- Konu Sahibi mucizem ol
-
Umarım kendisi değildir, kötü bir durumBence kendisini anlatıyor zaten "bir arkadaşım" ekolü üzerinden
neyy bir de 9 yıldır mı berabermişş ben gene şokkkk23 haftalık nerdeyse 6 aylik olmuyor mu saka mısıniz sizaldirmaya karşu değilim ama bu aldırilcak bir bebek değil dogacak nerdeyse.
Bide kendi düsen aglamaz tabi oda var sen evli adamla 9 yil birlikte olursan böyle hayatın rezil olur acimadim bebel hariç
Bebek istemiş çünkü aklınca bebek onun garantisi olacaktı adam karısını bosayacakti neden çünkü zaten karısını sevmiyor ya hani . Olan bebeklere oluyor zaten zerre üzülmem bu işin içindeki diğer yaratıklara.Ay bu nedir ama yaa.. Ne demek bebek istemek, ikisi de istiyordu ne demek. Nasıl isterler, nikah yok nikahhh... Nikahlı zaten adam.
Hayret bir olay! İstemişmişlerse doğurup bakacaklar paşa paşa..
Amaaa adam madem böyle bir pislik, kadın bakacak. Çünkü o da istemiş ya. Neye güvenip istediyse.. Yıllarca kendini kullanırdığı yetmemiş gibi bir de bebek istemişse buyursun baksın.
Öyle bir pisliğe gerek yok zaten, baba olsa ne olur öylesi.
Bu konu zaten falso baştan sona hemde,onda hem fikiriz.Bu kadının ne yaptığı hatta doğurdu çocuk bile adamın karısını ilgilendirmez ama lütfen, önemli olan sadece koca.
Mesajlarına bakılırsa hamile kalmak için de baya bir uğraşmış. Evli ve şiddete meyilli bir adamdan hamile kalmak için bu kadar uğraşmamıştır diye umut etmek istiyorum ama ikisinin de 23 haftalık hamile olması ilginç bir tesadüf :dO zaman çocuğu da boşansınlar diye yaptı belki de
Öyle miymiş?adam da polis miymiş ben şokkkk
kuzum o yazdıklarını bizzat metresin kendisi yazdı sitede aldatılan kadına.adam da suçludur metres de .metresleri koruma ve yaşatma derneği kurmadık buradaYok yahu, boşanma davası açmış, hatta boşanmış kadının bile metres olan kadına tek kelime etmesine tahammül edilemiyor. Kadının evli erkek fantazisi vardır belki denildiğini de okudum burada. Evliliğine devam eden kimsenin diğer kadına laf etme hakki yok ama eşinden ayrılma noktasına gelmiş, ayrılmış kadınların da lafı ağzına tıkayıp, sen diğer kadına birşey diyemezsin, onun ne yaptığı seni ilgilendirmez lafları komik geliyor bana. Bakın bu kadının bebeği de adamın karısını ilgilendirmesin mesela, doğurmak istemiş hamile kalmış mi denilecek?
Hayır polis başkası. Başka bir üye örnek verdi.Öyle miymiş?
Gizli saklı zaten metres olmuş .. şiddet darp var ne durmuş .. madem istemiyordu daha kalp atışı olmadan neden aldırmamis cocugu .. simdi o çocuğa da yazik degil mi . Büyünce o çocuğa ne diyeceklerDüşünceniz için teşekkür ederim inanın bende böyle söylüyorum herseyi geçtim bi bebek sonuçta o kadar anne olmak isteyen insan var inanın ben 4 yıl bekledim anne olmayı..
arkdaşımla çok konusuyorum aslında bebeği oda çok istiyor ama adı batsın o aevdiği denilen çocuk kıza etmediğini bırakmamış hamile bile bile dövmüştü kızı bana morluk fotolarını yolladı hep
Kıza diyormuş ya aldırcaksın yada bana mecbursjn gizli saklı ikinci kadn gibi yaşamaya yada seni öldürürüm
Dedim
Şikayet et yapamam diyor
Hey maşallah sana be hafiye gibisinBence de bahsettiği kişi kendisi. Aralıkta 8 haftalık hamileyim yazmış. Bu hesaba göre şu anda 22-23 haftalık hamile olması lazım. Veyahut arkadaşıyla aynı hafta hamile kaldılar :) tepkilerden korktuğundan arkadaşım yazmış. Bu yüzden canhıraş savunuyor
Bize gore metres ama konu sahibine gore bir melek.Sirtinda kanatlari,basinin uzerinde ise haresi eksik ona gore.. :)metres konusu açılmış çağırmıyorsunuz.aşkolsunnn
Yahut tepkilerden endise duydugu icin kendisine ait olan bir konuyu 3'uncu bir kisiymis gibi aktardi bize :)
O mu ? O ilac mi ? Benim degil o,arkadasim icin aldim. :)
zorla evlenmiş mis laf bunlar .. silah mi dayamislar adama .. benm arkadaşta nişanlandı cocuk geldi benim sevdigim Var seni istemiyorum ailem istedi dedi bitirdi . Cocuk mu bunlar gec bunları hangi devirdeyiz ..Çocukluk arkadaşjm herseyini bilirim metres değil bunlar zaten 9 yıldırz sevgiliydiler adam aile baskısıyla 2 yıl ömce zorla evlendi ama buna ragmen adam bitirmedi kız ne kdar bitirmek istesede
Mesajlarına bakılırsa hamile kalmak için de baya bir uğraşmış. Evli ve şiddete meyilli bir adamdan hamile kalmak için bu kadar uğraşmamıştır diye umut etmek istiyorum ama ikisinin de 23 haftalık hamile olması ilginç bir tesadüf :d
Bence kendisi ya. Ben buraya açılan çoğu "bir arkadaşım" konusunun aslında konu sahiplerinin konusu olduğunu düşünüyorum.Umarım kendisi değildir, kötü bir durum
Nerede konumetres konusu açılmış çağırmıyorsunuz.aşkolsunnn
Yok hayır metres falan değil, benim yazdıklarımın hepsi bu tarz konulara yapılan üye yorumlarından.kuzum o yazdıklarını bizzat metresin kendisi yazdı sitede aldatılan kadına.adam da suçludur metres de .metresleri koruma ve yaşatma derneği kurmadık burada
e bu konu yaNerede konulaf atıp geliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?