- 10 Nisan 2014
- 43.411
- 115.701
- 798
- Konu Sahibi mucizem ol
-
ya zorla evlendirilirler ya artık cinsel ilişkileri yoktur çocuklar için bir aradalardır ya da eşleri hastadırrr .Şeyide anlamıyorum ya bir erkek nasıl zorla evlendirilebilir ki? Hadi kadınlar anasına,babasına karşı çıkamıyorda bir erkek nasıl zorla evlenmeyi kabul eder yani? İnanıyo musun sen buna cidden?
Bahane çok nasılsa dimiya zorla evlendirilirler ya artık cinsel ilişkileri yoktur çocuklar için bir aradalardır ya da eşleri hastadırrr .
Minareyi çalan kılıfınıda hazırlasın bir zahmet. Bu konuda biz ne gibi bir akıl verebiliriz ki? Dimi?neyse evli adamdan hamile kalmak için bu kadar çırpındığınıza göre zaten tek başınıza bakmayı göze almışsınızdır.
doğurun bakın bir zahmet.
Aynen arkadaş gibiler evde hatta ayrı yaşıyorlar ayrı yatıyorlarya zorla evlendirilirler ya artık cinsel ilişkileri yoktur çocuklar için bir aradalardır ya da eşleri hastadırrr .
o arada da bebekleri oluveriyor karı kocanın.onu da leylekler getiriyordur tabikimmmmAynen arkadaş gibiler evde hatta ayrı yaşıyorlar ayrı yatıyorlar
Hep aynı yalan
Aah ahh bazılarının sevince gözü dönüyor mantığı bağlanıyor galibao arada da bebekleri oluveriyor karı kocanın.onu da leylekler getiriyordur tabikimmmm
Düşünceniz için teşekkür ederim inanın bende böyle söylüyorum herseyi geçtim bi bebek sonuçta o kadar anne olmak isteyen insan var inanın ben 4 yıl bekledim anne olmayı..
arkdaşımla çok konusuyorum aslında bebeği oda çok istiyor ama adı batsın o aevdiği denilen çocuk kıza etmediğini bırakmamış hamile bile bile dövmüştü kızı bana morluk fotolarını yolladı hep
Kıza diyormuş ya aldırcaksın yada bana mecbursjn gizli saklı ikinci kadn gibi yaşamaya yada seni öldürürüm
Dedim
Şikayet et yapamam diyor
benim bahsettiğim adam aldatmış kadın diyor ki kocam kandırıldı, aklı çelindi mihvalindeki yazılarYok yahu, boşanma davası açmış, hatta boşanmış kadının bile metres olan kadına tek kelime etmesine tahammül edilemiyor. Kadının evli erkek fantazisi vardır belki denildiğini de okudum burada. Evliliğine devam eden kimsenin diğer kadına laf etme hakki yok ama eşinden ayrılma noktasına gelmiş, ayrılmış kadınların da lafı ağzına tıkayıp, sen diğer kadına birşey diyemezsin, onun ne yaptığı seni ilgilendirmez lafları komik geliyor bana. Bakın bu kadının bebeği de adamın karısını ilgilendirmesin mesela, doğurmak istemiş hamile kalmış mi denilecek?
Dünyada sanki başka erkek yokmuş gibi evli barklı bir de böyle hanzo tipleri bulup başlarına bela ediyorlar. Sanki İngiltere Prensi'ymiş gibi birde bu adamların bir taraflarını kaldırıyorlar. Ya sizde hiç akılda mı yok ya? Hiç mantıkta mı yok? Adam sana 9 senedir metres hayatı yaşatıyor,beni zorla evlendirdiler diyip seni aptal yerine koyuyor,hamile hamile seni dövüyor,ya bu adamlar kim ki siz bunlara bu kadar kul,köle oluyosunuz?Buraya yazarken utanmadıniz mı hiç gercekten bide hamile hamile dayak yiyorsunuz ama size hiç acimadım bu hayatı siz secmissiniz
bence de zina suç olmalı eskisi gibi.kadın da yapsa erkek de yaptırımı olmalı.bekarlarsa ne isterlerse yaşasınlar kime nebenim bahsettiğim adam aldatmış kadın diyor ki kocam kandırıldı, aklı çelindi mihvalindeki yazılarKaldı ki bana kalırsa evli bireylere zina (evli olduğunu bile bile birlikte olana da) cezası gelmeli . Neticede bu işin sağlıkla oynama kısmı da var. Kaç kadın kocasından cinsel yolla bulaşan hastalık kapıyor, ömür boyu bu hastalıklarla boğuşuyor Allah bilir.
Kesinlikle katılıyorum. Aldatan eşin ve onunla birlikte olan kadın/erkeğin bedelini de ödemesi gerektiğini düşünüyorum. Toplum çıldırmış gibi. Ne tarafa dönseniz aldatma haberi, aldatma konusu. Aylar önce uzak bir akrabamızın çocuğunun kendisinden olmadığını duyduk. Ne acı şeyler! Kimsenin bir başkasına bu acıyı yaşatmaya hakkı yok. Resmen kudurmuş gibiler. Gerçekten aklım almıyor benim.bence de zina suç olmalı eskisi gibi.kadın da yapsa erkek de yaptırımı olmalı.bekarlarsa ne isterlerse yaşasınlar kime ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?