Genel bir flört meselesi

Evet çok saçma ve ani bir değişimle yaptı bunu. Çünkü öncesinde gün ve saat seçme konusunda çok istekliydi ve ben söyledikten sonra bir anda böyle dedi
senin o 3. kişi ile aranda farklı bişey yoksa böyle yapması çok saçma olmuş.
yaşlarınız kaç ki bu adam 3. birini de yanınıza alacak gibi hareketler yapıyor?
konuşmak için o kadar çabalayıp buluşma teklif etmemesi de absürd.

O 3. Kişi çok yakın arkadaşım. Evet bana da çok absürd geldi. Resmen buluşalım dedirtene kadar yazdı bana. Konuyu da oraya getirmeye çalıştı ama ben yazınca sonuç bu. Ve bir anda ağız değiştirdi

Size yapılanın bir benzerini bende başka birine yaptım. Tabi bu kasti olarak değildi. Sebebim ise flört kapsamından çıkarmış olmamdı.

Peki siz mi yazıyordunuz bu kişiye konuşma bahanesiyle?
İlk o bana ilgisini belli eden taraf oldu. Tabi bende ilk başta bir şeyler yoktu. Zamanla sık sık halimi hatrımı sormalar uzun sohbet açmaları başladı. Adam da yavaştan benim hoşuma gitmeye başkamıştı tabi. Ben hiç mesaj atmazdım başta ara ara atmaya başladm zamanla. Adamı bir yandan da stalka başlamıştım tabi. Hayat tarzı hoşuma gitmedi. Ama tabi ilgimi pat diye kesemedim. Görüşelim dediğinde ortak arkadaşlarımızın olduğu bir plan yapalım dedim.

Biz bir aydır falan konuşmuyorduk. Kendisi yazmasaydı da konuşmazdık. O yüzden garibime gitti. Konuşmayı görüşmeye çekmeye çalışan da o oldu sadece ben cümleye döken taraf oldum

Biz bir aydır falan konuşmuyorduk. Kendisi yazmasaydı da konuşmazdık. O yüzden garibime gitti. Konuşmayı görüşmeye çekmeye çalışan da o oldu sadece ben cümleye döken taraf oldum
Bizim de koptuğumuz iki üç aylık dönem olmuştu o sıralar ben merak edip halini hatrını sordum.

Hhahah, hiç unutmuyorum, lise 1 de ilk sevgilim oldu. Hoşlandığım çocuktu. Hatta okula başlayalı 1 ay olmuş, hiç muhabbetimiz yok ama sadece bakışıyoruz. Neyse numaramı bulmuş. 'Benimle çıkar mısın?' yazdı. Bende 'evet' yazdım. Arkasından gelen mesaj sadece 'aşkım' dı, bende cevap olarak 'aşkım' yazdım . Ertesi gün okul kapısında beklemiş gelmemi, okula elele girdik. Nasıl basit nasıl hızlı ve netti eskiden herşey, o çıkma teklifleri hala varken.

Bkınız işte budur!

Olabilir olmayacak şey değil. Arkadaşına da söylemiştir, yoğun bir duygu da yoksa sizden uzaklaşmıştır.
Ay düşüncesi bile çok kötü. Böyle bir durumda devreye kendisinin girmesi değil de tamamen çekilip hiç yazmaması daha mantıklı olurdu ama erkeklerin aklı nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum. Sonuçta arkadaşım o çocuğu beğendiğimi biliyordu. Eğer benden hoşlanıyorsa üçlü oturmak ister mi onu da bilemiyorum

Konuyu ben de çözemedim madem ilgi duymuyordu ne halt yemeye yazmış?? İlgi duyuyorsa neden 180derece döndü

3. arkadaş samimi arkadaş mı , acaba onunla konuştuktan sonra falan mı fikir değiştirdi konu sahibesi ona sorsan?

3. arkadaşla ikimiz de çok samimiyiz. Ona soramıyorum pek çünkü bu tür konularla dalga geçen biri
Bu kişi bana daha önceleri de böyle sinsi sinsi yazıyordu hep saçma cümlelerle bir şeyleri bahane ederek yazıyor. Çoğu arkadaşım da konuşma bahanesi için yazdığını düşündü. Ben görüşelim deyince başta heveslendi ve hemen ayarlamaya çalıştı ama birkaç saat sonra bir anda böyle söyledi. Bana yazılan taraf gibi mi görünmek istemiyor, egosu mu yüksek ya da umut vermemek için mi yapıyor hiç bilmiyorum. Keşke görüşelim demeseydim

Neyse olan olmuş kanka bir daha yazma, buluşmaya da bir bahane bul iptal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…