- Konu Sahibi EceminKahveAskii
-
bence 1,70 i geçseymiş daha iyi olurmuş
bi ben miyim diyet manyağı al ver al ver onları gec bi türlü hedefine ulaşayan ben değil mişim heyoo olley falan oldum güzellerrVuhuuuuu :)
Aynen güzelim yaa ben de al ver al ver diyet manyağı oldum.. Ahh senin yaşlarında başlamıştım ben de..
Bi türlü kısmet olmadı ay istediğim kadar zayıflamak 😤
Ecem nerelerdesiiiin :44:
Kızlar selam ve esracımmm 😍
İernet paketim bitmişti yazamadım.. Yazmaya da yüzüm yok kızlar iyice cozuttum 😕tartım +da takılmıştı zaten geçen hafta, bugün arkadaşlarım bizdeydi uff ben de yedim hazırladıklarımdan.. Bugün karaty olmadı yani 😕
Kızlar zaten ne zaman diyet yapsam 2ve ya 3.hafta bi duraklama dönemim oluyodu ama ufff 😩 yaa istediğim gibi gitmedi, pazar günü 4.hafta biticek daha ilk hedefe bile varamadım 😬
Ya niye kaçamaksız idare edemiyorum ben ya😰
Kaçamaksız gerçekten zor ecem... Ama daha sağlıklı kaçamakları tercih etmek önemli. Bir de bu diyet süresince maalesef arkadaş davetlerinden, doğumgünü partilerinden, arkadaşlarla burgerkinglere gitmeler, pastaneye gitmeler vs... o tarz şeylerden uzak durmak şart :/
Haklısın hem de çoook... Menü paylaşımı yapmak da iyi motivasyon oluyo👍 yaa seni çok tenrik ediyorum canm gerçekten harika gidiyosun, seni örnek alıcam bundan böyle 😍 vee karatayın kitabını bidaha okuyacağım ya 😇
Kızlar ben ecem.
20 yaşındayım.
Üniverste 2.sınıftayım.
Yaşım küçük ama yıllardır diyetteyim
Yıllardır sıkı kk takipçisiyim ama yeni üye oldum
Şimdilik bu kadar 😘
Canım eğer karatay sana zor geliyorsa başka bir şey mi denesen acaba? Sonuçta hangisini daha kolay yapabileceksek onu yapmalıyız :44: Bir de sana sağlıklı atıştırmalıklar bulalım. İlle de karatay yapacaksan internette karatay diyeti için özel diyet tatlıları ve atıştırmalık tarifler var bildiğim kadarıyla.
merhaba bende semanur :) 19 yasındayım 1.65 küsür boyum ve 75 küsür kilom var. yarın merkeze inicem köy gibi bi yerde okuyorum o yuzden tartılamıyorum tartı yok hiç bi yerde
Kocaelinde üniversite okuyorum yurtt a kalıyorum
Diyet yapamıyorum ya cok sinirim bozuluyo malzeme bulamıyorum yapıcak ya da hep bi engel çkıyo8
Karatayı seviyorum, ara öğünlerden cidden bıkmıştım canım yaa.. Öğünlerimin arasında 4-5saat bırakmak benim için sorun değil, tek sorun yeneğin üzerine tatlı bişeyler yeme alışkanlığım 😭 onu da bi incirle falan bastırıyodum aslında ama tartıda duraklayınca moralim bozuldu😩
Diyorum ki küçük hedeflere ödül koyayım karatay tatlılarını 😉
Esra sana ne kadar teşekkür etsem az 😍 başlamam için de cesaretlendirmiştn beni, şimdi de kendime gelmemi sağladın kuzum 😙
Merhaba canım :) hergün paylaşım yaparsan birlikte devam edebiliriz 😍😍
olabilir aslında yarın gidiyim ölçümlerimi yapıyım alışverişte yapıcam ve başlıcam diyete bu sefer keessssiiinnn !!! :)
Rica ederim canım benim, ne zaman istersen burdayım ben
L-carnitin kapsülleri hakkında ne düşünüyosun esra, ne zamandır aklımda ana hiç araştırmadım
Canım valla ben onu araştırmıştım. Sonra kullanmadım ama benim fikrimce rahatlıkla kullanabilirsin. Lcarnitin vücutta üretilen ve bazı gıdalarda bulunan aminoasit benzeri bir şey. Görevini de şöyle düşün, yağları kolundan tutup mitokondriye götürüyor ve vücuda yağ yaktırıyor. Besinlerden de alınabiliyor dediğim gibi ama hem çok az var hem de vücut çok az üretiyor. Sadece normal fizyolojik koşullarda yetecek kadar. Ama bunu belli ölçüde dışardan alırsan vücut daha çok yağ yakıyor. Ben makalelerini filan okumuştum, ciddi yağ yakma yüzdeleri var bilimsel olarak. Ama pahalı olduğu için kullanamadım ben :)) Tabi kullanırken şuna dikkat etmek lazım, spor yapan kişiler ancak kullanabilir. Çünkü carnitin yağları tutup mitokondriye götürüyor ama senin de o giden yağları yakman lazım, spor yapmazsan hiçbir anlamı yok. Kullanımı da şu şekilde, ideal olanı haftada 3-4 gün spordan önce (kapsül olanı yarım saat, sıvı olanı 10dk önce) alman ve bol su içmen. Bol su da burada çok önemli çünkü o yağları yaktıktan sonra atıkları idrarla atman gerekiyor, yoksa kan değerlerin fırlar sağlıksız olur. Bir de carnitinden mucize beklememen lazım. Normalde ayda 3 kilo veriyorsan carnitin bunu maksimum 4e çıkarabilir. Burada carnitinin faydası normalde vereceğin 3 kilonun sadece 1 kilosu yağken, carnitinle verdiğin 4 kilonun 3 kilosunun yağ olması. Bu da kayda değer bir oran gerçekten. Yağın kapladığı yerin kasın kapladığı yerin tam 2 katı olduğunu düşünürsek 3 kilo yağdan verdiğinde 5-6 kilo vermiş gibi görünürsün.
Kısacası benim fikrim (ki bu konuda baya araştırma yaptım, herhangi bir sağlık sıkıntın yoksa güvenebilirsin) carnitini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Tabi sadece spordan önce kullanmak ve bol su içmek şartıyla. Marka olarak da en iyisi GNC deniyor genelde. Ama biraz pahalı. Daha ucuz bir şey arıyorsan Hardline diye türk bir markanın var. Yanılmıyorsam 1 litrelik sıvı formu 70 liraydı. O da yaklaşık 1 ay gider diye tahmin ediyorum. İçinde carnitin aynı sonuçta, maddi durumuna göre bu ikisinden birini seçebilirsin ben çok farkedeceğini sanmıyorum. Onun dışındaki markalar hakkında bir şey söyleyemem çünkü ben sadece GNC ve Hardline yorumlarını okumuştum. Bir de sıvı formunun kapsül formuna göre daha çok işe yaradığını söylüyorlar. Son olarak da kullanacaksan düzenli kullanım şart, yani 1 hafta spor yapıp kullanıp sonra 1 hafta spora gitmezsen kullanmazsan işe yaramaz. Ama uzun vadede iradeli bir şekilde haftada 3-4 gün spordan önce alırsan 1-2 ayda farkı görürsün muhtemelen :))
Selam kızlarr yeni uye oldum bende ama sıkı takipcisiyim buralarin :)
20 yasindayim
155 boyum 56.5 kilom var
10 kilo versem temmuza kadar harika olur diyoruum :)
Gelir tabiki canim baktim da 6 martta baslamissiin ayda 3 kilo harikaa 😎 boylarimiz ve kilolarimiz benzer sen kac kilo olmak istiyorsun 😌Sıfır kaçamak güzel bi kahvaltı yaptım 👏 motive oldum ay😋 şuandan itibaren ilk hedefim 57.0 ye odaklanmış durumdayımmmm😍
Gel 57 geeeeeeeeeel 💗
Hosbulduk tatliim :) bugun basladim daha kacisi yokk 💪 evet sende miTatlım hoşgeldin :) tabi harika olur, bi an önce başlamalısınnn :) nickine bakıyorum da yoksa sen de mi tıpdaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?