bilmemki canımya bukız benden akıllı çıktı bizde annemizden akıllıydık . bende diyorumki kızında sana aynısını yapacak 2 2 dörrtttPsikolojik destek almak falan bunlar bence fazla. Bir işe koyun kızınızı çalışsın sonra zaten anlar her şeyi. Ben de küçüğüm ama aileme ne terbiyesizlik yaptım ne de şımarık davrandım. Artık bu tarz hareketleri benimseyip sizin ona göre davranmanızı bekliyorlar. Çok saçma buluyorum bence her evde biraz kural ve baskı olmalı ki fazla hataya yer kalmasın
17 yaşında ergenmi oluyor noluyor bilmemde evi otele çevirip bir işe dokunmamamsı kullanıldığımı hisettiriyor bana
kabul etmiyorki . inşallah fikri değişir .Bu yastaki bir çocuk evi otel gibi kullanıp size saygisizlik yapiyorsa bence cocugunuza egitim veremiyorsunuz dmektir
çok kızınca bende ona diyorum gerizekalı diye ama hiçte gerizekalı değil çok uyanık fazlasıyla
biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruzSize is yapcak değil ergen ergen
Odasını temizlesin yeter sakin el surmeyin oraya
Hakaret etmesi kötü sakin zamanda babasıyla alın karsisiniza konuşun bir daha yaptığında sizinde arkadaşlarının yani dahil öyle konusacaginizi söyleyin
Bişi sorcam siz yada Eşinizde ona gerizekalı dermisiniz dermiydiniz küçükken fln
biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruz
biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruz
ergenliği bayağı ağır geçiyor belligerçekten ne yapacağımı bilemedim .kızım uzun zamandır evi otel gibi kullanmaya başladı .hatta yemekleri beğenmemeye herşeyden şikayetler etmeye bunungibi bazı değişik hareketler yapmaya başladı şaşkın da değilim çünkü eskiden beri böyleydi .babasına ve bana hakaretler bile ediyor geri zekalı falan gibi
Ay ben de ciddi ciddi yorum yazıyorum.
Aynen devam edin. İyi halt yiyorsunuz.
çok kızınca bende ona diyorum gerizekalı diye ama hiçte gerizekalı değil çok uyanık fazlasıyla
Haha ben anneme gerizekalı desem ergenliğe giriş vizemi kaldırırdı
Bu da ergenliğin kulağına su kaçırmış ,maşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?