- 21 Ağustos 2015
- 309
- 211
- 103
- 35
- Konu Sahibi Pink_Women
-
14 yıllık evliliğim var ve şunu söyleyebilirim ...ilAnlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
Paylaşmak istedim yalnızca...
Öfke öyle birşeyki insanın ruhunu haddinden fazla yorar..bence eşinize karşı kızgınlığınız geçmesini bekleyin ve bu süre içinde onunla hiç tartışmayın.Bırakın kendi söylediklerini kendi yutsun.Bir süre sukunetinizi koruyup ikinizinde sakin olduğu bir akşam onunla ciddi bir konuşma yapın.Ayrılık,boşanma laflarını hiç ağzınıza almadan bu şekilde bir ilişkiyi yürütmek istemediğinizi,olanlar karşısında nekadar yorgun ve ondan uzakta hissettiğinizi anlatın.Aman şöyle dersem böyle olur korkusu yaşamadan, gayet net ve açık bir şekilde bu şekilde davranmaya devam ederse belli bir süre sonra fiziksel ve ruhsal olarak ondan tamamen kopacağınızın sinyalini verin.Bunları yaparken asla gülümsemeyin ve yumuşamayın.Emin olun gereken mesajı alacaktır(tecrübeyle sabittir]Anlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
Bende aynı durumdayım dışardan herkes beni mutlu sorunsuz bilir öyle görürler .facede fotolarım mutlu aile pozlarım.ama bilseler o evin içinde ne fırtınalar kopuyo.ahhh ahhh şu aile baskısı olmasa inanın evlenmezdim:)sosyal hesaplardaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa muhteşem, her önemli günde sofralar hazırlanan, hediyeler alınan, bol kocişim hitaplarıyla dolu pespembe bir dünya.Ama kadınlar kulubündeki bdv konularına bakılırsa, evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman..Bende çözemedim o yüzden hangisi gerçek biri söylese ?
Benimki daha bana perde astırıp cam sildirmedi, hep kendisi siliyor önceden de kendisi siliyormuş. Ev işleri konusunda yardımcı, etrafındaki insanlara ve bütün canlılara hep melek. Böyle bir insan görmedim diyerek evlendim ama gel gör ki yine de öküzlük hamuru var.Ben mutluyum, eşimi çok iyi tanıyarak evlendim, evlilikten beklentilerimi açıkça ifade ettim olmayacaksa ayrılmamız gerektiğini de söyledim, mesela ben: bak annenin günü falan olur gelinim Dr gelsin der ben buna gelecek kız değilim dedim, hani buna kadar konuştum 9 senede ancak kıvama geldim zaten, gönlümün sevdiğine beynim de okey verdi, aman evlenince düzelir diye sorunları görmezden gelmedim, aptal aşık moduna girmedim aşkooooom bòceeeem mıç mıç muhabbetleri bana göre olmadı ben daha ziyade hayatın içindeki tepkilerini sözlerini gözlemledim, mesela yemek yedik bitti garson masayı topluyor, o emekçiye teşekkür ediyor mu bu adam yoksa it gibi mi davranıyo nerde kaldı bizim kebaplar havasına mı giriyo? Teyzesine gittik bi kere, perde yıkamış kadın baktım hemen gitti taktı benim sevdicek....anlatsam roman olur ben hep bunları göz önünde bulundurdum
Benimki daha bana perde astırıp cam sildirmedi, hep kendisi siliyor önceden de kendisi siliyormuş. Ev işleri konusunda yardımcı, etrafındaki insanlara ve bütün canlılara hep melek. Böyle bir insan görmedim diyerek evlendim ama gel gör ki yine de öküzlük hamuru var.
Evlılık esın guzel bır karakterdeyss cenentdır aksıyse cehennem.ben 5 aylık evlıyım ve esının ıyı olmasına ne kadar baglı mutluluk bunu goruyorum.Anlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
Canım üzülme Sabırlı ol biraz.evliliğin ilk yılı çok zor geçiyor genel olarak.zamanla sen bazı şeyleri önemsemeyi bırakacaksın eşin daha duyarlı olacak ortada buluşacaksınız.sadece biraz zaman...Anlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
Aa oğluşuma alacadım seniBDV okudukça evlilik bana korkunç ve kaçınılması gereken bir şeymiş gibi geliyor evlenmeyeceğim ya korkuyorum.
Yok yok vazgeçmedim tabii hala oğluşuna talibim anneAa oğluşuma alacadım seni
Yok yok vazgeçmedim tabii hala oğluşuna talibim anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?