- 16 Eylül 2017
- 7.732
- 14.003
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Evet sormaz ben zaten bana sorulmasını beklemiyordum ama zaten aileden herkes orada olacak. Sırf ayıp olur diye benim de gitmem gerekiyor. Yoksa aramızda kan bağından başka bir samimiyet yokBoyle seylerin tarihini kimse kimseye sormaz ama insan aile bireylerini yaninda gormek ister. Sizin ayni merasimlerininizde ailenizden kimse olmasa eminim sizde hosnut olmazdiniz.
İzin alamıyorum ki izin alabilsem gideyim istifa ete iş yerinle sorun yasaman önemli değile kadar geldi meseleAilene karşı aşırı tepkilisin. Herkes kardeşini yanında ister, kardeşinin yanında olmak ister.
Ben de bunu anlatmak istiyorum ama anlamıyorlarBen olsam söz isteme yerine sadece nişana giderdim ve uygun bi dille soylerdim bir günlük iznim olduğunu anlayışla karsilarar zaten halden anlayan insanlarsa sırf bi nişan için işten istifa etmek veya sorun yasamak falan bunlara hiç gerek yok
Evet sormaz ben zaten bana sorulmasını beklemiyordum ama zaten aileden herkes orada olacak. Sırf ayıp olur diye benim de gitmem gerekiyor. Yoksa aramızda kan bağından başka bir samimiyet yok
İzin almayı denedin mi peki? Bu tür aile etkinliklerinde kurumlar izin veriyorlar çünkü normal şartlarda.İzin alamıyorum ki izin alabilsem gideyim istifa ete iş yerinle sorun yasaman önemli değile kadar geldi mesele
Bir günlük izin alabildim o da zar zor kırk defa diye diyeİzin almayı denedin mi peki? Bu tür aile etkinliklerinde kurumlar izin veriyorlar çünkü normal şartlarda.
Valla ben biraz gaygisiz biriyim kimsenin nazını niyazını çekmezdim açıkçası olay böyle böyle konu kapanmıştır o gün görüşürüz der geçerdim kimseye biseyler anlatmak açıklamak ikna etmek zorunda değilsiniz benimde abim sözüme gelemedi sınavları vardı şehir dışında okuyordu bizim aileden kimse sorun etmedi misal biraz halden anlamak gerekBen de bunu anlatmak istiyorum ama anlamıyorlar
Tam emin değilim ama yasal hakkın olması lazım. Geçen sene benzer bir olay yaşadık, eşimin yıllık izni eşimin yerine bakabilecek tek kişinin kardeşinin düğününe denk gelmişti, yıllık izni ertelediler o kişi düğüne gitti iki gün. Düğün nişan farklıdır belki bilmiyorum. Yasal bişey mi onu da bilmiyorum, ama cenaze izni gibi demişti benim bey.Bir günlük izin alabildim o da zar zor kırk defa diye diye
Bence de öyle ama saygı duyuyorum aynısını karşı taraftan da bekliyorumZaten pandemi var.kalabalik yasak.herkes de bu durumu biliyordur herhalde.hafta sonu yasak geldiyse insanlar biraz daha düşünceli olup söz ve nişanı aynı günde yapıp bitirmeleri gerekmez mi.ben şuan Nisan yada soz yapsam bir günde hepsini aradan çıkartır riske atmazdim.biraz ince düşünmek gerekir bu zamanda.biz markete pazara yemeğe bile gidemiyoruz.hic yapılmasın demiyorum tabii ama hemen yapılıp bitirilmesi bence.
Cenaze izni ayrı bir şey o yasal. Ama düğün gibi aktiviteler kurumun inisiyatifindeTam emin değilim ama yasal hakkın olması lazım. Geçen sene benzer bir olay yaşadık, eşimin yıllık izni eşimin yerine bakabilecek tek kişinin kardeşinin düğününe denk gelmişti, yıllık izni ertelediler o kişi düğüne gitti iki gün. Düğün nişan farklıdır belki bilmiyorum. Yasal bişey mi onu da bilmiyorum, ama cenaze izni gibi demişti benim bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?