- 6 Temmuz 2015
- 12
- 2
- 27
- Konu Sahibi redsexylipstick
Merhaba kızlar. Ben 19 yaşındayım ve 2 yıllık bir ilişkim var. Aramız çok çok iyi, çok fazla gelecek üzerine düşünmekten hoşlanmasam da hayatımı birleştirebileceğim bir insan. Kendisi benden 2 yaş büyük. Sorunumsa şu: benim arkadaslarımın tam gezme eğlenme yaşı. Arkadaş grubu olarak bazen kuluplere falan gidiyorlar ve benim sevgilim kesinlikle dans edilen mekanlara gitmemi istemiyor. Anca kendisi yanımda olduğunda onay veriyor.Basit duruyor olabilir ama kendisi bunları zamanında yaşamış etmiş şimdi beni darlamasına sinir oluyorum. Arkadaşlarım diyor gençsin ilerde pişman olma. Bazen gerçekten çok korkuyorum yaşamadığım şeylerden dolayı pişman olmaktan. Seviyorum da ama. Bu arada öyle her konuda sıkan bir insan değil. Giyimime arkadaş grubuma karışmaz. Siz ne diyorsunuz deneyimlisiniz. Bu sene üniversiteye başlıcam bu konuda tartışmalar daha da artıcak gibi...
Kızlar sadece gece kulubü değil olay. Gidemediğim buluşmalar küçük küçük içimde kalıyor artık. Anlatamıyorum galiba.
Kızlar sadece gece kulubü değil olay. Gidemediğim buluşmalar küçük küçük içimde kalıyor artık. Anlatamıyorum galiba.
Son düzenleme: