genç kızımı yalnız bırakmammı lazım

bilmemki canımya bukız benden akıllı çıktı bizde annemizden akıllıydık . bende diyorumki kızında sana aynısını yapacak 2 2 dörrttt

17 yaşında ergenmi oluyor noluyor bilmemde evi otele çevirip bir işe dokunmamamsı kullanıldığımı hisettiriyor bana

Size is yapcak değil ergen ergen
Odasını temizlesin yeter sakin el surmeyin oraya
Hakaret etmesi kötü sakin zamanda babasıyla alın karsisiniza konuşun bir daha yaptığında sizinde arkadaşlarının yani dahil öyle konusacaginizi söyleyin

Bişi sorcam siz yada Eşinizde ona gerizekalı dermisiniz dermiydiniz küçükken fln

çok kızınca bende ona diyorum gerizekalı diye ama hiçte gerizekalı değil çok uyanık fazlasıyla

Siz böyle hitap ederseniz kızınızda size ve babasına aynı lafları söyler..
Suçu birazda siz ve eşinizde arayın biraz,bu çocuk neden böyle oldu diye düşündünüz mü hiç..
Çok mu şımarttınız herşeyine evetmi dediniz,çok mu baskı kırdunuz çocuk üzerinde..

biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruz

Siz ona nasil davraniyorsunuz? Saniim aranizda anne- cocuk degil, iki arkadas gibi muhabbet var. Benim de ailemin uyguladigi bi stildi bu. Evet malesef arada saygi falan kalmiyor. Ben olsam ona haddini bildirirdim - gerizekali dedigi icin. Ama onun disinda, ergenlik doneminde, birakin guvende oldugu surece dolassin. Tabi sizin kurallarinizi ihlal etmedigi surece.

biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruz

siz napiyorsunuz
Bu kız evdende kaçar soyleyim
Yaşlarınız kaç eğitim durumunuz nedir

Yureklendirin sevgi asilayin nefret değil
Siz kendisine hakaret ederseniz hakaret etmeyi öğrenir yapmayın lütfen

Siz ona hakaret etme hakkını kendinizde buluyorsanız o niye kendisinde o hakkı bulmasın? Büyüksünüz diye istediğiniz gibi davranıp sonrasında saygı bekleyemezsiniz. Ergenlik falan değilmiş mevzu. Çocuk sizden ne görüyosa aynısını model almış aksinin olması da pek mümkün değil.

Ergenliğimde anneme gerizekalı dediğimi düşünüyorum da ağzıma sağlam bir çarpardı galiba. O da beni kendime getirirdi.

Kızınızın ergen olması terbiyesizlik yapacağı anlamına gelmez. Malesef sizin anne baba olduğunuzu unutmuş. Zaten evi otel gibi kullanıyor demişsiniz. Bu detay bile yeterli.

Ben çok ılımlı olamayacağım bu konuda. Çok sağlam cezalar gerektirir bu hareketler. Evden dışarı çıkmamak gibi. Kimin patron olduğunu ve onu nelerden koruduğunuzu anlaması gerekiyor.

ergenliği bayağı ağır geçiyor belli

yalnız bırakmayın uzaktan gözlemleyin,gerektiği yerde müdahale edersiniz

Haha ben anneme gerizekalı desem ergenliğe giriş vizemi kaldırırdı
Bu da ergenliğin kulağına su kaçırmış ,maşallah ..

kızınız yine az bile yapıyor muş size
önce kendinizi düzelttin
ayrıca iş yapmıyor kullanılıyorum ne demek orası sizin eviniz tabiki evle ilgileneceksiniz
bizim annemiz ya da bu forumdaki kadınlar evle ilgilenince kullanılmış mı oluyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…