genelde eslerimizin kötü yanini konusuruz simdede benim kocam bu huyunu seviyorum diyen varmi....

Bana kendimi prenses gibi hissettirmesini seviyorum.
Evde yemek yoksa "niye yapmadin?" demek yerine mutfaga girismesini ya da ben yemek yapiyorsam temizlige girismesini seviyorum. Hos o oyle yaptikca is birakmamak icin cirpiniyorum ama olsun. Yani sen ev hanimisin ben disarida calisiyorum isler senin'ciligi yok.
Beni her firsatta ovmesini cok seviyorum. Ozellikle baskalarinin yaninda.
Her sartta yanimda olmasini seviyorum. Dunyanin en kotu seyini yapsam da "bi bildigi vardir"der.
Benden bir sey saklamamasini seviyorum. Her konuda fikrimi almasini seviyorum.
Ben seninle evliyim, benim ailem sensin'ciligini seviyorum.
Disariya karsi bu kadar bencil, hirsli, ofkeli ve kavgaciyken bana karsi bu ozelliklere tam ters davranislarini seviyorum.

Bu konu bdvlik degil ama olsun.

benim mesajı alıntıladınız hanımlar. konu benim değil :)
önceki konusunu sen alıntılamışsın ya, insanlar önce üsttekini okur ( yani senin alıntıladığını)
sonra da yorumumuzu anlar diye öyle yaptık aslında :)
sana söylemişiz gibi oldu :)

Valla bu hafiye kk hatunlarına bayılıyorum.
Birtanesiniz yaaa.

vallahi hafiyelik değil ama çok sinirleniyorum.
tamam evlilik yürüsün diye pekçok şeyi görmezden gelip hayali bir dünya yaratıp sahte huzur yaşamayı anlarım da bunu insanlarla paylaşmayı anlamıyorum.

ek olarak, derdi varken kişinin eşiyle alakalı konu açması elbette doğal. ancak hadi kocişlerimizin güzel yanlarını yazalım kısmı bana garip geliyor.

Ayrıca Galp Galp Galp :)))))

Ben şimdi bu geçmiş hikayenizi okuduktan sonra @benim kelebegim değil kocamın iyi yönlerini saymak, direkt bekarım derim utancımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…