Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadiya doğayla babasıda kalktı oynadı
sıpa bide utanıyor biz hadi oyna dedikmi dans etmeyi çok seviyo babasıyla
aynen ya onurdan gıcık aldım oyüzden barış bi başkaydı yaa allah rahmet eğlesin.
ayy evtt hatırlıyorum böyle yazdınıgerçekten nerde vardı bu bende hatırlayamadım
ayça burda sevmediğim bi kızın adı onun için ben yorum yapmayım vilişbencede 5 hafta çok gelir dinlen sende erken ayrıl cnm.
baleye göndercekmisin![]()
dun akşam radyoda dinledim pek çok çlışan maaşını alamıyormuş maaşını isteyenleri de işten çıkarıyorlarmış. Sonra serviste bir bayan var onun da eşi 1 aydır işsizmiş yeni başlamış tekrar bir önceki işinden de aylardır maaşını alamadığı için çıkmış filan.birden dışarı çıkmaya karar verdim
diğer çalışanlar hala maaşlarını alamamışlar
çaycı da satışa çıkan elemanla şakalaşıodu herkes gergin tabii
çaycı isyanlara başladı sonra ağladı 40 yaşında adam yaa
yetmio sıkıntıdayım kartın son günü
içim daraldı kendimi dışarı attım
ipekyola gittim o kadar çok şey ve öyle büyük bi indirim vardı ki
tek bişi bile almak istemedim boş boş avare gibi baktım geldim
çaycıda koca adam söylesene yaa seni mi öldürcek
ben neler söylüoum yapıoum
olursa olur dioum olmazsa oturulur
kendini sıkıp sıkıp sonra ağlamak nedir yani hakkın üstelik borç mu isticen sıkılıosun
Sınav haftası zor ayşam sanada öğrencilere de kolay gelsinOkula bişeyler götürsene sen kuruyemiş, meyve falan tutar seni en azından.
Aynen bende öyleyim hadi diyen hep benim :) Deh demek gerek
Fırsatı geldimi diyorum düşüncelerimi. Normalde kendim için çoğu zaman söylememişimdir içimdekileri ama bebeğim için elimden geleni yaparım. Bilsinler canım.
Nek geçmiş olsun eşinle, sana. O çaçaça ayça bi reklamdı sanırım :) hatırlıyorum öyle dediğini.
Viliş değişme artık zeynepi ya
Ve kızlar yeni bombaaa...
Dün k.görümcemle nişanlısı geldiler oturmaya.
Biz görümcemin nişanlısıyla netten aöfe bakıyoduk şifre işlemleri için falan. O sırada eşimle kardeşi konuşuyorlar. Arada onları da dinliyorum. Sevgililer günüyle ilgili konuşuyorlardı.
Gittiler eşime sordum ne diyodu m...
Eşim: şaşkınlıkla (duymadığımı düşünüyo herhalde) ıııı şey, hatırlamaya çalışıyorum, unuttum
Ben:Unuttun mu 2dk önce konuştuğun şeyi.
Eşim: Hıı tamam sevgililer gününde ne alıcaksın diye sordu.
Ben: Ee evde toplanırız dediğinide duydum.
Eşim: hıı evet. Plan yapmadık eğer yapmazsak geliriz dedik dedim diyo.
Olaysa şu;
Size geçen gün anlattığım bi yengesi vardı ya. Onu oğlu sevgililer gününde yemeğe götürecekmiş. K.vde böyle böyle diye iç geçirerek anlatmış görümceme. Özenmiş yani onlara. O da götürim seni demiş kv tamam demiş önce sonra yok falan demiş. Görümcem de evde mangal yapalım hep beraber dışarda yiceğimize demiş.
Allahın her günü beraberler zaten çıkın bi yemeğe gidin nişanlınla. Bide bizide dahil etmek istiyorlar şimdi. Eşiminde gönlü var gibi kv.de de kutlamaya. Zaten geçen yıl evlilik yıldönümünü beraber kutladık - Sizi yalnız bırakmadık diyerek![]()
Bende dedim ki bari yengen sevgililer gününde rahat bıraksın oğlunu kutlasın onlarla gitmesi çok saçma dedim.
Ben evimde kutlamak istiyorum başbaşa yemek hazırlayıp dedim, Eşimde ne biliyosun yemeğe çıkmıcağmızı dedi. Önceden olsa ısrar ederdi, Zaten bebişten önceki son sevgililer günü süprayz yapmak istiyorum ben evde
Size daha ne atraksiyonlar anlatırım gibime geliyo burda, Allah sonumuzu hayır etsin
Günaydın herkese![]()
:119::119::119::119::119:
seduşum yaa :109:
beni kandırdın dimi kitap göndercem die pis
hediyen şimdi geldi ve ben bunu çok istiodum
:118::118::118::118:
off yaa hayatta hep bi iyi bi kötü haber var
hediyeme nası sevdim arkasına eşim aradı bataryalar gelmiş tlfnumu çalıştırmıo olmuo işte
bende neyse tmm boşver dedim yani artık galaksim yok muhtemelen vazgeçtim yani beklemekten de![]()
hayır kuzum, daha çok yoruluyorum
koştur koştur yemek hazırla, 10a kadar evi toparla annemlere git.
O saatte evden çıkmak işkence, sabah da erken kalkıp eve geliyorum annemlerden.
Berbat bi hafta oluyo yanii
ben de bayıldım hediyene. Harika bişi dimmi :))
güle güle kullan..
tühhh(((((
yeni telefon alırsın artık canım, bununla mı kalıcan..
resim nerde? ben göremedimresmini gördük güle güle kullan çok şıkkk![]()
Kızlar şu elbiseyi alsammı yaa, 60 tl
uzun bi elbise istiyorum nezamandır, süet kahve çizmelerimle giyerim diye
bide şu bebiş şeysine bayıldım, 70 tl miş
alınır yaa, uyur orda ne güzel
Eki Görüntüle 631112 Eki Görüntüle 631113
merhaba kızlar
Test yaptım bende dün.Tek çizgi,ama hala adet olmadım..
Ayça ismini pek beğenmedim:26:
canım kv n sürekli sen yokken evde olmayınca huzursuz olmuyor musun? ben cesaret edemem evime almaya, içime sinmez eve gidene kadarher sabah bebek evden çıkacak oraya mı gitcek uzakmı evi?:44: Gerçi adana antalya gibi ama bebekken sabah çıkanlar genelde soğuk algınlığı ve gribe daha çok yakalınıyo oyüzden sordum özgişimmm....
Çağan bizim evde bakıldığı için biz bu durumları yaşamadık Allaha şükür![]()
ela yı ben de düşünebilirim :)vilin geçen yıl bir arkadaşımın kızı oldu o da ismini Ela koydu. Çok akıllı bir bıdık hep ben bildim tavırları var böcük böcük gözleri var filan.
sonra Nice yi de düşünebilirsin hani eşinin ismiyle de uyumlu olur farklı bir enstantene![]()
Günaydın
hımm arkdaşın önerdiği güzel chicco iyi yaa kaliteli ürünler üretiyoo kraft seviyorum ....doğumdan sonra almak dedin ama anakucağı lazım olmıcakmı hastaneden çıkarken sen set alıcam dedin ondan soruyorum
arzum soğuk buhar (drumuz bebekler için soğuk buharın sağlıklı olduğunu söyledi ona göre aldım sıcak alma dedi.)
Arzum AR 862 Bebbe İyonlu Buhar Makinesi GittiGidiyor'da 64897321
istersen iyonu kapatabilyosun istersen buharı ayarlıyosun ışığıda ayrıca kapanyo extra gece lambasına gerek kalmıoo hem modeli hoşş çağanın çok ilgisini çekioo
aslında kendi evinde bakması iyi tabii benim yaşadığım sorunu yaşamak adına önermiyorum bi taraftan bebişide düşünyorum:44:
hediyeni güle güle kullan canımoff yaa hayatta hep bi iyi bi kötü haber var
hediyeme nası sevdim arkasına eşim aradı bataryalar gelmiş tlfnumu çalıştırmıo olmuo işte
bende neyse tmm boşver dedim yani artık galaksim yok muhtemelen vazgeçtim yani beklemekten de![]()
Kızlar şu elbiseyi alsammı yaa, 60 tl
uzun bi elbise istiyorum nezamandır, süet kahve çizmelerimle giyerim diye
bide şu bebiş şeysine bayıldım, 70 tl miş
alınır yaa, uyur orda ne güzel
Eki Görüntüle 631112 Eki Görüntüle 631113
benm bebeklik videolarıma var, ablamı da beni de kaç kaset çekmiş babam, güzel hatıra oluyor canımyarenim yaa açıkcası video pek çekmişyoruz desem yeridir dahaçok foto hep atlıyorum nedense video çekmeyi dediğin gibi çok güzel bi hatıra aslında yaa dikkat edicem bundan sonra![]()
birden dışarı çıkmaya karar verdim
kendini sıkıp sıkıp sonra ağlamak nedir yani hakkın üstelik borç mu isticen sıkılıosun
birden dışarı çıkmaya karar verdim
resim nerde? ben göremedim
Görümcen nişanlı nişanlısını eve çağırcak sevgililer gününde ve hepiniz toplaşcaksınız k.v evinde doğrumu anladım :44::44:
eğer böyleyse görümcenin düşüncesi garip geldi bana nişanlı insan gezmek ister başbaşa kalmak ister![]()
resmini gördük güle güle kullan çok şıkkk![]()
yok artık kızmıyorumkızarsın dimem nekk ve sedaya sor
zaten en son ben görmüşümdür burdaydım yaneee![]()