- Konu Sahibi EceminKahveAskii
-
Merhaba kizlar♥Herkese bawarilar♥
Mende yeni katildim.Daha kilomu bilmiyorum tartilmadim moralimi bozmak istemiyorum)))Bu gun diyete bawladim ilk Asamadan sonra tartipmayi duwunuyorum)
Sanah: cevizli pestil, kuru üzüm, fındık
Öğlr: peynir, salatalık, 4zeytin, 1 incir, keçiboynuzu
Alşam: yoğurtlu ıspanak, kuru üzüm, kuru dut
Spor: leslie 3mil 👍
Kızlar kuruyemiş işini abarttım iki gündür ya😬😬 ama napim cnm tatlı bişeyler çekiyo, en azından çikolata yemekten iyidir di mi 😇
Selam kizlar ben hülya 18 yasindayim 76kiloyum boyum 170 birbirimize destek olalim ve bu isi basaralim yeter artik ya ben de zayif ve güzel olmak istiyorum
Hos geldiniz..hic uzulmeyin karar verin ve yapin..Her wey guzel olucak siz istedikten sonra her gun yediklerinizi yazarsaniz bizden dogru bildiklerimizi soyleriz bawarilar dilerimmMerhaba, 18 yaşındayım üniversite 1deyim ve yurtta kalıyorum. Yurtta sürekli donmuş gıdalar ve kızartma türü şeyler yemek zorunda kalıyorum. Boyum 1.63 Kilom 60. Sadece belten altım kalın, kalça basen ve bacaklarım fazla. 38 veya 40 beden pantolon giyebiliyorum, etek giyemiyorum üstüm ince olsa bileegzersiz yapmaya çalışıyorum ama ürtiker diye bi hastalığım olduğundan terlemel de yasak, napıcam bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence cok guzel ve saglikli devam ediyosunuz..♥tabiki cikolatadan iyidirSanah: cevizli pestil, kuru üzüm, fındık
Öğlr: peynir, salatalık, 4zeytin, 1 incir, keçiboynuzu
Alşam: yoğurtlu ıspanak, kuru üzüm, kuru dut
Spor: leslie 3mil 👍
Kızlar kuruyemiş işini abarttım iki gündür ya😬😬 ama napim cnm tatlı bişeyler çekiyo, en azından çikolata yemekten iyidir di mi 😇
Hosbuldum tesekkurlerMerhaba hos geldiniz..Gunluk acarsaniz sizi takip edebilirim..Bawarilar diliyorum ♥
Evet Ecemcim, kesinlikle basit şekerlerden çok çok daha iyi çünkü bunlarda şeker life bağlı, bu da onu kompleks şeker gibi yapıyor. Tabi sen yine de abartmamaya çalış. Abartıdan kastın ne kadar mesela?
Merhaba, 18 yaşındayım üniversite 1deyim ve yurtta kalıyorum. Yurtta sürekli donmuş gıdalar ve kızartma türü şeyler yemek zorunda kalıyorum. Boyum 1.63 Kilom 60. Sadece belten altım kalın, kalça basen ve bacaklarım fazla. 38 veya 40 beden pantolon giyebiliyorum, etek giyemiyorum üstüm ince olsa bileegzersiz yapmaya çalışıyorum ama ürtiker diye bi hastalığım olduğundan terlemel de yasak, napıcam bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar ben hülya 18 yasindayim 76kiloyum boyum 170 birbirimize destek olalim ve bu isi basaralim yeter artik ya ben de zayif ve güzel olmak istiyorum
Bir zamanlar o kilolarda olan biri olarak söylüyorum acele etme ve büan önce başla kuzum :) ki senin boyun uzunmuş ne güzel, kilo verdikçe manken gibi olucaksın 😍 paylaşımlarını bekliyorum canım, bürlikte başaralım evet 😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?