genç kızımı yalnız bırakmammı lazım

Gerizekalı mı diyor size

Aman Allahım nesil ne halde

ergenlik döneminde çocuklar hem kontrol edilmek ister hem de anlaşılmak. kötü davranışları görmezlikten gelmeyin ama gidipte tasvip etmediğiniz davranışı ona da uygulamayın. mesela evi otel gibi kullanıp istediğini yapıyorsa maaşından eksiltme yapacağınızı bildirin ilk önce bir hafta bekleyin.bir hafta sonra düzelme görmezseniz kesin ve kararlı olun ara ara para vermeyin. bırakın acı da çeksin ta ki uyum içinde olmayı öğrenene kadar. çok iyi anne olmayın çok katı da olmayın. arkadaş çevresini bir gözden geçirin. okula gidiyorsa 15 günde bir gidin ziyaretine sorun soruşturun. gibi

Terlik atarken hic ses cikarmicakmiyim yani nasil bir tavir bu arkadas.napayim bilemiyorum kizda ozguven tavannn .bu konuda bi fikirler verseniz diyorum

Terlik atarken hic ses cikarmicakmiyim yani nasil bir tavir bu arkadas.napayim bilemiyorum kizda ozguven tavannn .bu konuda bi fikirler verseniz diyorum

öz kızınızdan mı bahsedıyosunuz uvey falan mı anlamadım cıdden. kullandığınız kelımeler bana bı garıp geldı.
kac yasındasınız?

17 yaş kritik bir yaş, ben ki çok aklı başında bir genç kızdım o yaşlarda annemle çok tartışırdık, sıkıntılı geçti o dönemlerim. Lise çağı, ergenliğin son evresi.

Sonra düzeliyor, olgunlaşıyorsun. Ama o dönemleri düzün atlatmak önemli, annem sağolsun destek oldu bana.

Ama tavsiyem çocuk gelişim kitapları okuyun. Çocukların her dönemi ile ilgili kişisel gelişim kitapları var, çok faydalı bilgiler mevcut. Bu ergenliğin son evresini atlatma ile ilgili faydalı kitaplar davar. Benim kızım küçük ve daha küçük çocuklara yönelik kitaplar alıp okuyorum ama daha büyük çocuklarla ilgili kitapları gördüm kitapçılarda.

Bilinçlenmek adına, hata yapmamak ve çocukları doğru yönlendirmek adına araştırıp uygun bir kitap edinin derim.

Anneme babama ben gerizekali diyeceğim... korkuyu gecin saygidan diyemezdik demezdik.. gergenlige siginarak sefa suruyor heralde.. biraz silkeleyin ergenlikten ciksin..

Özgüveni olan bir çocuğa hakaret edemez ana babası bunu böyle bilin..
Fikir istediniz madem,sizler önce kendinizi eğitin sonra kızınıza o eğitimi verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…