- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
- Konu Sahibi alonedark18
-
Çocuğu okula bırakıyorum öğleden sonra bos boş evde duruyorum...çünkü hamileyim ..ise de almazlar beni böyle zaten zor geçiyor..çocuk okuldayken temizlik yemek zaten rutin ama ruhum doymuyor çalışmak üretmek dışarda vakit geçirmek istuyirum ama elim kolum bağlı ..part time is baktım yok hicbiyerde olsada hamileyim almazlar beni biliyorum ..netten bulunduğum şehirde part time iş ilanları diye bakıyorum başka türlü nasıl araştırılır bilmiyorum ..ama iş yok bu da bı gercek...peki bulana kdar yada bu ev sürecinde ne yapabilirim kızlar..gerçekten aklımı oynaticam çok mutsuzum evde .. arkadaş ortamı gün çay kahve değil derdim sevmiyorumda böyle şeyleri..biseye kosturayim bi ise yarayim istiyorum..şuan tek tek aktivitem çocuğu okula götürüp getirmekve ayda bir hastaneye bebeğe bakmaya gitmek...hamile kalmadan önce belediye kursuna gidiyodum sonra araba problemi oldu yürüme mesafeside değil bırakmak zorund akaldim...gençliğim böyle geçiyor çok çok üzücü degilmi bu
Parkta oku ozamanOkuyorum ama yetmiyor sonuçta yine evde oturuyorum okurken
Makale yazma çeviri yapma işi kime sormam lazım naomam lazım bı bikginiz varmı ...aslında bikere kariyerden basvurmusum beni aradılar iki ay önce home ofis çağrı merkezi diye ama hiç anlamadığım bir şeydi ve milleti arayıp neler soyleyebilirdim kendime guvenemedim ve geri cevirdimHamile olmanız seçeneklerini daraltıyor, yapacak bir şey yok. Evden çalışabileceğiniz bir iş bulmak size en uygun çözüm ama ne iş bulabilirsiniz bilemem. Yeteneklerinizi, ilgi alanlarınızı bilmiyoruz sonuçta. Neredeyse 5 yıldır freelance çalışıyorum ama daha önce tam gün bir ofiste çalıştığın işle bağlantılı bir iş. İnternetten makale yazma, çeviri isleri gibi şeyler bulabilirsiniz belki ama çok komik ücretler veriyorlar, onu da bilmek lazım. Ya da home office çağrı merkezi elemanı olarak çalışıyordu bir arkadaşım, o bir seçenek. Ama çok stresli bir iş. Ya da yabancı dil öğrenin, geleceğe yatırım olur.
Evdeydim iş bulamiyordum bunalimdaydim ama cv bıraktığım.icin beklemededydim.umidim vardı şimdi bütün ümitler en az 3 sene cuvala girdi bu düşünse beni öldüren ...hamile kalmadan öncede evdeymissin öyle bir yazmis isyan etmissiniz ki sanki cok yogun bir is temposundan birden bire simdi evdesiniz. Her öneride kapalisiniz, bahaneleriniz var birsürü. Bebeginize birseyler örün. Ben aksamlari öyle yapiyorum
Her gün müParkta oku ozaman
Valla bu kadar ev hanımı bunların hiçbirini yapmadan mutlu mesut yaşıyor sıkılmıyor evindeBu dedikleriniz güzel ama herhun boş bir insan için herhun yapabilecek bişey degilki
He hergun. iceriyi sevmiosun ya disarda oku. Temiz hava mis iste. Tam istedigin gibi.Her gün mü
Evdeydim iş bulamiyordum bunalimdaydim ama cv bıraktığım.icin beklemededydim.umidim vardı şimdi bütün ümitler en az 3 sene cuvala girdi bu düşünse beni öldüren ...
Malesef yok mesleğim ne bulursam oyduanliyorum bende 13 yildir calisiyorum bende birde evde olsam bunalirim. Mesleginiz varmi? Yanlis anlamayin ama meseleginiz varsa bile en az 7-8 yildir calismadiginiz meslekle 2 cocukla is nasil bulacaksiniz? Türkiyede bu isler zor. Bence örgüye, nakisa, dikise elinize ne yatkinsa yönelin. Hep terapi gibi olur hemende elinizdeki is bitince o gurur.
Tamam hergun düzenli olarak kitapları toplar parka giderimHe hergun. iceriyi sevmiosun ya disarda oku. Temiz hava mis iste. Tam istedigin gibi.
Belediyelerin resim kursuna gidip ilerletin yeteneğinizi. Hem oradaki resimleri sergiliyorlar, daha geniş kitleye ulaşırsınızMalesef yok mesleğim ne bulursam oyduportre çiziyorum resim ..ilk basladigimda sipariş geldi bir iki tanistan şimdi durdu..hesabım var işte ordan sipariş gelirse anca para kazanırım ama gelmiyor şimdilik
Malesef yok mesleğim ne bulursam oyduportre çiziyorum resim ..ilk basladigimda sipariş geldi bir iki tanistan şimdi durdu..hesabım var işte ordan sipariş gelirse anca para kazanırım ama gelmiyor şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?