Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım onu nasıl ödeyeceğini hesaplayıp ona göre almıştır eşin...içinden gelmiş adamın keşke kızmasaydın...daha güzel bi dille söyleseydin yaa öderken bunalırız diye...hem eğer gerçekten istemiyosan eşine verirsin sonra :34: güle güle kullan :34:

İstememek değil cnm da ..Tamam sağol hediyemi kabul ettim ama sen kullan diyorum almıyo..Ona huysuzlandım biraz:30:Sıkıntı çekebilir dedim,almıyo ki tlf:1:
korass kız delirdinmii niye öle yaptın adama düşünmüş ortada bi önemli gün olmadan gitmiş tlf almış sana,hadi bikere dedin ne gerek vardı diye,dajha da ne uzatıyon bacım.adam sana bidaa bişey almazsa kızma hee :))
ben aldığı bişeyi beğenmesemde çok sevinirim ki bidaa almıcam faan diye düşünmesin :)))
sen altın yumurtlayan tavuğu kesmiş gitmişsin yaa :)))) anlıyorum seni maddi olarak düşünmüşün ama ,hediye bu artık kapatıcan gözünü
günaydın canolarr :3:

Ama zuzuş öyle deme parasını geçtim onun kullanmasını istedim.Alır sağolsun:16::16::16:Nişanlanmadan önce de almıştı yine pahalı bi telefon o zaman niye aldın keşke paranı harcamasaydın demiştim :1:Ne biliyim ilerde bebiş gelicek Allahın izniyle o yönlü birikim,harcam yapalım diye düşünmüştüm:26:

günaydın kızlar:31:
ayy keşke cuma olsa bugün yaa hemen bitsin bu hafta sıkıldım..

zuzum herkesi güldürdün sabah sabah:1:

koras cnm anlıyorum senii ama biraz fazla tepki vermişsin sanki sende neyse uzatma dahada düşünceli davranmış kocişin sen kullan bi süre sonra ona verirsin olmadı..

vilin valla hep aynı modda eşinde senin:1:

ayy bizim cadı anne baba demeden ismimi sölemeye başladı yaa öyle bi tatlı söylüyorki anlatamam size:16:

Son düzenleme:

koras cnm anlıyorum senii ama biraz fazla tepki vermişsin sanki sende neyse uzatma dahada düşünceli davranmış kocişin sen kullan bi süre sonra ona verirsin olmadı..

ayy bizim cadı anne baba demeden ismimi sölemeye başladı yaa öyle bi tatlı söylüyorki anlatamam size:16:

Maşallah cnm darısı başımıza:nazar::nazar:
Uzatmadım cnm:1:

İstememek değil cnm da ..Tamam sağol hediyemi kabul ettim ama sen kullan diyorum almıyo..Ona huysuzlandım biraz:30:Sıkıntı çekebilir dedim,almıyo ki tlf:1:

Ama zuzuş öyle deme parasını geçtim onun kullanmasını istedim.Alır sağolsun:16::16::16:Nişanlanmadan önce de almıştı yine pahalı bi telefon o zaman niye aldın keşke paranı harcamasaydın demiştim :1:Ne biliyim ilerde bebiş gelicek Allahın izniyle o yönlü birikim,harcam yapalım diye düşünmüştüm:26:
canım yakında bebek düşündüğünü ve onun için birikim yapmak istediğini söylersin...bundan sonra alsa da pahalı hediye almaz en azından :34:

yerim ben o zilliyi yaaa...akşam eltimle konuştuk onun minikte baba-dede demeye başlamış...çocukların en tatlı çağları :54: haftasonuda kuzenin kızı vardı onu yedim bitirdim :1: okuldaki 1'ler kaçıyolar artık benden :1::1:
eşimi sormayın yaa...bu hallerine şükür :1: eskiden hergün :23: modundaydı da şimdi azaldı biraz :1:

yarenimin dediği buhar makinesini araştırdım...alanlar hep memnun kalmış,fiyatı da çok uygun...akşam belki de aldırırım eşime...ama çok büyük bi şey istemiyorum...minik kibar olsa daha iyi olur benim için...yaren gelse sorucam ne kadar büyüklükte acaba diye...sirken demese benin aklıma bile gelmezdi buhar makinesi :13:
ayyy kalkıyım hem ortalığı toplayıp hem sizle konuşuyum...çok tembelim yaa 2 saat kalkamıyorum pc başından :1:

benimki de asla yapmaz, hayır diosam hayırdır, zaten zevki çıkmaz ki tek taraflı:50:

ama reklamlarda kadirle bişiler olcakmış gibi gösteriodu sanki, ben de denk gelirse izliom güzel dizi:31:

kuzeyin fragmanını da izledim neden öle yapıo ki cemre, sanki bişeye inat olsn die yapıomuş gibi geldi bana:44:

anneme kızdım bugün.tv almaya gidicektik ona.gündüzden dedim ki "ö..in işi var akşamı bulur"."tamam, akşam gideriz" dedi.neyse işte yemeği yedik kv'lere çıktık onlar da tam yemek yiolarmış.orda tekrar aradım annemi, "ben seni arayınca hazırlanırsın"dedim, "tamam" dedi.
sonra yarım saat bi saat kadar geçti, "hadi hazırlan" dedim, "ben gelmiom geç oldu bu saatten sonra tv mi bakılır kapıyı da kitledim" falan dedi trip atıo yaaa:47: geç oldu dediği saat de 8'e geliodu 2 saatte bakamıcak mıyız yani tv'ye:44:ben ona ta başında dedim geç olabilir die, kabul etmişti!!!neyse artık yarın ya da perş.gidicez:31:
bende bakışmaları farkettim sinirle diildi sanki yada fragman işte neler gösterip neler izlettiriolar:26:
benim eşimde nekin dediği gibi yapar elini bile sürmez ama suratıda düşer
akşam bende istemio numarası yaptım şiddet mi uygulıcan dioum evet dio ama ikimizde oynayamadık işler güçlerde feride değişik fantaziler yaratmaya çalışıodu ya ahmet tüfekle burnunu kırdı kızın
o kadar şiddete girmeyelim dedi benimki :1: normal devam ettik :23:
kuzeyin fragmanını hiç görmedim ben salak cemre sanki yine neyin peşinde acaba:19:

dileğimm, özledim seni :31:

ben eğer :23: :23: yapmak istemiyosam eşim hayatta yapmaz.
benim de onun kadar istekli olmamı ister, yoksa suratını asar ve dokunmaz bile bana..
eşin de ne anlayışsız yaa :19: istemiyosan niye istemeye istemeye :23: zorluyo ki seni :26:

benim dizim o :16: :16: :16: hastasıyımm, eşim de çok seviyo
kadire sardırmıyo yaa, araları bozuk ya ondan öyle bakışıyolar..
kadir diğer kızı seviyo bikere..

kuzey güneyin fragmanını izleyen oldu mu :3:
cemre gene bişi çalıyo mağazadan. size demiştim o kız hırsızlıktan girecek hapse diye ama beni tınmadınız :19: :19:
kleptomani galiba :26:

bende seni kuzum yaa dünde mailleşemedik :50:
gerçekten çok güzel kayıp şehir yaa cmt günü işe geldim açtım tüm bölümleri (10) baştan sona izledim çok keyifliydi :16:
kadir zehrayı sevio ama ne bilim yaa
ayseli ev sahibinden kurtarınca da aysel ona bi hoş bakmıştı
sonra dükkana gidip laf çarpmalar falan :26:

bebeğim gell üzülme tınlamaz olur muyuz seni :29: bakalım bi yeni olaylar olur dediydik :37:

Günaydın Eki Görüntüle 568809

Hava nasıl soğuk -3 dereceymiş:53:
Dün ne oldu.Şarj olmamıştı salak tlf dedim şarjı değiştir bari.Yeni almıştı çünkü..Neyse gitti geldi bakıyım dedim oluyomu yeni şarj poşetin içine baktım samsung galaxy w dedim bu ne Sana aldım aşkım dedi..Ne gerek vardı ,niye aldın kaç paradır kimbilir ben tlf istemedim ki senden diye saydırdım durdum.Eki Görüntüle 568813 O zaman sen kullan dedm..Senin o dedi.Sevinirsin sandım dedi suratı düştü..Ama sevinemedim 750 liralık tlf ,ne biliyim...O kadar laf diyen ben tavır aldım eşime tlf na ayrı koltukta bakıyorum.Gelsene yanıma dedi.Gittim sarıldı gönül daha iyilerini almak ister ..Sen daha iyilerine layıksın dedi ..Saçmalama dedim çok sağol aldığın için piyasada bulunan en iyi tlf biri bu hem bunu bile aldığına üzüldüm dedim.Kendisi böyle tlf çok seviyo kendide kullanmak istemedi çatlak ama veririm ben ona:12::12:İçinden usb falan çıtı.Eski tlf usb taktım çalıştı salak tlf:53::47::47:

Çok mu abartmışım:26:

canım biz kadın olarak herşeyin yeri zamanı var diouz ihtiyaç bile olsa makul olanı alıp idare etmeyi planlıouz:ssz:
ama eşler yaa bi tlf alamıcaz mı sana feda olsun diolar belki zorlanıolar ama erkeklik işte anladın mı?
bazen bizimde çok düşünmemiz lazım galiba zaten ne yapıouz ki yada hiç birimiz eşlerimizden altın para deli gibi eşya falan istemiouz ki
içlerinden gelio alıolar sağolsunlar sende güle güle kullan canım hep güzel haberler al tlfnundan inşallah :38:

günaydın günaydın günaydın :21:

canım biz kadın olarak herşeyin yeri zamanı var diouz ihtiyaç bile olsa makul olanı alıp idare etmeyi planlıouz:ssz:
ama eşler yaa bi tlf alamıcaz mı sana feda olsun diolar belki zorlanıolar ama erkeklik işte anladın mı?
bazen bizimde çok düşünmemiz lazım galiba zaten ne yapıouz ki yada hiç birimiz eşlerimizden altın para deli gibi eşya falan istemiouz ki
içlerinden gelio alıolar sağolsunlar sende güle güle kullan canım hep güzel haberler al tlfnundan inşallah :38:

günaydın günaydın günaydın :21:

Sağol cnm amin $19076smilyherz0us.gif $3smiley.gif

Ayy bizim cadı anne baba demeden ismimi sölemeye başladı yaa öyle bi tatlı söylüyorki anlatamam size:16:

iyi bişy yapmışım ozamn :))

ayy ağzına ağzına çarparım onun yaaa ısıra ısıra yirim :)))

yerim ben o zilliyi yaaa...akşam eltimle konuştuk onun minikte baba-dede demeye başlamış...çocukların en tatlı çağları :54: Haftasonuda kuzenin kızı vardı onu yedim bitirdim :1: okuldaki 1'ler kaçıyolar artık benden :1::1:
Eşimi sormayın yaa...bu hallerine şükür :1: Eskiden hergün :23: Modundaydı da şimdi azaldı biraz :1:

:60::60::60:

günaydın...................

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi
Acılar birden biter mi
Bir bebek özleminde seni aramak var ya
Bu hep böyle böyle gider mi.

Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi
Dikenleri göğü deler mi
Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya

Kendine iyi bak beni düşünme
Su akar yatağını bulur,
Su akar yatağını bulur,

İçimdeki fırtına, kör kurşunla diner mi
Kavgalar kansız biter mi
Bir mavzer çığlığında seni aramak var ya
Bu hep böyle böyle gider mi

Şu kahpe dünya seni bana düşman eder mi
Dostluklar birden biter mi
Bir kardeş selamında seni aramak var ya

Su akar yatağını bulur,
Su akar yatağını bulur,

günaydın...................

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi
Acılar birden biter mi
Bir bebek özleminde seni aramak var ya

Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi
Dikenleri göğü deler mi
Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya

Su akar yatağını bulur,
Su akar yatağını bulur,

İçimdeki fırtına, kör kurşunla diner mi
Kavgalar kansız biter mi
Bir mavzer çığlığında seni aramak var ya

Şu kahpe dünya seni bana düşman eder mi
Dostluklar birden biter mi
Bir kardeş selamında seni aramak var ya

Su akar yatağını bulur,
Su akar yatağını bulur,

zuzum her tenefüs mıncıklıyorum çocukları :1: evde bile söylüyolarmış :1: bazılarının bende ablası falan var,anneleri geliyo,en çok vilin öğretmen seviyo beni diyolarmış ama canlarını da yakıyorum galiba bazen :1::1: hele bolun kızı bende olsa var yaa onu nassıl yerim ben...zilliye diş biliyorum ama çok uzakta :1::1:

bu arada toparladım ortalığı...fasülyeyi de ocağa koyup rahat rahat oturuyum :6:
aaaa kızlar anway'den göz makyajı temizleyici almıştım...2-3 gündür kullanıyorum çok memnun kaldım...toniğim de bitmişti,aldım...2-3 gündür kremlerimi falan düzenli kullandım cildim nasıl güzelleşti hemen...dün kv bile eşime demiş,vilin nasıl güzelleşmiş öyle diye :1: eşim de diyo sen bu aralar pek güzelleştin diye :1::1: bi de annem bizim miniğe koyun almış :1: koyunun cırtcırtını açınca yastık oluyo,pofuduk bi şey,oyuncak gibi aynı...bayıldım :emir_bebek:

Dilsad güzel haberlerle gelirsin ınş
Bende yarın gidicem s.ocağına kayda tahlil vs yaparlar dimi :26:
2kat giyindim ama donuyorum yaaa:14:

saol canım sen de güzel haberlerle gel inşallah

dilsad naptı acaba merak ettim ben de işlerimi bitirdim sayılır saati 3 buçuk yapayım da çıkayım bari
saol canımm, gördük kesemizi

Benimde yemeğim yokya sebzede yok evde neyapsam bilmiyorum:(

Enkim herşeydn önemli çantan bırak tüm işini ve çantanı haxırla nolur nolmaz.

Kızlar diloş keseyi görmüşş hep ii hbrlerle gelsnler inşallah.
:38:

hmm kv buzluğunda haşlanmış mercimek var ..onların yaptığıbi yemek var mantı hamurundan geçen bahsetmiştim .. onadan yapsam da gene yanına bişey yapmam lazım :)

evde patlıcan var bitek ama yapamam valla onu kızartcam falan
ohooo

hehehe bunu sen sölemeee aklıma gelenler oluyoooo :23:

bende dilşadı sorucaktım ki bolum yazmışın.çok güzel haber bu .işallah sonuna kadar güzel haberlerle gelir.
tşk ederim canımm

aslında patates yemeğide vardı aklımda yanına az pirinç bilavı yoğurt .ne kadar pis boğazlı oldum ya.olmadı pilavı yapmayıp yoğurtlu makarna ve patates yemeğini yapayım
ben bu akşam için dün yaptım patates yemeği, sabh kalkınca da şehriyeli pirinç pilavı yaptım akşam gidince de yoğurt ve salata tamamdır

kayıp şehrin yeni fragmanını izlediniz mi yaa
ayselle kadire sardırıo galiba oda boş diil gibi ama diger kızla söz yapıolardı galiba
ayselde annelerinin dizine yatmış kadın saçlarını falan okşuo çok sevioum o diziyi yaa kilitlenip kalıoum onun başında :16:
ben o diziyi çok soğuk buluyrum belki de hiç izlemediğim için
yemekten yırttın yani :27:
kızlar bizim seminer 3'te bitti...kvnin yanına uğradım okula...ben ordayken yağmur bastırdı...eşim gelip aldı beni...evceezime geldim...börek yaptım fırında pişiyo...bi de mercimek çorbası yaptım...eşim gelmek üzeredir...gelse de yesek...kvleri çaya çağıracaktı...kurbiğim ve tulumba tatlım var,börek de artar...çayın yanına yeter bunlar...
dilşad :nazar: hep böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah canım...
zuzum pizza da mantı da hamur ki :26: ikisi birlikte olur mu bilemedim :26:
inşallah canım çok tşk

ben izlemiyorum canımben mantı yerim zaten :56: Gerçi mantı dediğime bakmayın adını bilmiyom o şeyin ... Mantıyı kapatmıyon da yaprak yaprak kesip haşlıyom ,yeşil mercimek de koyuyon içine,sarımsaklı yoğurt+sosla yiyosun :40: Bunun adı da mantının kardeşi olsun :1:
:9: :38:

ofisten çıktım eşimin yanına geçtim ordan bankaya uğrayıp yeni kredi kartı başvurumuzu yaptık 10-15 güne kadar çıkarmış kart ücretini kesinlikle ödemeyeceğiz o çarşaf çarşaf olan sözleşmemizi de elimize örnek olarak aldık
sonrasında eşimin bireysel emeklliğini de bu karta geçirip world ü tamamen kapattırmış olacaz :32:sanki biz yolunacak tavuğuz:47:

dilşad demek keseyi görmüş inşallah hep güzel haberlerini alırız böyle:40:

tşk ederimm :38:

Zuzum eşinle olan atışmana hala gülüyorum :1: şirinsiniiizz :))))

Yarenim, siz de tartışmışsınız, ama senin eşinin bu gül jestleri süper yaa, yine almış gönlünü afferim ona :nazar:

ama uzatmayın, barışın bu akşam :54:

dileğimm, özledim seni :31:

ben eğer :23: :23: yapmak istemiyosam eşim hayatta yapmaz.
benim de onun kadar istekli olmamı ister, yoksa suratını asar ve dokunmaz bile bana..
eşin de ne anlayışsız yaa :19: istemiyosan niye istemeye istemeye :23: zorluyo ki seni :26:

adam 3 haftadır sıkı yönetimde ya daha tatlı geliyo :9: nrmalde ben de düşkünüm ya tuhaf geliyo ona, hiç alışık değil reddedilmeye :9: ama azcık anlayışlı olsa hiç fena olmaz, ben netten baktım bu şekil sakıncalı değil diyo :9:

anneme kızdım bugün.tv almaya gidicektik ona.gündüzden dedim ki "ö..in işi var akşamı bulur"."tamam, akşam gideriz" dedi.neyse işte yemeği yedik kv'lere çıktık onlar da tam yemek yiolarmış.orda tekrar aradım annemi, "ben seni arayınca hazırlanırsın"dedim, "tamam" dedi.
sonra yarım saat bi saat kadar geçti, "hadi hazırlan" dedim, "ben gelmiom geç oldu bu saatten sonra tv mi bakılır kapıyı da kitledim" falan dedi trip atıo yaaa:47: geç oldu dediği saat de 8'e geliodu 2 saatte bakamıcak mıyız yani tv'ye:44:ben ona ta başında dedim geç olabilir die, kabul etmişti!!!neyse artık yarın ya da perş.gidicez:31:

anneler bazen böyle istedikleri anda olsun istiyrlar işte

ımmhh çok güzel olmuş elime sağlık :)) benmkiside beğendi...ama vişneler okadar ekşi olmayaydı iyidi :1:

neysem ben gidip yatıcam artıkın fitilimide atıcam :s hadin iyi geceler
ohh afiyet olsuun
attın mı fitilinii

napim kıı hem kızıyom çok, gördümmüde dayanamıyom ..ama görmeyincede bikaşık suda boğasım geliyo :)))
barıştık barıştık :38:
:nazar: :nazar: :nazar:
Ben yarın yine kontrole gidiyorum tıpa.hiç gidesim gelmiyor ya her gidişte bişe çıkarıyorlar.işallah bu sefer bişe çıkmaz.sonra özele beyin cerrahiye gidicem.bakalım doktor doğumun sezeryanmı olması gerektiğini söyleyecek yoksa normalde olabilir.
güzel haberlerini bekliyoruz canım

Dün ne oldu.Şarj olmamıştı salak tlf dedim şarjı değiştir bari.Yeni almıştı çünkü..Neyse gitti geldi bakıyım dedim oluyomu yeni şarj poşetin içine baktım samsung galaxy w dedim bu ne Sana aldım aşkım dedi..Ne gerek vardı ,niye aldın kaç paradır kimbilir ben tlf istemedim ki senden diye saydırdım durdum.Eki Görüntüle 568813 O zaman sen kullan dedm..Senin o dedi.Sevinirsin sandım dedi suratı düştü..Ama sevinemedim 750 liralık tlf ,ne biliyim...O kadar laf diyen ben tavır aldım eşime tlf na ayrı koltukta bakıyorum.Gelsene yanıma dedi.Gittim sarıldı gönül daha iyilerini almak ister ..Sen daha iyilerine layıksın dedi ..Saçmalama dedim çok sağol aldığın için piyasada bulunan en iyi tlf biri bu hem bunu bile aldığına üzüldüm dedim.Kendisi böyle tlf çok seviyo kendide kullanmak istemedi çatlak ama veririm ben ona:12::12:İçinden usb falan çıtı.Eski tlf usb taktım çalıştı salak tlf:53::47::47:

bence sana hediye almış bu kadar tepki vermeseydin ki sonra gelecek hediyelerin önünü kapatmasaydın. hem sana almış, kendi kullansa ödenmicek mi boşver kullan gitsin, güle güle kullan canım hayırlı olsun

bence de hemen cuma olsa ve hafta sonu gelsee
maşallah kuzuma yaa, tatlı tatlı konuşur şimdi

yarenimin dediği buhar makinesini araştırdım...alanlar hep memnun kalmış,fiyatı da çok uygun...akşam belki de aldırırım eşime...ama çok büyük bi şey istemiyorum...minik kibar olsa daha iyi olur benim için...yaren gelse sorucam ne kadar büyüklükte acaba diye...sirken demese benin aklıma bile gelmezdi buhar makinesi :13:
ayyy kalkıyım hem ortalığı toplayıp hem sizle konuşuyum...çok tembelim yaa 2 saat kalkamıyorum pc başından :1:

bizim anneler grubu 70 küsür kişi hepsi aldı, bebek için gerekli diyorlar, rahat uyuyormuş çocuklar
günaydın kızlar, dün babamın odasından indim ki eşim iş yerimde masama oturmuş beni bekliyor nazlı eşim ben üçümüz gittik, gördük kesemizi, çok mutlu olduk, direk eve geçtik 3 buçukta, eşim de dükkana gitmedi geri, ton balıklı salata yaptık, patates köfte kızarttık, misket köfteli yemeğimden de vardı azcık ondan da azar azar paylaştık yedik, nazlı okula gitti, biz de yattık uyuduk eşimle, 8 de kalktık tv izledik, sabah da işe geç kaldık ablam ortalığı velveleye vermiş, annemi aramış dilşada ulaşamıyorum ö. inde teli kapalı demiş babamı aramış en son komşuyu aramış komşu zile bastı, teli açmamıştım, biraz da geç kalınca merak etmişler, annem diyo ki ablan da hamile diye diyemedim ama çok korktum doğalgazdan falan bişe mi oldu acaba diye dio.

zuzum her tenefüs mıncıklıyorum çocukları :1: evde bile söylüyolarmış :1: bazılarının bende ablası falan var,anneleri geliyo,en çok vilin öğretmen seviyo beni diyolarmış ama canlarını da yakıyorum galiba bazen :1::1: hele bolun kızı bende olsa var yaa onu nassıl yerim ben...zilliye diş biliyorum ama çok uzakta :1::1:

bu arada toparladım ortalığı...fasülyeyi de ocağa koyup rahat rahat oturuyum :6:
aaaa kızlar anway'den göz makyajı temizleyici almıştım...2-3 gündür kullanıyorum çok memnun kaldım...toniğim de bitmişti,aldım...2-3 gündür kremlerimi falan düzenli kullandım cildim nasıl güzelleşti hemen...dün kv bile eşime demiş,vilin nasıl güzelleşmiş öyle diye :1: eşim de diyo sen bu aralar pek güzelleştin diye :1::1: bi de annem bizim miniğe koyun almış :1: koyunun cırtcırtını açınca yastık oluyo,pofuduk bi şey,oyuncak gibi aynı...bayıldım :emir_bebek:

Güle güle kullan cnm resmini eklersin bi ara:34:

uykum geldii

mantı kardeşinin yaptım, pizza yaptım , pattis kızartması ve tarhana çorbası yaptım

azönce gelip turtamıda yaptım fırında :31:

eşimde :23: bu modda ,aslında banyo yapmak istiyorum zaten :))
hee bide salak ben güya küsüm he, otobüste konuştuk eve girmeden markete girelim diye (pizza alcaktık) indim ototbüsten koşa koşa gittim adamı sarılıp öptüm yaaa :30: sonrada itip ben seni öpmücektimm küstümm dedim ama ne fayda :26: neyse ama genede pek pas vermiyom :34: yatağa kadar uzatmayı düşünüyom :1:
hey maşallah bi de yemek yapmak istemiodu canın, döktürmüşsün:34:

ayrıca barış bugün derken kucağına atla dememiştik yani:9::9:şaka şaka ii yapmışsın cnmm
Ben yarın yine kontrole gidiyorum tıpa.hiç gidesim gelmiyor ya her gidişte bişe çıkarıyorlar.işallah bu sefer bişe çıkmaz.sonra özele beyin cerrahiye gidicem.bakalım doktor doğumun sezeryanmı olması gerektiğini söyleyecek yoksa normalde olabilir.
benin cerrahi ne alaka, onlar mı karar verio doğum şekline:26:

burası da soğuk yaa, camdan baktım güneşli die babet giydim ama dışarısı kar soğuğu resmen:18:neyse ki okul yine sıcacık:16:

güle güle kullan cnm tlf.u, bence de abartmışsın sanki azcık, adam seni düşünmüş almış :34:
benimki de bi aydır iphone alcam sana die dolanıp duruo ama çok pahalı yaa, onu alcak durumda diiiz şuan, boşver alma sonra alırız dedim vazgeçti şimdilik:31:

yesinler o cadıyıııı:nazar:çok tatlı konuşuolar dimi bolum yaaa,içine sokası gelio insanın. dün de bizim minik cümle kuruo 2 kelimelik:9:"anneeee yok", "babaaa yok"diomuş:16:

bizim anneler grubu 70 küsür kişi hepsi aldı, bebek için gerekli diyorlar, rahat uyuyormuş çocuklar
günaydın kızlar, dün babamın odasından indim ki eşim iş yerimde masama oturmuş beni bekliyor nazlı eşim ben üçümüz gittik, gördük kesemizi, çok mutlu olduk, direk eve geçtik 3 buçukta, eşim de dükkana gitmedi geri, ton balıklı salata yaptık, patates köfte kızarttık, misket köfteli yemeğimden de vardı azcık ondan da azar azar paylaştık yedik, nazlı okula gitti, biz de yattık uyuduk eşimle, 8 de kalktık tv izledik, sabah da işe geç kaldık ablam ortalığı velveleye vermiş, annemi aramış dilşada ulaşamıyorum ö. inde teli kapalı demiş babamı aramış en son komşuyu aramış komşu zile bastı, teli açmamıştım, biraz da geç kalınca merak etmişler, annem diyo ki ablan da hamile diye diyemedim ama çok korktum doğalgazdan falan bişe mi oldu acaba diye dio.

aa eşin de mi geldi, süperr, göremicek die üzülüodun, gözün aydın bu arada cnm gördünüz keseyi:nazar:allah devamını da görmeyi nasip eder inş:31:

ama haklılar cnm ben de olsam endişelenirdim, hele bi de doğalgaz yani:18:

geçenlerde annemi arıom arıom açmıo ama 20 kere aramışımdır, eşimin cafedeydim, en sonunda açtı, saydım baya bi, meğerse gündüz doktora gitmiş o zaman sesini kısmış o öle kalmış:31:

:1: eminim yerdin cnm.
amway ürünlerini hep övüyorlar zaten nekadara aldın sen büyüklüğü nasıl bende tonil alsam ii olur yaa..
zaten güzelim ya deseydin ya sende kv:1:

diloş sabah sabah milleti ayağa kaldırdınyani sende kapatmayın telefonunuzu sizde.

Son düzenleme:

o güzelleşme hamilelikteeen tonikten falan değiiil :)

aa eşin de mi geldi, süperr, göremicek die üzülüodun, gözün aydın bu arada cnm gördünüz keseyi:nazar:allah devamını da görmeyi nasip eder inş:31:

ama haklılar cnm ben de olsam endişelenirdim, hele bi de doğalgaz yani:18:

geçenlerde annemi arıom arıom açmıo ama 20 kere aramışımdır, eşimin cafedeydim, en sonunda açtı, saydım baya bi, meğerse gündüz doktora gitmiş o zaman sesini kısmış o öle kalmış:31:

saol canım evet eşimin de görmesi ii oldu, sevindi çok, akşam uyuduk ya biraz elini koyuyo karnımın azcık altına, oğlum ya da kızımın annesiii şimdi burda mı kesemiz diyo
haklı da sabahın 8 buçuğunda başlamış aramaya 9da da komşuyu aramış :9:
evet insan merak ediyor da işte azcık 10 gibi merak etseydi ii olurdu :1:
ben de bazen annemi arıyorum açmıyor korkudan ölüyorum

benin cerrahi ne alaka, onlar mı karar verio doğum şekline:26:

canım bel fıtığına orası bakıyo sanırım...eğer bele zararı olursa normal doğuma izin vermiyolar...kuzenimde öyle olmuştu...

dilşad ne güzel sürpriz yapmış eşin afferin valla :46: heyecanlandınız mı doktorda? biz her seferinde çok heyecanlanıyoruz...bu gidişimizde cd verdiler...arada açıp izliyorum :1:

canım bel fıtığına orası bakıyo sanırım...eğer bele zararı olursa normal doğuma izin vermiyolar...kuzenimde öyle olmuştu...

dilşad ne güzel sürpriz yapmış eşin afferin valla :46: heyecanlandınız mı doktorda? biz her seferinde çok heyecanlanıyoruz...bu gidişimizde cd verdiler...arada açıp izliyorum :1:
ben tam uzandım doktor jeli sıktı eşim sesli sesli 'bismillahirrahmanirrahimm' diyo sesi titriyor, keseyi ilk başta göremedik sonra doktor azcık bastırdı işte burda dedi biz ohh çektik, çok şükür ama çocuğumu ezdiniz dedim doktor gülüyo

Back
X