- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Yok öyle şeyleri sevmiyorum hepten ev hanimligina bağlıyorum öyle şeylerle ilgileninceEvde hobi olarak dikiş nakış yapabilirsin, lif falan yapabilirsin. Online kurslar var ücretsiz oralara bakabilirsin. Bilgisayar varsa YouTube da office programları öğrenebilirsin.
Okuyorum ama yetmiyor sonuçta yine evde oturuyorum okurkenKitap okuyun bence. Evde yapılacak en şahane şey.
Yani isverende haklı tabiNe dramatize etmissiniz yahu. 9 ay idare edin yatin kalkin yiyin icin cocukla ilgilenin.kim sizi ise alsin insanlar hamile insani ise alirmi
Yok ya biseler işleyip etrafa dağıtmak falan bunlar benim için uygun değilİşe yarar bir iş yapmanın illa ki parasal bir karşılığı olmasına gerek yok. Evde bir şeyler üretin. İster satmayı deneyin, ister hobi olarak yapın, sevdiklerinize dağıtın. El sanatlarının, el işlerinin ev hanımlığıyla alakası ne ayrıca? Ev hanımlığı ne onu tam bilmiyorum ama. Böyle kalıplara, etiketlere takılı kalacağınıza üretmeye odaklanın. Etamin çok severim mesela. Klişe çiçek, böcek motifleri sevmem. Bir ara anime, manga karakterleri, fantastik yaratıklar, ne bileyim Audrey Hepburn filan işlemiştim bolca. Sonra dağıttım eşe dosta. Deneyebilirsiniz.
Ama evde başka bisey yapamazsiniz ki. Sigara sarma isi yapabilirsiniz bi de. Netflix alabilirsinizYok ya biseler işleyip etrafa dağıtmak falan bunlar benim için uygun değil
Ama evde başka bisey yapamazsiniz ki. Sigara sarma isi yapabilirsiniz bi de. Netflix alabilirsiniz
Okuyorum kitap ama yeterli mi hyair ..ruhum boşluktaHamilesiniz,çocuk eğitimi ve psikolojisi ile ilgili kitaplar okuyabilirsiniz
Sağlıkla ilgili kitaplar makaleler olabilir. Yani madem boş vaktiniz var kendinizi geliştirmeye harcayın bari o zamani.
Bebek doğunca geçer bekleyiverin o zaman biraz da..bütün önerilere kapalısınız ne yapalım burdan magic touch mi?Okuyorum kitap ama yeterli mi hyair ..ruhum boşlukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?