- 7 Aralık 2018
- 7.153
- 18.381
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bence 3 lü bir buluşma istiyor gibi.Kırgın olduğunuz şeyi hiç konuşmadınız mı aranızda?. Birkaç saat sonra ise ortak arkadaşlarımızdan birinin uygun olduğu çok daha ileri bir tarihi söyledi ve o zamandan sonra ayarlamayı teklif etti.
O konudaki açıklaması da çok tuhaftı. Hatta o da buluşma ile ilgiliydi ve bana sitem ettiği için beni kıracak bir şey yapmış gibi gelmişti. Buluşmayı da o yüzden teklif etmiştim aslında.Bence 3 lü bir buluşma istiyor gibi.Kırgın olduğunuz şeyi hiç konuşmadınız mı aranızda?
Baya kırıldım ve öfkelendim açıkçası. Dediğim gibi tongaya düşürülmüş gibi hissediyorum.Böyle sürüncemede kalan durumlardan, verdiği mesaj belli olmayan kararsız tiplerden bir şey çıkmıyor benim gördüğüm.
Bence sen de kafanı yorma. Keşke eski çıkma teklifleri geri gelse. Benimle çıkar mısın der olay biterdi, net olurdu öyle miydi böyle miydi düşünülmezdi.
O konudaki açıklaması da çok tuhaftı. Hatta o da buluşma ile ilgiliydi ve bana sitem ettiği için beni kıracak bir şey yapmış gibi gelmişti. Buluşmayı da o yüzden teklif etmiştim aslında.
Buluşmadaki 3.kişi bana eşantiyon gibi geliyor.Gerçekten hoşlanan erkek 3.kişiyi istemez diye düşünüyorum.Keşke siz teklif etmseydiniz buluşmayı, içinde olan erkeği tutmanın imkanı yok bundan eminim ben. Hayatında biri olan kadının peşini bırakmayan erkekler var biliyorsunuz.
Sanırım sizinle yalnız kalmak istemiyor ileri gitmesin aranızdakiler diye yoksa buluşmanıza şaperon getirir gibi 3. bir şahıs davet etmek niye?
EvetŞimdi sen adama atıyorum, yarın x saatte dedin o da cevap olarak, örneğin Ahmet'in sınavları bittikten sonraki hafta buluşalım gibi bişey mi dedi? Konuşma bunun gibi mi oldu? Doğru mu anladım?
3. Kişi benim de çok yakın arkadaşım. Ama yine de tuhaf tabiiBuluşmadaki 3.kişi bana eşantiyon gibi geliyor.Gerçekten hoşlanan erkek 3.kişiyi istemez diye düşünüyorum.
Kesinlikle. Bir de erkekler genelde yalnız kalmak için fırsat kollar. Diğer bir ihtimal de bu 3. arkadaş kadınsa hanımefendiyle görüşmediği süre zarfında onunla bir flört başladı o yüzden korktu onu da çağırdı. Ama tabii o arkadaş kadın değilse bu tezim çürürBuluşmadaki 3.kişi bana eşantiyon gibi geliyor.Gerçekten hoşlanan erkek 3.kişiyi istemez diye düşünüyorum.
Hayır erkek.Kesinlikle. Bir de erkekler genelde yalnız kalmak için fırsat kollar. Diğer bir ihtimal de bu 3. arkadaş kadınsa hanımefendiyle görüşmediği süre zarfında onunla bir flört başladı o yüzden korktu onu da çağırdı. Ama tabii o arkadaş kadın değilse bu tezim çürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?