- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
kızınızın yaşı kaç?
Sengen vizen bile tarih olurdu
evet ayağındaki terlikle ağzıma mühür vururdu
Gerçi annemde bana gerizekalı demedi
Terlikler bizim kurtarıcı metaryelimizdir hedefi buldunmu fırlatacaksın..
Zaten söylenecek söz değil ki buda..
hedefi de hem 12 den vurun oldu mu
Gerizekalı mı diyor sizegerçekten ne yapacağımı bilemedim .kızım uzun zamandır evi otel gibi kullanmaya başladı .hatta yemekleri beğenmemeye herşeyden şikayetler etmeye bunungibi bazı değişik hareketler yapmaya başladı şaşkın da değilim çünkü eskiden beri böyleydi .babasına ve bana hakaretler bile ediyor geri zekalı falan gibi
biz eşimde bende çok aşşalıyoruz yapamassın başaramasssın fln ondandır gerizekalı lafmı daha neler söylüyoruz
Gerizekalı mı diyor size
Aman Allahım nesil ne halde
Aa anne babadan öğrenmiş demek kiDaha vahimi yukarıda okuyun suçlu kim acaba..
Terlik atmak ve harclik kesmek isleri biteli cok oldu onlardan fayda gormedik ..
Terlik atarken hic ses cikarmicakmiyim yani nasil bir tavir bu arkadas.napayim bilemiyorum kizda ozguven tavannn .bu konuda bi fikirler verseniz diyorum
Yazmayın bencede başta terbiyesizliği yapanlar kendileri zaten..
Birde marifet diye neler söylüyoruz diyor..
Terlik atarken hic ses cikarmicakmiyim yani nasil bir tavir bu arkadas.napayim bilemiyorum kizda ozguven tavannn .bu konuda bi fikirler verseniz diyorum
Anneme babama ben gerizekali diyeceğim... korkuyu gecin saygidan diyemezdik demezdik.. gergenlige siginarak sefa suruyor heralde.. biraz silkeleyin ergenlikten ciksin..gerçekten ne yapacağımı bilemedim .kızım uzun zamandır evi otel gibi kullanmaya başladı .hatta yemekleri beğenmemeye herşeyden şikayetler etmeye bunungibi bazı değişik hareketler yapmaya başladı şaşkın da değilim çünkü eskiden beri böyleydi .babasına ve bana hakaretler bile ediyor geri zekalı falan gibi
öz kızınızdan mıbajhsedıyosunuz anlamadım cıdden. kullandığınız kelımeler bana bı garıp geldı.
kac yasındasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?