gerçekten ne yapacağımı bilemedim .kızım uzun zamandır evi otel gibi kullanmaya başladı .hatta yemekleri beğenmemeye herşeyden şikayetler etmeye bunungibi bazı değişik hareketler yapmaya başladı şaşkın da değilim çünkü eskiden beri böyleydi .babasına ve bana hakaretler bile ediyor geri zekalı falan gibi
2 sene sabredin, geçiyor...gerçekten ne yapacağımı bilemedim .kızım uzun zamandır evi otel gibi kullanmaya başladı .hatta yemekleri beğenmemeye herşeyden şikayetler etmeye bunungibi bazı değişik hareketler yapmaya başladı şaşkın da değilim çünkü eskiden beri böyleydi .babasına ve bana hakaretler bile ediyor geri zekalı falan gibi
duymazdan geliyorumKritik dönem.. Anne değilim nasıl bi yol izlenmesi gerektiğini bilmiyorum. Siz ona karşı nasıl davranıyorsunuz? Hakaret ettiğinde alttan mı alıyorsunuz yoksa tersliyor musunuz?
Bir psikologdan yardm alin ve sınırlar koyun size hakaret etmesine evi otel gibi kullanmasina asiri gezmesine izin vermeyin bizde ergendik ipin ucunu salarsaniz yarin oburgun zabdetemezsiniz ve arkadas cevreisne dikkat edin bozuk arkadas cevresi kisilik uzerindde kötü etkiye sebep oluyorgerçekten ne yapacağımı bilemedim .kızım uzun zamandır evi otel gibi kullanmaya başladı .hatta yemekleri beğenmemeye herşeyden şikayetler etmeye bunungibi bazı değişik hareketler yapmaya başladı şaşkın da değilim çünkü eskiden beri böyleydi .babasına ve bana hakaretler bile ediyor geri zekalı falan gibi
allahtan arkadaş çevresi çok iyiBir psikologdan yardm alin ve sınırlar koyun size hakaret etmesine evi otel gibi kullanmasina asiri gezmesine izin vermeyin bizde ergendik ipin ucunu salarsaniz yarin oburgun zabdetemezsiniz ve arkadas cevreisne dikkat edin bozuk arkadas cevresi kisilik uzerindde kötü etkiye sebep oluyor
Olmaz cok yanlis saygi aranizda yok size saygi duymasi lazim neden duymazdan geliyorsunuz cok yanlis bir an önce bu tutumunuzdan vazgecinduymazdan geliyorum
17 yaşında ergenmi oluyor noluyor bilmemde evi otele çevirip bir işe dokunmamamsı kullanıldığımı hisettiriyor banaKızınız ergenlik döneminde herhalde..
duymazdan geliyorum
canım benimle alışverişe bile gitmez aldığımı beğenmez .hep arkadaşlarıyla beraber olmak istiyor çok sosyaall çoookkkErgenlok donemi asla tek birakmayin beraber guzel vakit gecirin birseyler yapin.kurs vb.etkinliklere yoneltin.
Bu yastaki bir çocuk evi otel gibi kullanıp size saygisizlik yapiyorsa bence cocugunuza egitim veremiyorsunuz dmektir17 yaşında ergenmi oluyor noluyor bilmemde evi otele çevirip bir işe dokunmamamsı kullanıldığımı hisettiriyor bana
17 yaşında ergenmi oluyor noluyor bilmemde evi otele çevirip bir işe dokunmamamsı kullanıldığımı hisettiriyor bana
çok kızınca bende ona diyorum gerizekalı diye ama hiçte gerizekalı değil çok uyanık fazlasıylaOlmaz cok yanlis saygi aranizda yok size saygi duymasi lazim neden duymazdan geliyorsunuz cok yanlis bir an önce bu tutumunuzdan vazgecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?