Gençliğim:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
Çocuğu okula bırakıyorum öğleden sonra bos boş evde duruyorum...çünkü hamileyim ..ise de almazlar beni böyle zaten zor geçiyor ..çocuk okuldayken temizlik yemek zaten rutin ama ruhum doymuyor çalışmak üretmek dışarda vakit geçirmek istuyirum ama elim kolum bağlı ..part time is baktım yok hicbiyerde olsada hamileyim almazlar beni biliyorum ..netten bulunduğum şehirde part time iş ilanları diye bakıyorum başka türlü nasıl araştırılır bilmiyorum ..ama iş yok bu da bı gercek...peki bulana kdar yada bu ev sürecinde ne yapabilirim kızlar..gerçekten aklımı oynaticam çok mutsuzum evde .. arkadaş ortamı gün çay kahve değil derdim sevmiyorumda böyle şeyleri..biseye kosturayim bi ise yarayim istiyorum..şuan tek tek aktivitem çocuğu okula götürüp getirmekve ayda bir hastaneye bebeğe bakmaya gitmek...hamile kalmadan önce belediye kursuna gidiyodum sonra araba problemi oldu yürüme mesafeside değil bırakmak zorund akaldim...gençliğim böyle geçiyor çok çok üzücü degilmi bu

Evde hobi olarak dikiş nakış yapabilirsin, lif falan yapabilirsin. Online kurslar var ücretsiz oralara bakabilirsin. Bilgisayar varsa YouTube da office programları öğrenebilirsin.
Yok öyle şeyleri sevmiyorum hepten ev hanimligina bağlıyorum öyle şeylerle ilgilenince

İşe yarar bir iş yapmanın illa ki parasal bir karşılığı olmasına gerek yok. Evde bir şeyler üretin. İster satmayı deneyin, ister hobi olarak yapın, sevdiklerinize dağıtın. El sanatlarının, el işlerinin ev hanımlığıyla alakası ne ayrıca? Ev hanımlığı ne onu tam bilmiyorum ama. Böyle kalıplara, etiketlere takılı kalacağınıza üretmeye odaklanın. Etamin çok severim mesela. Klişe çiçek, böcek motifleri sevmem. Bir ara anime, manga karakterleri, fantastik yaratıklar, ne bileyim Audrey Hepburn filan işlemiştim bolca. Sonra dağıttım eşe dosta. Deneyebilirsiniz.

Yok ya biseler işleyip etrafa dağıtmak falan bunlar benim için uygun değil

Hamilesiniz,çocuk eğitimi ve psikolojisi ile ilgili kitaplar okuyabilirsiniz
Sağlıkla ilgili kitaplar makaleler olabilir. Yani madem boş vaktiniz var kendinizi geliştirmeye harcayın bari o zamani.

Bu 2. Cocugunuzmuş abartmiyor musunuz?Hamilelik sureci vs daha once yasamissiniz ilk kez olmuyor ve hamile kalmadan once yaşayacahiniz bu sureci biliyordunuz zaten.

Evde hobi yap diyine "ev hanimina bagliyorum" kitap oku diyene "kitaplar yetmiyor" ne diyelim. Bu kadar iş aşkiyla ölüyorduysaniz o kadar cocugu yapmasaymişiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…