genelde eslerimizin kötü yanini konusuruz simdede benim kocam bu huyunu seviyorum diyen varmi....

sız neden fesatlandınız kı??
Ben de sıze sımdı desem kı eskı konularınıza baktım sıZde kötü bı koca bıle yok??

Kadın zamanında dertlerını yazmıs sımdı bıraz esıyle mutlu olmus gelmiş bı konu acmıs o baslık altında paylaşmak istemiş.

Bu kadar dert olmasın lutfen.

Benim kocamda mükemmeldir, gerçi konu sahibininki gibi şiddeti küfürü yoktur, onun kadar mükemmel olamaz tabii ama yine de birtanedir benim kocam.

Lakin burası bir derdim var platformu,ayrıca dayakçı da olsa kocalı olmak kocasız olmaktan iyi diyorsun heralde

fazla merhametli ve fazla saf 1 haftalık arkadaslıktan sonra esimi cok iyi kandırırsın bu yüzden her daim yanında olmak zorundayım araba almayan bile giderken tembihliyorum artık sakın orda tutturma araba cok güzel alalım alaım diyee

daha önce tutturmustuda cocuk gibi ben olmasam alıcak 27 yasındayı 35 yasında cocugum var :))

esim hic istemedi ama oldu bi kere bi turlu alisamadi hamileligime her yaptigim sey hata oldu onun gozunde ve sonrasi siddet defalarca yine ses etmedim

annemlerle gorusturmuo gizli gizli ariyorum haberi olmadan ona baksam 3 hafta yada 2 hafta snra ariyacam

koseye koydugumuz parayida aldi bogazimi sikti vurdu beni bekleme dedi cekti gitti

Bir de hangi kavga olursa olsun sarılırım uyuruz filan demişsin.
Ne büyük mutluluk maşallah. Dağlara taşlara.
Kendinizi kandırmayın @benim kelebegim bu konuyu mutluluk oyunu oynamak için açmışsınız üzgünüm ama sizin durumunuz oyun oynamak için bile oldukça vasat.
Boşanın bu Adamdan.
Evine bakmaktan aciz, şiddet yanlısı, erkeklik egolarını eşine vurarak bastıran, eşinin ailesine düşman, saygısız adamın biri.
Eksik kalsın böyle koca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…