Genel bir flört meselesi

Vallahi erkek bunlar belli olmaz, yeni bey sizden hoşlanınca öbür bey çark etmiş bile olabilir değişik.

Belki de atlayıp görüşelim dememem gerekiyordu. Biraz aptallık var herhalde bende
Benim de ilgim hâlâ vardı 3 lü arkadaş grubuyla görüşelim dediğimde. Kaybetmek de istemedim ama flört olarak başlamamız uygun gelmediği için arkadaş olarak bari göreyim demiştim

E yani biraz kırıcı olmuş çünkü siz neden flört olmak istememiştiniz?

Sadece sizi elde edip tekmeyi vurmak istiyor. Bazı erkekler böyledir, heves ederler istedikleri olunca da hemen geri çekilirler.

Neden ilginiz devam ettiği halde böyle söylediniz? Ben direkt soğurdum bu cevap üzerine.

Wurst gel bi şu konuya yorum döşe fikrini merak ediyorum
Valla hayatım iki ihtimal var.
Birincisi, çocuk gerçekten sana ilgi duymuyor veya ne istediğini bilmiyor olabilir, seni incitmek için o arkadaşı da dahil etmek istemiş olabilir. Böyle bir durumda tam buluşma günü işim çıktı diyerek ekerdim ben olsam.

İkinci ihtimal, sen buluşma zamanı söylediğinde anında diğer arkadaşa yetiştirdi ve o arkadaşla arasında bişey geçti. O sebeple üçlü görüşmek istedi.

İki ihtimalde de sağlam, erkekçe bir duruş sergilemediği için sen pek ilgi duymuyorsan ele gitsin. Bence senin buluşma teklif etmen yanlış olmuş, ne olursa olsun bu tarz adımlar erkekten gelmeli.

ortak arkadaşımız bana sürekli benim ondan hoşlandığımı söyleyip duruyordu. Ben de ortalığı karıştırmasın diye yok öyle bir şey diye geçiştirdim sonradan. Aksine buluşmaları onun teklif ettiğini söylemiştim. Belki bu sebeple ikimizin buluşmasını uygun görmemiş olabilir arkadaşım

Onun uygun görüp görmemesi ne seni ne de diğer çocuğu ilgilendirir.

Buluştukk. Güzel geçti. Ama buluşmadan önce konuda bahsi geçen arkadaş bana bu kişinin sevgilisi olduğundan bahsetmişti ama yokmuş. Ve sanırım hoşlandığım kişi benim ortak arkadaşımızdan hoşlandığımı düşünüyor. Bu topu nasıl çeviricem ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…