- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
-
BDV okudukça evlilik bana korkunç ve kaçınılması gereken bir şeymiş gibi geliyor evlenmeyeceğim ya korkuyorum.
Ya tamamen çabasız olsa zaten çok uzun zaman olmuştu bu evliliği bitirelibıraz konularına baktım
acaba bıraz fazlacamı ıcerlıyorsun bılmıyorum durumu ama esının mesela kardesı gelecegı zaman tepkısını koymus mesajını okumussun
gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm bende yeni evliyim ama eşimi 7 yıldır tanıyorum 5 yıldırda birlikteydik 2 aydırda evliyiz eşimin aile ortamı hiç olmamış o yüzden evden dışarı çıkmıyor temizliği beraber yapıyorz borçlar yüzünden para harcayamıyoruz ama iş çıkışı koparıp çiçek getirir bazen dua edelim ki Allah eşinizi doğru yola iletsin evlilik bence güzel birşey Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Anlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
Paylaşmak istedim yalnızca...
valla ilk yılı degil bence 5 yıl kavgalı geciyorEvliliğin ilk bir yılı biraz anlaşmazlıklarla geçiyor canım bir taraf herzaman sabırlı olmalı özverili olmalı eğer yürüyecekse zamanla düzelir. ama yürümeyeceksede zorlamanın anlamı yoktur. Bende 14 aylık evliyim eşim sinirli bir tiptir onun sinir olacağı kızacağı şeyleri öğrendim tek tek şimdi daha dikkatli davranıyorum ben değiştikçe eşimde çok değişti birkaç ay öncesine kadar oturttuk ilişkimizi
Anlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
Paylaşmak istedim yalnızca...
Hahahaa lafa bak, çok beğendimmutlu evliliğin sırrı , henüz bir sırdır
nerde öyle isatnbul beyefendisi salon erkek nisantasında oturmak gerek sanırım aile cok önemli cünkü bi cocuk babasındna görürse annesinin dogum gününü evlilik yıldonümünü kutladıgı yapar ha sonradan ögrenen olur ama ite kaka romantikllik cokkkkkkkkkkkkkk baska biseyyyEvlilik kişiden kişiye değişir.
Benim eşim benden daha romantiktir, özel günleri unutmaz vb öyle görmüş öyle yetişmiş.
Bazılarının eşi hiç anlamaz bu işlerden.
Bazılarının eşi uysal, bazılarının agresif.
Bazı çiftler en iyi arkadaştır, bazıları iki cümle oturup konuşamaz.
Yani bence büyük kumar.
İyice tanımadan evlenmemek gerekiyor bir de evlenmiş olmak için evlenmemek.
Size değer veren insanlarla birlikte olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?