GERCEK FIKIR

Senin kocan polis değil mi zaten ona neden sormuyorsun?

Çocugu zaten istiyor bırakmıyor korkuyor sadece adamdan o yüzden sıgınma evinde kalmak için
İşte kankilik diye ben buna derim. İkiniz de aynı anda hamile kalıyorsunuz, hem de polislerden ahsjahjsja. Bir de yazmış benim de eşim polis diye. Allahım akıl fikir ver

Arkdaş korkuyor sadece yoksa zaten eşimde bende biz arkadayız dedik kapımızı açtık ama o şikayetçi olmaktanda korkuyor

Kendi ultrason görüntümü ataym istersen hesapla kaç haftalık hamileyim
“tatlım” ultrason fotonu napim ben jinekolog muyum aralık ortalarında 8 haftalık hamileyim yazmışsın. Profilinde duruyor. Üşenmedim hesapladım şu an 22-23 haftalık hamilesin. Üstelik polisle beraberim demişsin. Nolur salak yerine koymayı bırak bizi. Metres olmaktan bu kadar utanıyorsan da utandığın şeyi yapma

İşte kankilik diye ben buna derim. İkiniz de aynı anda hamile kalıyorsunuz, hem de polislerden ahsjahjsja. Bir de yazmış benim de eşim polis diye. Allahım akıl fikir ver
iyice kafam karıştı adam polis mi dedim yok o başka kişi dediler.e sen evli adam polis diyorsun.konuyu açan kişinin eşi de polismiş .konuyu açan da hamile metres olan da.ne karışık bir konu oldu bu imdatttt

Eşimde polis oldugu için gerekli şeyleri söyledi zaten arkdasında olgumuzuda kapımızıda açtık gerekli şeyleri anlattık ama korkuyor kız bana güvendiği içinde daha önceki darp izlerini gönderdi eşime yollamıştm hemen biz herseyi anlattık ama korkuyor anlatabildim mi. Kimsenin hikayesine gülme senin daha ne yaşayacagın bellisiz hikayen bitmedi unutma bunu ortada bi masum bebek ve bi kadının hayatı söz konusu

Bjkghj
eşin polisse arkadaşına niye yol göstermiyor? Niye demiyor gel şikayetci ol, uzaklaştırma alalım. Dayak yiyor neden darp raporu al diye akıl vermiyor?
Burda okadar insanı minik aklınla kandırabileceğini gerçekten inandınmı. Kıyamam yaa

Arkdaş korkuyor sadece yoksa zaten eşimde bende biz arkadayız dedik kapımızı açtık ama o şikayetçi olmaktanda korkuyor
Bi şey diyim mi hiç inandırıcı değilsin ya. Madem kocanda biliyor onun size yol göstermesi lazım değil mi? Sonuçta adam polis. Ama sen kalkıp bize soruyorsun ne yapalım diye. Adam 23 haftalık bebeği aldırmak istiyor,bu suç mesela. Kocanda polis madem bu konuda bir şey yapabilir. O adamda polis madem,1 şikayete bakar polislikten olması. Polis kocan size bunları diyip yol göstermiyo mu? Tehdit var şantaj var olayda her şey var. Sen aslında konunun asıl sahibi olan kişisin,tepki almamak için arkadaşım diyorsun ama yemedik canım ya. Zorlama.

bir polisin evinde kadın nasıl korkuyor yahuu.eşin götürsün karakola adliyeye götürsün amirlerine.o evli adamı mahvederler ekip gönderip.tabii öyle bir arkadaş varsa

Aile baskısıyla (sözde)evlenen adam yine aynı aileden hiç korkmadan eski sevgilisiyle görüşmeye devam edecek,isteyerek çocuk yapacak ve sonra yine istemeyerek evlendiği kadınla düzeni bozulmasın diye gebe bıraktığı sevgilisinden çocuğu aldirmasini isteyecek

Hmmm bak böyle yazınca her cümlem devrik oluverdi

Ne metresi ayol
Adamı ailesi zorla evlendirmişler.
Kızıda bırakmamış yüce gönlüne yedirememiş
Demişki olsun yabancı değil oda yedekte dursun

Evet hatırlıyorum öyle bir uyuşmayı

Yakın sayılacak zamanlarda çok samimi iki arkadaşım aldatılma üzerine boşandılar. O metres kadıncegizlerin ne kadar yüzsüz olduklarına, yaptıklarını gayet normal gören tavırlarına, adamların eşlerinden neredeyse hesap soracak hale gelmelerine şahit oldum.
Aldatan adamla, onunla birlikte olan kadının hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum. O yüzden diğer kadına birşey diyemezsin laflarindan fenalık geldi artık.

Al bendende o kadar bende sıkıldım artık.
Bende çok yakından şahit oldum. O yüzden bende sadece koca tarafını suçlayamam. Herkesin kendi aklı,iradesi var. İradesine sahip çıkamayan herkes eşit derecede suçludur.

Biz onu adamın karısı için diyorduk arkadaşım. Eşler birbirinden sorumludur ve evliliği taraflar yıkar. O yüzden böyle durumlarda kocana aman hata yapmıi diye geçiştirirken, diğer kadın için kadına bunu yapar mı klişesine girmeye gerek yok. Burada kimse evli adamlara metres olmayı normal karşılamıyor. Konu sahibinin arkadaşnın ahlaksız ve kötü kalpli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aklı sıra hamile kalıp adamı boşatma hevesine kapılmış ama planı elinde patlamış. Hoş bana göre planı tutup boşatabilse en büyük iyiliği diğer kadına yapar, iki pislikte birlikte debelenip dururdu.
Ben konu sahibinin yerine olsam , o arkadaşla biran önce iletişimi keserdim. Zira kadının hiçbir değere saygısı yok, arkadaşlığada olduğunu sanmıyorum. Yeri gelirse kocasına konu sahibine bile iftira atıp harcar böyle tipler. Bence siz gözünüzün önündeki gerçeği göremiyorsunuz konu sahibi, arkadaşınız metres ve bu durumu bile isteye kabul etmiş, üstelik birde çocuk yapmaya kalkmış adamı boşatmak için. Arkadaşınız istese on defa ayrılırdı o adamdan, adam devlet memuru üstelik polis, adliyeye git attığı mesajları delil olarak göster zaten, birde kuruma şikayet adam adını unuturdu korkudan ama arkadaşınızn derdi adamdan kurtulmak değil boşatmak. Size kimseye maşa olmamanızı tavsiye ederim.

Evliliğe karşı sorumluluğu olan kocadır ama yuvayı yıkan iki kişi kusura bakmayın ama ben bu görüşe katılmıyorum. Bu adam tek başına mı yıkıyor bu yuvayı? Bende sinir oluyorum kocasını pürü pak görüp tüm suçu diğer kadına yıkanlara ama kocasını ve öteki kadınıda suçlayan kadınlara bile yapılıyor bu muhabbet. Herkesin kendi iradesi var,aklı var. Adam zorla koynuna almıyor değil mi 2.kadını? O zaman o da eşit derecede suçlu. Bu mantıkla düşünürsek bu konudaki hamile kalan kadında suçsuz o zaman? Bu bakış açısı çok tehlikeli.

boşuna hesap bilgilerini düzenleme güzelim mesajlarını her türlü okuyabiliyoruz. Mesaj silme de yok.

Hayır benim anlamadığım anonim sitede bile metres olduğunu söylemeye korkan kadın ailesine nasıl açıklayacak. Bir de mesajlarına bakılırsa adam evlendiğinden beri çocuk yapmaya çalışmışsın. Bu neyin hırsı böyle ya? Çocuk olunca karısını bırakıp koşa koşa sana mı gelecekti? Amaç ne yani?

Gencecik kadınsın neden hayatına bakmadın? Neye hırslandın bu kadar? Adam bir de dayak atıyomuş. Sana da o günahsız çocuğa da yazık değil mi? Dünyada başka erkek mi yoktu? Mutlu bir yuva kurabilecekken hayatın boyunca sığıntı gibi yaşamayı neden tercih ettin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…