Gençliğime Yazık Mı Ediyorum?

redsexylipstick

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
12
2
27
Merhaba kızlar. Ben 19 yaşındayım ve 2 yıllık bir ilişkim var. Aramız çok çok iyi, çok fazla gelecek üzerine düşünmekten hoşlanmasam da hayatımı birleştirebileceğim bir insan. Kendisi benden 2 yaş büyük. Sorunumsa şu: benim arkadaslarımın tam gezme eğlenme yaşı. Arkadaş grubu olarak bazen kuluplere falan gidiyorlar ve benim sevgilim kesinlikle dans edilen mekanlara gitmemi istemiyor. Anca kendisi yanımda olduğunda onay veriyor.Basit duruyor olabilir ama kendisi bunları zamanında yaşamış etmiş şimdi beni darlamasına sinir oluyorum. Arkadaşlarım diyor gençsin ilerde pişman olma. Bazen gerçekten çok korkuyorum yaşamadığım şeylerden dolayı pişman olmaktan. Seviyorum da ama. Bu arada öyle her konuda sıkan bir insan değil. Giyimime arkadaş grubuma karışmaz. Siz ne diyorsunuz deneyimlisiniz. Bu sene üniversiteye başlıcam bu konuda tartışmalar daha da artıcak gibi...

Kızlar sadece gece kulubü değil olay. Gidemediğim buluşmalar küçük küçük içimde kalıyor artık. Anlatamıyorum galiba.

Son düzenleme:
Kendisi bunları zamanında yaşamış derken sanki aranızda 5-10 yaş varmış gibi konuşuyorsunuz.

Herkesin eğlence anlayışı ve ortamı farklıdır. Ben kendime göre derim ki, gitmemek sana çok şey kaybettirmez.
Başkası der git ,eğlen..
Bunun ortasını bulacak olan sizsiniz.

Son düzenleme:
Gece kluplerine gitmekle birsey kaybetmezsin ama universteye gitme derse cok sey kaybedersin:KK20::KK66:
Sende bebesin sevgilin de bebe, hele o daha bi bebe 21 yaşında ne görmüş ne yaşamış nedir bu ıssız adam tripleri, zamanında çok gitmişmiş
Yok kesinlikle sorun sadece gece kulubü değil. Böyle küçük küçük gidemediğim buluşmalar eğlenceler içimde kalıyor. Üniversiteye gitmeme sözkonusu değil zaten. Sevgilim yaşamış derken rahat rahat istediğini yapmış. Şimdi öyle ortamlardan hiç hiç hoşlanmıyor.

Merhaba kızlar. Ben 19 yaşındayım ve 2 yıllık bir ilişkim var. Aramız çok çok iyi, çok fazla gelecek üzerine düşünmekten hoşlanmasam da hayatımı birleştirebileceğim bir insan. Kendisi benden 2 yaş büyük. Sorunumsa şu: benim arkadaslarımın tam gezme eğlenme yaşı. Arkadaş grubu olarak bazen kuluplere falan gidiyorlar ve benim sevgilim kesinlikle dans edilen mekanlara gitmemi istemiyor. Anca kendisi yanımda olduğunda onay veriyor.Basit duruyor olabilir ama kendisi bunları zamanında yaşamış etmiş şimdi beni darlamasına sinir oluyorum. Arkadaşlarım diyor gençsin ilerde pişman olma. Bazen gerçekten çok korkuyorum yaşamadığım şeylerden dolayı pişman olmaktan. Seviyorum da ama. Bu arada öyle her konuda sıkan bir insan değil. Giyimime arkadaş grubuma karışmaz. Siz ne diyorsunuz deneyimlisiniz. Bu sene üniversiteye başlıcam bu konuda tartışmalar daha da artıcak gibi...
gece kulubüne gitmemekle gençliğin mi harcanıyor

Hemen yargılamayın kızı gece kulübüne gitmemekle bir şey kaybetmezsin diye.
Ne yapsın, heves ediyor o yaşta; olabilir.
Annesi babası bir şey demiyorsa bizim ne haddimize.
Daha küçüksünüz, bu kıskançlık meseleleri için henüz erken gibi geldi bana.
Ama diğer şeylere karışmıyormuş zaten, bir konuş bakalım.

Şimdi burda hayatında cluba gitmemiş hatunlar bişey kaybetmezsin diyecekler ama bence kaybedersin. Sadece bu yaşlarda yaşayacağın, arkadaşlarınla birlikte eğleneceğin güzel zamanlar kaybedersin.

Bu club değil, arkadaş ortamı, kafe, rakı balık organizasyonu, arkadaşının evi, tatil vs. olsaydı da aynı şeyi söylerdim. Sevgilin için vazgeçeceğin her şeyden pişmanlık duyarsın eninde sonunda.

21 yaşında adam ne yaşamış ne görmüş de senin gitmeni istemiyormuş? Kendi daha ana kuzusu. Babasından izin almadan hayatı hakkında karar verebildiği zaman girsin bu triplere.

Şimdi burda hayatında cluba gitmemiş hatunlar bişey kaybetmezsin diyecekler ama bence kaybedersin. Sadece bu yaşlarda yaşayacağın, arkadaşlarınla birlikte eğleneceğin güzel zamanlar kaybedersin.

Bu club değil, arkadaş ortamı, kafe, rakı balık organizasyonu, arkadaşının evi, tatil vs. olsaydı da aynı şeyi söylerdim. Sevgilin için vazgeçeceğin her şeyden pişmanlık duyarsın eninde sonunda.

21 yaşında adam ne yaşamış ne görmüş de senin gitmeni istemiyormuş? Kendi daha ana kuzusu. Babasından izin almadan hayatı hakkında karar verebildiği zaman girsin bu triplere.
Beni anlayabilen birileri çıktı teşekkür ederim. Ben de keyif alırım gece çıkmaktan. Çıkmazsam ölürüm değil tabiki ama tüm gençliği böyle geçirmek ilerde beni üzer mi diye düşünmeden edemiyordum. Yorumunuzu dikkate alacağım.

Bu yasinda canin ne yapmak istiyorsa yapmalisin, ilerde icinde kalir.
Bunu gece cluba gitme ozelinde söylemiyorum her konuda, giymen, gezmen, tatilin, arkadaslarinla gecirdigin zamanlar hicbiri geri gelmeyecek, bir erkegin seni kisitlamasina, yasaklar koymasina asla izin verme.
Çok teşekkür ederim beni anlayabildiğiniz için. Yorumunuzu dikkate alacağım.

Eyvah gencligim yanmis desene 27 yasindayim hic gitmedim cok sey kaybetmisim..
Acaba oglumla gitsem beni iceri alirlar mi? Gitmedigim icin bilmiyorum tabi kurallari

Edit: Saka bir yana eger cok istiyorsan git gör o ortami, sevgilin icin kendinden ödün verme. Neden bu kadar hayatina mudahale etmesine izin veriyorsun ki

Beni anlayabilen birileri çıktı teşekkür ederim. Ben de keyif alırım gece çıkmaktan. Çıkmazsam ölürüm değil tabiki ama tüm gençliği böyle geçirmek ilerde beni üzer mi diye düşünmeden edemiyordum. Yorumunuzu dikkate alacağım.

Bir yerden sonra keyif almayacaksın zaten. Şimdi sana verdiği tadı vermeyecek hiç bir zaman. Senin yaşlarındayken rock barlardan çıkmazdım, müdavimdim resmen. Şimdi kafam kaldırmıyor, ayda yılda bir iyi müzik yapan birileri gelirse gidiyorum. Yaşının değerini bil, keyif aldığın şekilde yaşa.

Daha 19 yaşındasın. Yaşayabileceğin bir sürü ortam varken daha bu yaşta kısıtlanman Üzücü. Bence sen ayrıl. Biraz hayatını yaşa. Sonra seni arkadaşlarınla bir çay kahve içmekten kıskanmayacak onlarca iyi insan çıkar karşına.
Bir genç kız için illa ki club olmasa bile gece dışarı çıkmak gerekli bir şey. En azından konsere bile gitsen gece çıkman gerek. Gitmemek tabii ki eksiklik. Tabi gitmek isteyen için.

Arkadaşların haklı.

Gezmekten geri kalmamalısın derim , keşke senin yaşında olsam tekrar.

Anan baban izin veriyor ta sevgilin kim ki????!!!??

Seni kısıtlayan biriyle olma istediğin yere istediğin gibi git, arkadaşlarınla gez bence. Senin yaşında sevgili çok bulunuyor ama giden gençlik geri gelmiyor. Net ayrıl, başına gardiyan arama.

X