GERCEK FIKIR

Adamı yedi senede evlenmeye ikna edememiş sonra adam evlenince de bi ümit çocuk yapar öyle bağlarım diye düşünmş o da olmamış. Şimdi geçsin aman ben ayrılmak istiyordum izin vermedi diye masum ayaklarına yatmayı. Devlet memuru adamı iki şikayet edeceğm diye korkutsan zaten arkasına bakmadan kaçar. Evli adamdan çocuk yaparken tam olarak nasıl bir planı vardı acaba? Sorsan bütün suç adamda kızımızda pir ü pak. Bu kadar saf yerine koymayın insanları.

Sen beni çok güzel anlıyosun bu konuda güzel insan yine buna benzer bir konuda bu tarz,benim dediklerimi destekleyen tarzda bi mesaj yazmıştın hatırlıyorum. Bu konuda bizim senle kafalarımız çok uyuşuyo yazdıklarının altına imzamı atarım ablam

Adam 7 senedir ailesini seninle evlenmek için ikna edemedi, mecburen sevmediği biriyle evlendi, sende dedinki çocuk yaparsam karısını boşar mecburen benimle evlenir. Ama adam yemedi. Çünkü ş….s oda, çünkü ikinizde masum bir yavrunun günahına girecek kadar iğrençsiniz. Siz birde metres olduğunuz için dahada iğrenç hata, neyse işte. 23 haftalık bebeği aldıracaksanız iğrençlikten level atlayıp katilde olacaksınız ayrıca. Çünkü baktınız adam boşanmiyor bebeğe tek bakamayacaksınız, ailenize ne diyeceksiniz falan tabii zor geldi. Beter ol. Olsun arkadaşınız yani

Son düzenleme:
Ohh yaparken iyi tabi. Ne kolaymis ya. Olmadi aldiralim
Seve seve bakacaksin o cocuga allah allah!!

Sözde arkadaşınız 30 yaşında , çocukluk arkadaşınızsa siz de aynı yaş civarındasınızdır. Ne demek nasıl koruyabilir kendini ve bebeğini , gidin karakola.

Kendini korumak için size gelmiş arkadaşınız. Adam sizin evi nereden biliyor da hergün gelip kızı dövüyor ?

Siz de hamileymişsiniz. Eşiniz bu duruma nasıl göz yumuyor ?

Yoksa konuyu anlatırken arkadaş üzerinden mi anlatıyorsunuz ?

Tamamen ikiyüzlülük! Madem ikinci kadınların sadakat yükümlülükleri yok, o zaman kayınvalidelerin, görümcelerin de gelinle iyi geçinme, ona saygı gösterme mecburiyetleri yok. İş oraya gelince sesler yükseliyor ama. Rezillik kim yaparsa yapsın rezilliktir. Sadakat yükümlülüğü falan anlamam ben.

Arkadaş çalıştıgı için bunada razı bakarım büyütürüm diyo istenmeyen bebek değil ikiside istiyordu adam sonradan böyle uaptı
Şimdi kız böyle demesine ragmen adam karaktersizlik yapıyor

Adam karaktersiz de evli adamdan bile isteye hamile kalan çok mu karakterli ?

Adamla 9 yıldır sevgili diyorsunuz. Ancak adam evleneli 2 yıl olmuş. Adam evlendigi gün suratına tükürmeyen arkadaşınızın hiç mi suçu yok ?

Bakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diye
Bunu yapan üstelik bi polis pislik herif

Sosyal hizmetlerde ne işiniz var ? Karakola gideceksiniz. Bile isteye hamile kalıp sonra çocuğunu terk etmeyi düşünmüyordur umarım arkadaşınız.

Çok korkuyorsa tv deki programlardan birine başvursun , ana haber bültenlerinin whatsapp ihbar hattına video gönderin. Geri dönüş yaparlar.

Çocugu zaten istiyor bırakmıyor korkuyor sadece adamdan o yüzden sıgınma evinde kalmak için

Böyle birinin yaptıklarını bile bile arkadaş kalıyorsanız ve hamile olduğunuz halde 23 haftalık bebeği aldırma düşüncesinde olan birine karşı çıkmıyorsanız siz bu konuda en suçlu kişisiniz bence.
Kimseden çekincesi zaten yokmuş ki hamile kalmış adam istemese ne olur babasız büyüyecekmis zaten bebek ne yazık ki

Ben adamın karısına herseyi anlatırdım bu arada

Benim düşüncem eğer birisiyle evlilik dışı birlikte olmayı göze aliyorsa(üstelik adamın evli olduğunu bildiği halde) O zaman aslanlar gibi yaptığının arkasında durup bebeğine bakcak. O çocuğun hiç bir günahı yok.

Tatlım şuan yanımda ben olsam zaten durmam merak etme. Benden cesaret aldıgı için yanıma sıgunda ona kalsa susacak ama yarın götürcem polis yada sıgınma evi neyse
Benim cesaretimden dolayı bana sıgında sen çocukluk arkdasın böyle durum yaşasa kapını yüzüne kapatıp git ne halin varsa görmü dersin

Arkadasınız buyuk hatalar yapmıs geri dondurulemez buyuk hatalar ve birde tum bunların ustune yetmezmis gibi evladının canına kıymayı tahayyul ediyor.. Şu kandil gununde ben dahil yuzlerce kadın bir evlat sahibi olabilmek için dua ediyor..O bebek artık doguma hazırlanıyor, her organı olan kocaman bir bebek annesine ben buradayım hayattayım diyerek hergun tekmeler atıyor.. Ha sorsalar o bebekte onları secmezdi o ayrı bir konu ama işte Rabbim can vermiş yapacak birsey yok.. Dehsete dusmemek mumkun degil.. Şayet arkadasınızın zerre kadar yureginde insanlık namına bir parça kaldıysa o bebegi dogurur ve cocuk esirgeme yurduna verir. Kendi ayaklarımın ustunde durur ben bakarım derse ne ala ama bu konu acıldıysa boyle bir imkan soz konusu degil demektir.. Eğer bu cana kıyarsa ne bu dunyada ne ote dunyada huzur bulamayacak hiç değilse o can bu dunyaya gelir ve onu yıllarca bekleyen bir ailenin evladı olur sıcacık bir yuvası olur.

Keşke esra erola çıksalarda konu sahibimi değil mi öğrensek

arkadaşın gibi anlatmayı bırak olaydaki kişinin sen olduğunu biliyoruz. İkiniz de 23 haftalık hamilesiniz ve ikiniz de polisle berabersiniz tesadüfe bak (!)
Tatlım şuan yanımda ben olsam zaten durmam merak etme. Benden cesaret aldıgı için yanıma sıgunda ona kalsa susacak ama yarın götürcem polis yada sıgınma evi neyse
Benim cesaretimden dolayı bana sıgında sen çocukluk arkdasın böyle durum yaşasa kapını yüzüne kapatıp git ne halin varsa görmü dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…