- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Bende kocasının ıyı yonelerını okuyunca ıyı be tek benım çok ıyı değilmiş diodum.Yoksa hayalindeki koca buydu ama sana çıkan konudakimi
Oo sen benim kocayı bilsen herkeşler kıskanıyorBende kocasının ıyı yonelerını okuyunca ıyı be tek benım çok ıyı değilmiş diodum.
Anacım ne görembir kez daha aldatıldım
Senın kociste 1 tanedır yaaa bibi baksana kedı beslıyosunuz kedı besleyen adam adamdırrrOo sen benim kocayı bilsen herkeşler kıskanıyor
Sonumuz kelebek gibi olmaz umarımBenim kocam daha mikemmel litfen ama:)
şu adam değil mi sizin eşiniz. iyi yanı mı kalmış?
ve lütfen hanımlar kocalarınız dışında da sıkıntılarınız olsun.
tek derdiniz davanız o adamlar olmasın.
Mrb ben yeni evli 1 yillik ve almanyaya geldim esimden dolayi ilk bir ay ii gecti sonrasi ilk tokati ses etmedim suc bendedir dedim ve sonrasi hic ummadigimiz anda hamile oldugumu ogrendim ve esim hic istemedi ama oldu bi kere bi turlu alisamadi hamileligime her yaptigim sey hata oldu onun gozunde ve sonrasi siddet defalarca yine ses etmedim cunku baba m istemedi biriyle evlendim ama ben seviyordum her sey cok guzeldi ama hep ayni kalmadi sadece bir ay tek annemlerle gorusturmuo gizli gizli ariyorum haberi olmadan ona baksam 3 hafta yada 2 hafta snra ariyacam maddi sikinti cekioruz arada ama olsun diorum huzurum olsun da ama bakiorum oda olmuo aglamaktan biktim kac kez intahat wtmek istedim olmadi kizim daha cok kucuk bana ihtiyaci var onu annesiz birakamam bosanmak istiorum ama abimlr sahip.cikmaz biliorum kala kaldim oylece bugun acilen evden ciktim ve anahtar evden kaldi benim apartmanda sadece alman var neyse eve geldim korktum kizada asi yaptilar atesi cikacak arada kocamda uzakta calisio hem desem gelecek kavga edecez neyse birinci kat oldugu ve alcak oldugundan iki pencerede ustten acik die tam acmaya calisiyorum olmadi kollarim bileklerim mahvoldu almancamda yokku yardim isteyeyim bi demire cikmistim ordan dustum kalcam uzunca bi yara ve mos mor oldu bileklerim desem sis neyse baktim int den kartla denedim kapi acildi tabi o zmn esim aradim dedim kapi kapali disardayiz die abime git dio eltimlede kavga ettik konusmuoruz kac kez gittim bi gun gelmedi gitmeyecem dedim esim e ben aksama sana gelecem dedi sonrasi actigimsa kapiyi aradim dedim bna dedim ben olsam evde olmam geldigimde olmadi die kizimida aldim bodrum kata indim kimse yok nereyw gideyim firtina var disarda baktim ara di eve ne lazim die dedim evden degilim nerdesin dedi bi yerdeim kovdunya evde degilim eve gec gelece m konusacaz dedim ve geldi abimlr 1 saat uzakta bna ama bir yildir hic sorduklari yok bni bi kardesim var soruo oda ne yapabilirki kacak burda seni abinlere gotureyimmi yok dedim sonrasi ustume geldi bendedir bak seni korkundan kendimi ne hale getirdim dedim ve koseye koydugumuz parayida aldi bogazimi sikti vurdu beni bekleme dedi cekti gitti sizce geldigi n de abime birak dieyi m mi cok caresizim ailem soruo yok aramiz ii diorum turkiyedeler akillari kalmasin die
sız neden fesatlandınız kı??
Ben de sıze sımdı desem kı eskı konularınıza baktım sıZde kötü bı koca bıle yok??
Kadın zamanında dertlerını yazmıs sımdı bıraz esıyle mutlu olmus gelmiş bı konu acmıs o baslık altında paylaşmak istemiş.
Bu kadar dert olmasın lutfen.
Sonumuz kelebek gibi olmaz umarım
Hepimiz fesatlanmışız...
Aman be bu KK da ne FESATHepimiz fesatlanmışız...
fazla merhametli ve fazla saf 1 haftalık arkadaslıktan sonra esimi cok iyi kandırırsın bu yüzden her daim yanında olmak zorundayım araba almayan bile giderken tembihliyorum artık sakın orda tutturma araba cok güzel alalım alaım diyeeMrb simdide benim esim bu huyunu seviyorum diyeyim calismayi seven biri bos durmaktan nefret eder dedikoduyu sevmez kari gibi söylenmez kavga etsek gercekten kirdigini dusunse özür diler tabi huylu huyundan vazgwcmez bende sinirli oldugunu biliordum ya neyse anlamasi önemli ... kizima ve bana deger verir yemek konusunda secici degildir ne versem yer asla buraya gitme demez haberi olsun tamam izin aldigimi pek hatirlamiyorum gidebilirmiyimde dedigimi gidiyorum derim tmm der maddi konuda her ay gerekeni verir tabi bu evin alis verisi icinde gecerli kizin alis verisi icinde almanyada olanlar bilir...cok kiskanc degil sadece vucudumun tamamen kapanmasini ister bu konudada zorlanmiorum cunku bekar kende ablamlardan farliydim pantolon ve kisa etek giymezdim uzun etek uzun manto turu seyler hamileligim son aylari cok kotu gecti hep yanimda oldu normal dogum yaptim yanimda oldu hastanede her animda yanimdaydi ...gunduz kavga etsekte yTakta birbirimize sarilmadan uyumayiz her geldiginde onu kiziml karsilarim oda bizi isten gelsede gitsede opmeden gitmez bazi gunler kizini oper beni opmeden gider kiskanirim ve cok acik sozludur bir sey yapsa iyi yada cok kotu kizdigim sey bile olsun muhakkak soyler cunku bunu benim sayemde yapti kavga etmeden konusurum ....baska bi gunde kotu yanlArini yazarim...
Neden dayakçı bir kocamız olmadığı için mi?
esim hic istemedi ama oldu bi kere bi turlu alisamadi hamileligime her yaptigim sey hata oldu onun gozunde ve sonrasi siddet defalarca yine ses etmedim
annemlerle gorusturmuo gizli gizli ariyorum haberi olmadan ona baksam 3 hafta yada 2 hafta snra ariyacam
koseye koydugumuz parayida aldi bogazimi sikti vurdu beni bekleme dedi cekti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?