GERCEK FIKIR

Şeyide anlamıyorum ya bir erkek nasıl zorla evlendirilebilir ki? Hadi kadınlar anasına,babasına karşı çıkamıyorda bir erkek nasıl zorla evlenmeyi kabul eder yani? İnanıyo musun sen buna cidden?
ya zorla evlendirilirler ya artık cinsel ilişkileri yoktur çocuklar için bir aradalardır ya da eşleri hastadırrr .

Kimsenin inanmadığı arkadaşına söyle

Yasa dışı aldırmaya kalkarsa ya canından olur yada tekrar hamile kalamaz bile

Yapacağı tek şey ailesine anlatmak . Ailesi döver söver derssen zaten dayağa eyvallah diyormuş

9 yıldır kendisi ile evlenmeyen, aile baskısı ile başkası ile evlenen adamdan ayrılmayıp, hamile kalacak kadar cesareti varsa doğurup bakacak yada çocuk esirgemeye verecek. 23 haftalık bebek kürtajla alınamaz zaten, anne karnında kalbi duran bebekler bile doğum yapılıyor. Ki o bebeği aldırmak yasa dışılığını geçtim cinayete girer, kalbi atan, çoğu organları tamamlanmış, cinsiyeti belli olan, sağlıklı bir bebeğin anne karnında güvenle doğumunu beklerken birden oradan çıkarılması bilmiyorum ya eğer konu gerçekse en fazla ne yapabilir insan evladı için ölümü göze alır. Benim 7 haftalık kalbi duran bebeğimi bile kaç tane doktor kalbinin atmadığına emin oldu da öyle düşük yaptırdılar. 2 kez düşük yaptıktan sonra, tekrar hamile kalınca her sabah uyandığımda hareket ediyor mu diye dinlerdim, şimdi 2 yaşında anne diye boynuma sarılıyor.

Arkadaşınız çocuk aldırmayacak, bildiğiniz doğum yapacak. 3. Trimester yani oha diyorum. Bildiğim kadarıyla suni sancı ile yapılıyor bu. Yasa dışıysa hapla falan mı yapacaklar? Aldıracaksa ne diye bu kadar bekledi? Adam karısını boşar diye herhalde. Ki hamile kalmasının sebebi de bu olmalı. İnsanlar hayatlarını neden bu kadar komplike hale getiriyor gerçekten anlamıyorum. Büyük konuşmakta istemiyorum ama gerçekten inanılır gibi değil.

Adam bu şekilde davranmasaydı arkadaşınız ne yapmayı düşünüyordu? Sonuçta başkası ile evli olan bir sevgilisi var ve birlikte planlı bir şekilde çocuk dünyaya getirmeye karar vermişler.Tam olarak ne olmasını planlıyordu bu arkadaş da işler yolunda gitmeyince ne yapacağını bilemedi? Mesela adam çocuğu doğurursan bir ömür bana mecbursun demiş..bunda ne var? zaten 9 yıldır saplanıp kalmış bu adama ,üstüne isteyerek de hamile kalmış adam bana mecbursun diyince mi zoruna gitmiş?

Zaten akrabasıyla evlenip sevmediği halde boşanmayıp başkasıyla birlikte olan ailesini karşısına almamış bir adamdan ne bekliyoruz?
Bunu bile bile devam eden bir kadından ne bekliyoruz?
23 haftalık gebelikte erken doğum yapsa yaşama şansı olur.
Dayak yiye yiye böyle devam etsin ne diyelim?
Aklı başına gelmez bu kadının.
Madem aldırmak gibi bir niyetleri vardı bu denli niye beklemişler?(vakit ne olursa olsun doğru bulmuyorum ama bari yasal süreci düşünselermiş) kadının da hayatı boyunca kalıcı olarak fiziksel bir sürü başka sıkıntısı olabilir.
Psikolojik olarak zaten kaldırılma bir süreç...

benim bahsettiğim adam aldatmış kadın diyor ki kocam kandırıldı, aklı çelindi mihvalindeki yazılar Kaldı ki bana kalırsa evli bireylere zina (evli olduğunu bile bile birlikte olana da) cezası gelmeli . Neticede bu işin sağlıkla oynama kısmı da var. Kaç kadın kocasından cinsel yolla bulaşan hastalık kapıyor, ömür boyu bu hastalıklarla boğuşuyor Allah bilir.

Buraya yazarken utanmadıniz mı hiç gercekten bide hamile hamile dayak yiyorsunuz ama size hiç acimadım bu hayatı siz secmissiniz
Dünyada sanki başka erkek yokmuş gibi evli barklı bir de böyle hanzo tipleri bulup başlarına bela ediyorlar. Sanki İngiltere Prensi'ymiş gibi birde bu adamların bir taraflarını kaldırıyorlar. Ya sizde hiç akılda mı yok ya? Hiç mantıkta mı yok? Adam sana 9 senedir metres hayatı yaşatıyor,beni zorla evlendirdiler diyip seni aptal yerine koyuyor,hamile hamile seni dövüyor,ya bu adamlar kim ki siz bunlara bu kadar kul,köle oluyosunuz?

Hadi kendini düşünmüyosun karnındakini düşün. 23 haftalık olmuş adam sana aldır diyor. Aldırmak değil bu arada artık o öldürmek. Kendi kanımdan olana acımayan adamı baba yapacaksın birde. Çocuğunda geleceğini yakıyosun. Nüfusuna alacak mı? Sahip çıkacak mı? Babalık yapacak mı? Nasıl bir geleceği olacak o çocuğun? Bilgisayar oyunu oynar gibi yaşıyosunuz şu hayatı.
Allah'ım sen bizleri doğru yoldan şaşırtma Rabbim.

bence de zina suç olmalı eskisi gibi.kadın da yapsa erkek de yaptırımı olmalı.bekarlarsa ne isterlerse yaşasınlar kime ne

bence de zina suç olmalı eskisi gibi.kadın da yapsa erkek de yaptırımı olmalı.bekarlarsa ne isterlerse yaşasınlar kime ne
Kesinlikle katılıyorum. Aldatan eşin ve onunla birlikte olan kadın/erkeğin bedelini de ödemesi gerektiğini düşünüyorum. Toplum çıldırmış gibi. Ne tarafa dönseniz aldatma haberi, aldatma konusu. Aylar önce uzak bir akrabamızın çocuğunun kendisinden olmadığını duyduk. Ne acı şeyler! Kimsenin bir başkasına bu acıyı yaşatmaya hakkı yok. Resmen kudurmuş gibiler. Gerçekten aklım almıyor benim.

Bir de buradan ne gibi bir öneri duymayı bekliyordunuz ki, yani arkadaşınız?
Evet kesin aldırın illegal yolla denilse tamam mı diyeceksiniz, yani burayı takip ediyorsanız üç aşağı beş yukarı tepki çekeceğini bilirsiniz

Bu saatten sonra yapacagın ailene anlatmak devletten sosyal hizmetlerden yardım almak cocuguna sahip cıkmak konu sahıbı mucizem ol senın oldugunu bılıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…