Gençliğim:(

Madem bu kadar hayatınızı yaşamak istiyordunuz neden hamile kaldınız

Valla burada bütün hamile kadinlar çalışmıyor yani ev hanımı olanlar var. Ve ya evlenince isten cıkmış olanlar falan bu bir eksiklik mi anlamadim
Bende ilk cocuguma hamileyim bende evdeyim. Zaten kara kış napcam?
Hep uykum geliyor bunuda cok kisiden duydum niye acaba ben yiyip icip yatiyorum ve kitap okuyorum. Bi diziye başladım dün. Ona bakiyorum yani insan birazda kendini mutlu etmeli. Hem küçük çocuğunuz var onu alip bi yerlere de gidebilirsiniz siz kendinizi eve kapatıyor olabilir misiniz? Yapmayin ev işi mesela ne olcak? Onu yapcaginiza baska biseler yapin hende hep ev isi yapsam bunalirim yani hic yapmiyorum

Çok güzel bende kendime ait bişey yapmak istiyorum işte ama hamileyim

Gunde 20 saat calisiyorum acaba hamile kalsam benim de evde oturucak vaktim olur mu
Bir aydir evime bile o kadar az gittim ki ev hasreti cekiyorum deli gibi
Saka bir yana , tadini cikarin , uretmek sadece para karsiliginda bir iste calismakla olmaz
Hic olmadi gidin bir stk'da calisin , sosyal yardim projelerinde gonullu olun , o kadar cok yapacak is var ki
Ben kisa bir sure calismayip evde vakit gecirdim , calisirkenki halimden daha yogundum tonla proje vardi , arayin bulun , uretmenin en guzel yani ihtiyaci olanlara yardimci olmaktir bence

İnternetten acin bebeginiz cocugunuz icin biseyler orun hem vakit gecer hem biseyler uretmis olursunuz hemde insanin evladinin kendi ordugu seyleri giymesi cok guzel bi duygu patikle baslayin bebeginize battaniye buyuk cocugunuza yelek kazak hirka vs zaten sök ör vakit nasil geciyo anlmazsiniz

Örgüden anlamıyorum ve hoşlanmıyorum pek fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…