- 20 Ocak 2017
- 1.431
- 5.212
- 158
- Konu Sahibi mucizem ol
-
Sen beni çok güzel anlıyosun bu konuda güzel insanYok yahu, boşanma davası açmış, hatta boşanmış kadının bile metres olan kadına tek kelime etmesine tahammül edilemiyor. Kadının evli erkek fantazisi vardır belki denildiğini de okudum burada. Evliliğine devam eden kimsenin diğer kadına laf etme hakki yok ama eşinden ayrılma noktasına gelmiş, ayrılmış kadınların da lafı ağzına tıkayıp, sen diğer kadına birşey diyemezsin, onun ne yaptığı seni ilgilendirmez lafları komik geliyor bana. Bakın bu kadının bebeği de adamın karısını ilgilendirmesin mesela, doğurmak istemiş hamile kalmış mi denilecek?
İnsan oldüruyorlar 2 güne dısardalar ceyceyim zinaya gelene kadarbence de zina suç olmalı eskisi gibi.kadın da yapsa erkek de yaptırımı olmalı.bekarlarsa ne isterlerse yaşasınlar kime ne
o da doğru bir de iyi hal indirimi var.zinaya nasıl bir iyi hal olurdu ki ?İnsan oldüruyorlar 2 güne dısardalar ceyceyim zinaya gelene kadar
Ohh yaparken iyi tabi. Ne kolaymis ya. Olmadi aldiralimMerhaba arkdaşlar yakın bi arkadaşım için sizden fikir almak istedim ben arkadaşı ve anne adayı
Oldugum için tarafsızve duygusal düşünemedim siz bi fikir verirsiniz umarım
Benim bi arkadaşım var 30 yaşında 9 yıldır biriyle birlikte ve evli değiller çünki erkek aile baskısıyla akrabası kuzeniyle evli bildiğim kdarıyla ama buna ragmen arkdaşım ve çocuk ayrılmadılar devam ettiler şuan hamile ve çocugu isteyen erkek aldır diyor bebeği üstelil kızlar bebek 23 haftalık sanırım şuan yasal olmayan yoldan alıyorlarmış kıza söylemiş tabi kızın hamileliğinden ailesinin haberi yok başka ilde
Çlaısıyor
Bana soruyor napacam diye ben aldır diyemem 23 hafta gebe bende hamileyim kıy diyemem
O sevdiği çocukta kızı zorluyor ya aldırcaksın yada bir ömür bana mecbursun diye
Şimdi bu arkdaşım napabilir fikir verir misiniz
Yani inanın haklısınız o kdar zorlukla cocuguna bakan insanlar var herseye gögüs gerek zaten buda istiyor. Bu adamdan nasıl uzaklaşcak onu bilemiyo çok korkuyo şerefsiz hergün gelip kızı dövüyor düşünebiliyo öusunuz seni öldürürüm ailen duyarsa onlarıda öldürürüm gibi tehdit vari seyler. Daha öncede dövmüştü bana yolladı hep morljuklarını silmedm bende duruyor dedim lazım plur bu adamdan nasıl kendini ve bebeği koruyabilir sizce
Tamamen ikiyüzlülük! Madem ikinci kadınların sadakat yükümlülükleri yok, o zaman kayınvalidelerin, görümcelerin de gelinle iyi geçinme, ona saygı gösterme mecburiyetleri yok. İş oraya gelince sesler yükseliyor ama. Rezillik kim yaparsa yapsın rezilliktir. Sadakat yükümlülüğü falan anlamam ben.Yok yahu, boşanma davası açmış, hatta boşanmış kadının bile metres olan kadına tek kelime etmesine tahammül edilemiyor. Kadının evli erkek fantazisi vardır belki denildiğini de okudum burada. Evliliğine devam eden kimsenin diğer kadına laf etme hakki yok ama eşinden ayrılma noktasına gelmiş, ayrılmış kadınların da lafı ağzına tıkayıp, sen diğer kadına birşey diyemezsin, onun ne yaptığı seni ilgilendirmez lafları komik geliyor bana. Bakın bu kadının bebeği de adamın karısını ilgilendirmesin mesela, doğurmak istemiş hamile kalmış mi denilecek?
Arkadaş çalıştıgı için bunada razı bakarım büyütürüm diyo istenmeyen bebek değil ikiside istiyordu adam sonradan böyle uaptı
Şimdi kız böyle demesine ragmen adam karaktersizlik yapıyor
Bakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diye
Bunu yapan üstelik bi polis pislik herif
Çocugu zaten istiyor bırakmıyor korkuyor sadece adamdan o yüzden sıgınma evinde kalmak içinSosyal hizmetlerde ne işiniz var ? Karakola gideceksiniz. Bile isteye hamile kalıp sonra çocuğunu terk etmeyi düşünmüyordur umarım arkadaşınız.
Çok korkuyorsa tv deki programlardan birine başvursun , ana haber bültenlerinin whatsapp ihbar hattına video gönderin. Geri dönüş yaparlar.
arkadaşın gibi anlatmayı bırak olaydaki kişinin sen olduğunu biliyoruz. İkiniz de 23 haftalık hamilesiniz ve ikiniz de polisle berabersiniz tesadüfe bak (!)Çocugu zaten istiyor bırakmıyor korkuyor sadece adamdan o yüzden sıgınma evinde kalmak için
Yakinda zorla evlendirildigi kadından da boy boy çocuk yapar
Çocugu zaten istiyor bırakmıyor korkuyor sadece adamdan o yüzden sıgınma evinde kalmak için
Keşke esra erola çıksalarda konu sahibimi değil mi öğrensekSosyal hizmetlerde ne işiniz var ? Karakola gideceksiniz. Bile isteye hamile kalıp sonra çocuğunu terk etmeyi düşünmüyordur umarım arkadaşınız.
Çok korkuyorsa tv deki programlardan birine başvursun , ana haber bültenlerinin whatsapp ihbar hattına video gönderin. Geri dönüş yaparlar.
Tatlım şuan yanımda ben olsam zaten durmam merak etme. Benden cesaret aldıgı için yanıma sıgunda ona kalsa susacak ama yarın götürcem polis yada sıgınma evi neysearkadaşın gibi anlatmayı bırak olaydaki kişinin sen olduğunu biliyoruz. İkiniz de 23 haftalık hamilesiniz ve ikiniz de polisle berabersiniz tesadüfe bak (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?