- Konu Sahibi EceminKahveAskii
-
Ecem, canım nasıl gidiyor karatay :) kaçıncı günün oldu, senin kilo bildirimini merakla bekliyorum bir hafta olunca. Eminim 1 kilo gitmiş olacak
Onu bana yazarsan sevinirim canım :)
teşekkkür ederim canım:))
3. sınıfım :))
bugün tam 2. hafta bitti
kıyafetle 65.6 çıplak 65.0 olmuşum
hep kıyafetle tartılırdım ama üzerimde kalın bi şey olunca fazla çıkıyor kilom mutsuz oluyorum o yüzden artık her salı çıplak tartılmaya karar verdim ehehehhe
Selam canım :)
Şimdilik fena değil.. Tam anlamıyla doğal beslenemiyorum tabiki ama en azından öğünlerimi hormonal denge sağlanacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum 😉
Bugün 4.günüm kuzu.. İnşallah gitmiş olacak 😇
Sende durumlar nasıl canm😇
Benim de gayet iyi gidiyor, 2 hafta oldu başlayalı, tek kaçamağım geçen hafta erkek arkadaşımın aldığı kinder yumurta. O da sadece 70 kaloriymiş, onun dışında kaçamak yapmadım hiç. Ortalama günde 1000 kalori ile ilerliyorum. Pazar günü tekrar tartılacağım
Bu arada spor salonuna yazıldım o baya iyi oldu. Bugün 3.kez gittim salona. Bir buçuk saat filan spor yapıyorum iki günde bir.
Vuhuuu az kalmış kliniğe, ne güzel 💗
2haftayı geride bıraktıysan sen tamamsın zaten, diyet moduna girmişin kuzum 😉 kilo da vermişsin
Ben hep çıplak tartılırımkıyafetin fazla göstereceği gramlara tahammülüm yok valla
Diyetin nasıl bakalım ☺️
senin de günlük listelerin çok iyi görünüyoo :))
beraber nice 2 haftalaraaaa
ben 1500 1600 kalori arası alıyorum günlük
genelde kahvaltıyı çok iyi ediyorum böylece gün içinde çok acıkmıyorum :))
ayrıca her gün spor yapıyorum :)
Kızlar merhaba ben de 23,59:) yaşındayım boyum 1.67 civarında kilom da 54.60
Ama ben yaza fit gireyim deyip 51e kadar düşmek istiyorum. Çünkü bir kilo bile alsam yüz ve basenlerime gidiyo sağolsun
Ancak şuan pms dönemine girmiş bulunuyorum 3 gün önce 54tüm dün tartıldım 54.60 gözüktü bugün tartıldım 55 diyo tartı:26:
Acaba regli sürecinde olduğum için mi 55 gözüküyorum? Karnım vs feci şiş çünkü
Günlük 9-10 bardak su içiyorum ama bana sorun kışın suyu hiç aramayangillerdenim.
Telefona uygulama indirdim de sağolsun hatırlatıyo da öyle içiyorum
Bu arada zamana yayarak 58den düştüm 54e. Ben rejim gibi değil de hayat felsefesiymiş gibi yapıyorum.
Mesela 58i gördüğüm an kahvaltı dışında ekmeği komple kestim ki kahvaltıda da 2 ince dilim yiyorum çoğu zaman bir hatta. Haşlanmış yumurta bir numaralı besinimöğlene doğru uyandığım için o öğün bana kahvaltı oluyo akşam 7.30 gibi akşam yemeği yiyoruz osaate kadar da 4 bardağa yakın çay içiyorum bi'de üç bisküvi en olmadı nesfit yiyorum. Akşam olan yemeklerden birer minik kepçe (bir kepçe çorba, bir kepçe bezelye vs) ekmeksiz bi'şekide yiyorum. Salataya yağ koymuyorum. Bi'de leslie ile spor yapıyorum daha doğrusu üç gün önceye kadar yapıyodum
Merhaba canım:) harikasın valla boyuna göre kilon zaten iyi, sen bi de kenndini frenleyip kilonu kontrol altına almışsın 🙏
Hoşgeldinn :)
Merhaba canım:) harikasın valla boyuna göre kilon zaten iyi, sen bi de kenndini frenleyip kilonu kontrol altına almışsın 🙏
Hoşgeldinn :)
Ben bugün tartıldım. 13 gün filan oldu, 1,2 kilo gitmiş çok mutluyum.
Bir sürü tıpçı olduk :))
Merhaba kizlaar ben de araniza katilmak istiyorum ya bu kadar tipciyi bi arada gorunce atladim hemen konuya adim esra 18 yasindayim ben de tip 1.sinif ogrencisiyim boyum 168 kilom:56.0 yaklasik iki aydir yedigime.ictigime dikkat edip spor yaparak 66 kilodan dustum bu kiloya ve vucuy olculerimi de tuttum hep tabi baya fark var. aslinda fena durmuyo ama ah o bacaklar yok mu biraz daha incelseler ne var :)) bi de komite haftasindayim butun gun evde masa basinda olunca kafam ister istemez yemeklere gidiyo boyle kan sekerim filan dusuyo strestenboyle bi topikten moral nese bulmak istiyoruum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?