GERCEK FIKIR

neyy bir de 9 yıldır mı berabermişş ben gene şokkkk

Bebek istemiş çünkü aklınca bebek onun garantisi olacaktı adam karısını bosayacakti neden çünkü zaten karısını sevmiyor ya hani . Olan bebeklere oluyor zaten zerre üzülmem bu işin içindeki diğer yaratıklara.

O zaman çocuğu da boşansınlar diye yaptı belki de
Mesajlarına bakılırsa hamile kalmak için de baya bir uğraşmış. Evli ve şiddete meyilli bir adamdan hamile kalmak için bu kadar uğraşmamıştır diye umut etmek istiyorum ama ikisinin de 23 haftalık hamile olması ilginç bir tesadüf :d

kuzum o yazdıklarını bizzat metresin kendisi yazdı sitede aldatılan kadına.adam da suçludur metres de .metresleri koruma ve yaşatma derneği kurmadık burada

Gizli saklı zaten metres olmuş .. şiddet darp var ne durmuş .. madem istemiyordu daha kalp atışı olmadan neden aldırmamis cocugu .. simdi o çocuğa da yazik degil mi . Büyünce o çocuğa ne diyecekler

Hey maşallah sana be hafiye gibisin

Yahut tepkilerden endise duydugu icin kendisine ait olan bir konuyu 3'uncu bir kisiymis gibi aktardi bize :)
O mu ? O ilac mi ? Benim degil o,arkadasim icin aldim. :)

bende şüphelendim baktım.
polis eşiyim yazmış bir yerde ne tesadüf.
tam hesaplamaya üşendim de 23 haftalık falan kendisi de

Çocukluk arkadaşjm herseyini bilirim metres değil bunlar zaten 9 yıldırz sevgiliydiler adam aile baskısıyla 2 yıl ömce zorla evlendi ama buna ragmen adam bitirmedi kız ne kdar bitirmek istesede
zorla evlenmiş mis laf bunlar .. silah mi dayamislar adama .. benm arkadaşta nişanlandı cocuk geldi benim sevdigim Var seni istemiyorum ailem istedi dedi bitirdi . Cocuk mu bunlar gec bunları hangi devirdeyiz ..

kuzum o yazdıklarını bizzat metresin kendisi yazdı sitede aldatılan kadına.adam da suçludur metres de .metresleri koruma ve yaşatma derneği kurmadık burada
Yok hayır metres falan değil, benim yazdıklarımın hepsi bu tarz konulara yapılan üye yorumlarından.
Kocam beni aldatacak, onunla beraber aldattığı kadına da bir iki kötü söz söyleyemeyeceğim, neymiş kadın beni ilgilendirmezmiş

Şeyide anlamıyorum ya bir erkek nasıl zorla evlendirilebilir ki? Hadi kadınlar anasına,babasına karşı çıkamıyorda bir erkek nasıl zorla evlenmeyi kabul eder yani? İnanıyo musun sen buna cidden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…