gerçek evlilik nasıl birşey???

Evliliiik immmm
Seker gibi..
Oylece vitrine koyarsan bayatliyor. (Monotonlasmak)
Ortada birakirsan, karincalar geliyor (bayan/erkek)
Sindire sindire yersen tadindan yenmiyor.. (dozunda yasamak)

Benimki bayatmis mesela
Icerigine bakmadan birden isirdim. Lokma bogazimda, sapi elimde kaldi.

Benzetmeye bak

bıraz konularına baktım
acaba bıraz fazlacamı ıcerlıyorsun bılmıyorum durumu ama esının mesela kardesı gelecegı zaman tepkısını koymus mesajını okumussun
Ya tamamen çabasız olsa zaten çok uzun zaman olmuştu bu evliliği bitireli
Ama tanımıyoruz, tanıyamıyoruz birbirimizi...

Pek çok şey yaşadın, pek çok şey paylaştın... Senin yerinde olsam acaba napardım diye düşünüdüm. 2 günlük bir yer ayarlar, eşimle tüm duygularımı paylaşırdım. Eşimi suçlamadan, yaşadığım her olayda aslında ne hissettiğimi, kırılmadım gişbi görünse de ne kadar kırıldığımı, incindiğimi anlatırdım. Birlikte çözelim, tek başıma bunu yapamam derdim. Sonra biraz geriye çekilir, eşimin beni ne kadar anlayıp anlayamadığını ölçerdim. Eğer bu çabalar sonunda olmuyorsa bu evliliği daha fazla yıpranmadan bitirirdim....

evlenmek. ..
şuan bedenimi hissetmiyorum üzüntü den. ..evlilik böyle bişey tabiki güzel Günlerimiz de oldu ama hayatı zorlaştıran bişey evlilik. .o sorumluluk üstündeki ağır yük ..
yeri geldiğinde hem kadın hem erkek olmak.. zor bisey evli olmak. ..

gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm bende yeni evliyim ama eşimi 7 yıldır tanıyorum 5 yıldırda birlikteydik 2 aydırda evliyiz eşimin aile ortamı hiç olmamış o yüzden evden dışarı çıkmıyor temizliği beraber yapıyorz borçlar yüzünden para harcayamıyoruz ama iş çıkışı koparıp çiçek getirir bazen dua edelim ki Allah eşinizi doğru yola iletsin evlilik bence güzel birşey Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Evlilik kişiden kişiye değişir.
Benim eşim benden daha romantiktir, özel günleri unutmaz vb öyle görmüş öyle yetişmiş.
Bazılarının eşi hiç anlamaz bu işlerden.
Bazılarının eşi uysal, bazılarının agresif.
Bazı çiftler en iyi arkadaştır, bazıları iki cümle oturup konuşamaz.
Yani bence büyük kumar.
İyice tanımadan evlenmemek gerekiyor bir de evlenmiş olmak için evlenmemek.
Size değer veren insanlarla birlikte olun.

Doğru insanla yapılırsa harika evlilik.. Fazla klasik belki ama çok doğru bisey söyleyim, bir taraf sınırlı ise,diğeri alttan almasıni ve susmasini bilecek..bu uygulanırsa tartışıp kusecek bi zemin oluşmaz :)

valla ilk yılı degil bence 5 yıl kavgalı geciyor

İlk yıl bazı çiftlerde zor olabiliyo ama biraz sabır belki sizinde kendinizde değiştirmeniz gereken huylar vardır.Önceki konularinizi bilmiyorum ama bence kisirdonguden çıkmak için birinin değişiklik yapması sart. Mesela hep suçlayıcı tarzdaysa cümleler sen sen vs... Anlaşmak mümkün değil.Böyle hissediyorum üzülüyorum vs kendine dönük konusundan sana karşı empati kazanır.duygularını tanı ifade et oda taniyacaktir.Kirilganligini hissedip daha naif davranabilir savaşçı yanimizi kullandığımız için onlarla basedemiyoruz.Tabi ilişkiler üzerine genel yazdim çok büyük kesimin sıkıntısı hep bu noktada kendininkini daha iyi bilirsin

evlilikler 5 yıl kadar bi sürede oturuyomus canım.. seviyosan sabret ..

Eee sen bişeyler yap yapta utandır onu ondan sonra yapmazsa konuş bence hemde ondan daha fazla konuş

nerde öyle isatnbul beyefendisi salon erkek nisantasında oturmak gerek sanırım aile cok önemli cünkü bi cocuk babasındna görürse annesinin dogum gününü evlilik yıldonümünü kutladıgı yapar ha sonradan ögrenen olur ama ite kaka romantikllik cokkkkkkkkkkkkkk baska biseyyy

Sorunların ne tür bilmiyorum
Huysa düzelmez
Birbirinize ve evliliğe alışma süreciyse düzelebilir
Sadece evlilik yıl dönümüyle alakalı olsa boşver derim ama rutinde de sorunlarınız var anlaşılan

ilk yıl biraz sancılı geciyor aliışma surecı bence.. keske sn bi süprız hazırlasaydın.. bizim 10. yılımız birlikteliğimizde.. en mutlu zamanımız diyebilirim evet sevgililikteki gibi vicik vicik ask durumu yok ama birbirimizi tanıyoruz ince esprilerinizi cözdük sevdıgımız sevmedıgımız seylerı anladık ilişkimiz oturdu sabredın evlilik aşktam öte sabır işi

İletişim ve cok sey beklememek ..Bu ikisi oldugunda güzel evlilik yoksa çok zor. İki ayrı dünyanın bir dünya olmaya çalışması ise zahmetlidir sancılı bir süreçtir..ya olduğu gibi kabul edip devam etmek ya da ben kaldiramiyorum deyip yol vermek bu tercih size kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…