalde olabilir.
bence sana hediye almış bu kadar tepki vermeseydin ki sonra gelecek hediyelerin önünü kapatmasaydın. hem sana almış, kendi kullansa ödenmicek mi boşver kullan gitsin, güle güle kullan canım hayırlı olsunGünaydın Eki Görüntüle 568809
Dün ne oldu.Şarj olmamıştı salak tlf dedim şarjı değiştir bari.Yeni almıştı çünkü..Neyse gitti geldi bakıyım dedim oluyomu yeni şarj poşetin içine baktım samsung galaxy w dedim bu ne Sana aldım aşkım dedi..Ne gerek vardı ,niye aldın kaç paradır kimbilir ben tlf istemedim ki senden diye saydırdım durdum.Eki Görüntüle 568813 O zaman sen kullan dedm..Senin o dedi.Sevinirsin sandım dedi suratı düştü..Ama sevinemedim 750 liralık tlf ,ne biliyim...O kadar laf diyen ben tavır aldım eşime tlf na ayrı koltukta bakıyorum.Gelsene yanıma dedi.Gittim sarıldı gönül daha iyilerini almak ister ..Sen daha iyilerine layıksın dedi ..Saçmalama dedim çok sağol aldığın için piyasada bulunan en iyi tlf biri bu hem bunu bile aldığına üzüldüm dedim.Kendisi böyle tlf çok seviyo kendide kullanmak istemedi çatlak ama veririm ben onaİçinden usb falan çıtı.Eski tlf usb taktım çalıştı salak tlf
bence de hemen cuma olsa ve hafta sonu gelseegünaydın kızlar
yarenimin dediği buhar makinesini araştırdım...alanlar hep memnun kalmış,fiyatı da çok uygun...akşam belki de aldırırım eşime...ama çok büyük bi şey istemiyorum...minik kibar olsa daha iyi olur benim için...yaren gelse sorucam ne kadar büyüklükte acaba diye...sirken demese benin aklıma bile gelmezdi buhar makinesi :13:
ayyy kalkıyım hem ortalığı toplayıp hem sizle konuşuyum...çok tembelim yaa 2 saat kalkamıyorum pc başından![]()
zuzum her tenefüs mıncıklıyorum çocuklarıevde bile söylüyolarmış
bazılarının bende ablası falan var,anneleri geliyo,en çok vilin öğretmen seviyo beni diyolarmış ama canlarını da yakıyorum galiba bazen
hele bolun kızı bende olsa var yaa onu nassıl yerim ben...zilliye diş biliyorum ama çok uzakta
bu arada toparladım ortalığı...fasülyeyi de ocağa koyup rahat rahat oturuyum
aaaa kızlar anway'den göz makyajı temizleyici almıştım...2-3 gündür kullanıyorum çok memnun kaldım...toniğim de bitmişti,aldım...2-3 gündür kremlerimi falan düzenli kullandım cildim nasıl güzelleşti hemen...dün kv bile eşime demiş,vilin nasıl güzelleşmiş öyle diyeeşim de diyo sen bu aralar pek güzelleştin diye
bi de annem bizim miniğe koyun almış
koyunun cırtcırtını açınca yastık oluyo,pofuduk bi şey,oyuncak gibi aynı...bayıldım
![]()
hey maşallah bi de yemek yapmak istemiodu canın, döktürmüşsünuykum geldii
mantı kardeşinin yaptım, pizza yaptım , pattis kızartması ve tarhana çorbası yaptım
azönce gelip turtamıda yaptım fırında
eşimdebu modda ,aslında banyo yapmak istiyorum zaten :))
hee bide salak ben güya küsüm he, otobüste konuştuk eve girmeden markete girelim diye (pizza alcaktık) indim ototbüsten koşa koşa gittim adamı sarılıp öptüm yaaasonrada itip ben seni öpmücektimm küstümm dedim ama ne fayda :26: neyse ama genede pek pas vermiyom
yatağa kadar uzatmayı düşünüyom
![]()
benin cerrahi ne alaka, onlar mı karar verio doğum şekline:26:Ben yarın yine kontrole gidiyorum tıpa.hiç gidesim gelmiyor ya her gidişte bişe çıkarıyorlar.işallah bu sefer bişe çıkmaz.sonra özele beyin cerrahiye gidicem.bakalım doktor doğumun sezeryanmı olması gerektiğini söyleyecek yoksa normalde olabilir.
burası da soğuk yaa, camdan baktım güneşli die babet giydim ama dışarısı kar soğuğu resmen:18:neyse ki okul yine sıcacıkGünaydın Eki Görüntüle 568809
günaydın kızlar
bizim anneler grubu 70 küsür kişi hepsi aldı, bebek için gerekli diyorlar, rahat uyuyormuş çocuklar
günaydın kızlar, dün babamın odasından indim ki eşim iş yerimde masama oturmuş beni bekliyor nazlı eşim ben üçümüz gittik, gördük kesemizi, çok mutlu olduk, direk eve geçtik 3 buçukta, eşim de dükkana gitmedi geri, ton balıklı salata yaptık, patates köfte kızarttık, misket köfteli yemeğimden de vardı azcık ondan da azar azar paylaştık yedik, nazlı okula gitti, biz de yattık uyuduk eşimle, 8 de kalktık tv izledik, sabah da işe geç kaldık ablam ortalığı velveleye vermiş, annemi aramış dilşada ulaşamıyorum ö. inde teli kapalı demiş babamı aramış en son komşuyu aramış komşu zile bastı, teli açmamıştım, biraz da geç kalınca merak etmişler, annem diyo ki ablan da hamile diye diyemedim ama çok korktum doğalgazdan falan bişe mi oldu acaba diye dio.
bazılarının bende ablası falan var,anneleri geliyo,en çok vilin öğretmen seviyo beni diyolarmış ama canlarını da yakıyorum galiba bazen
hele bolun kızı bende olsa var yaa onu nassıl yerim ben...zilliye diş biliyorum ama çok uzakta
aaaa kızlar anway'den göz makyajı temizleyici almıştım...2-3 gündür kullanıyorum çok memnun kaldım...toniğim de bitmişti,aldım...2-3 gündür kremlerimi falan düzenli kullandım cildim nasıl güzelleşti hemen...dün kv bile eşime demiş,vilin nasıl güzelleşmiş öyle diyeeşim de diyo sen bu aralar pek güzelleştin diye
koyunun cırtcırtını açınca yastık oluyo,pofuduk bi şey,oyuncak gibi aynı...bayıldım
![]()
![]()
aa eşin de mi geldi, süperr, göremicek die üzülüodun, gözün aydın bu arada cnm gördünüz keseyiallah devamını da görmeyi nasip eder inş
ama haklılar cnm ben de olsam endişelenirdim, hele bi de doğalgaz yani:18:
geçenlerde annemi arıom arıom açmıo ama 20 kere aramışımdır, eşimin cafedeydim, en sonunda açtı, saydım baya bi, meğerse gündüz doktora gitmiş o zaman sesini kısmış o öle kalmış![]()
benin cerrahi ne alaka, onlar mı karar verio doğum şekline:26:
ben tam uzandım doktor jeli sıktı eşim sesli sesli 'bismillahirrahmanirrahimm' diyo sesi titriyor, keseyi ilk başta göremedik sonra doktor azcık bastırdı işte burda dedi biz ohh çektik, çok şükür ama çocuğumu ezdiniz dedim doktor gülüyocanım bel fıtığına orası bakıyo sanırım...eğer bele zararı olursa normal doğuma izin vermiyolar...kuzenimde öyle olmuştu...
dilşad ne güzel sürpriz yapmış eşin afferin vallaheyecanlandınız mı doktorda? biz her seferinde çok heyecanlanıyoruz...bu gidişimizde cd verdiler...arada açıp izliyorum
![]()