kaynımın internet paketi az çabuk bitiyormuş haklısınız ama bi adabı olmalı çat kapı gelmeler fitne fesat cıkarıp kavgalar cıkartmalar büyük kaynım 3000 tl yi bize yıkması kp derin sürekli rızkımıza el uzatmaya çalışmaları ve hep ama hep sabreden benBazı insanlar gezmeyi çok severler, kaynınız abisini özlüyor olabilir, abisine düşkün olabilir. 19 yaşında bir kızın eminim internet paketi vardır, internet için geleceğini sanmıyorum. Sizi sevmesede gelmez, belki yeğenini özlüyor geliyordur vs. Yani kimse sizin düzeninizi bozmak için kasıtlı bir şey yapmıyor.
Bu durumlarda empati yapmak lazım. Sizin aileniz haftada 4 kere gelse siz asla rahatsız olmazsınız, çünkü eşinizden önce ki hayatınızı onlarla yaşamışsınız. Hatta çok daha güvende ve mutlu edersiniz kendinizi. Bu konuda kimse yalan söylemesin. Hal böyleyken sizin aileniz bu kadar gidip gelse, eşiniz böyle bir konu açsa erkeklerkulubunde hoşunuza gider miydi? Hani ailesi ailenizdi? Evlenirken böyle söylenmedi mi?
Yok be canim insanın kendi ailesinde o kadar gelse insan bunaliyor. Herkesin düzeni ayrı..Bazı insanlar gezmeyi çok severler, kaynınız abisini özlüyor olabilir, abisine düşkün olabilir. 19 yaşında bir kızın eminim internet paketi vardır, internet için geleceğini sanmıyorum. Sizi sevmesede gelmez, belki yeğenini özlüyor geliyordur vs. Yani kimse sizin düzeninizi bozmak için kasıtlı bir şey yapmıyor.
Bu durumlarda empati yapmak lazım. Sizin aileniz haftada 4 kere gelse siz asla rahatsız olmazsınız, çünkü eşinizden önce ki hayatınızı onlarla yaşamışsınız. Hatta çok daha güvende ve mutlu edersiniz kendinizi. Bu konuda kimse yalan söylemesin. Hal böyleyken sizin aileniz bu kadar gidip gelse, eşiniz böyle bir konu açsa erkeklerkulubunde hoşunuza gider miydi? Hani ailesi ailenizdi? Evlenirken böyle söylenmedi mi?
ben zaten eşimi hiç anlamıyorum hemde hiçNe cok bunaldın artik ya su k.validenden kaynindan felan ya.ne anlayışsız insanlar
Tabi eşinde de suç var ama vallahi cok üzülüyorum senin su haline ya
ay ne sinir böyle vıcık vıcık akrabalık..sanki evleri yok otel gibi kullanıyorlar birbirlerini...bende bir zamanlar senin durumundaydım eşimin baskı yüzünden ama sabrım taştı hallettim icaplarına baktım aslında kendileri beni mecbur etti..uzağım yıllardır oh beeeeeşimin ailesinden en az birini haftada bir yada bi kaçkere görmekten bıktım ... geçen cumartesi görümcem akşam yemege davet etti gittik ev çok uzak oldugu için gece dönmedik .biz ordayken kv eltim kaynım ve küçük kaynımda geldi küçük kaynım da bizimle beraber o da kaldı . bugün saat 15 gibi kapım çaldı zaten rahatsızdım evi toparlayamamıştım görümcem ve kuzeni gelmişler ugramak için sadece 20 dk oturup kalktılar bende ısrar etmedim ...az önce eşim aradı küçük kaynım bize gelecekmiş kalmaya ... ki daha gecen haftada 2 gün kalmıştı... uzak yakın farketmiyor sürekli bizdeler ... yaptıkları bişeyde yok küçük kaynım diger odaya geçer oturur konuşmaz sadece internete girer (eşime defalarca interneti kapatalım bütçemiz için dedim kabul etmedi geç geldiği için tv programları maçları internetten izliyor )6 yıl olacak ama inanın sadece 2 yılı basbasa gecmiştir toplamda uzaga minibüsle 1.5 saatlik yere tasındık zamanında aynı bir ara aynı siteye tasındık aynı simdi yürüyüş mesafesi 40 dk yine aynı ... eşimin ailesi ama tahammülüm kalmadı gercekten eşime kavga çıkmasın diye bişey demiyorum çünkü 3 4 gündür deli gibi dolanıyor .
dün gece aniden yataktan fırlayıp ogluma tokat attı bana bagırdı sesinizi kesin diye 10 dk sonra da özürdiledi biranda oldu nasıl yaptım falan dedi eşimle ayrı yattım gece yoruldum bidaha yapma yaparsan giderim dedim bi daha olmayacak dedi ikimizin de psikoloji bozuldu resmen gece 3 e 4 e kadar uyumayan bi çocuk ödeyemediğimiz borçlar vs. şaşırdım ve bıktım
Eşinin ani cikislarida cok enteresan acaba nazar felan mi var ki üstünüzdeben zaten eşimi hiç anlamıyorum hemde hiç
kaynım hemen öbür odaya gecer coraplar bi tarafa tsört pantolon bi tarafta eşofmanını giyer oturur bi yatagını bile toplamaz eşim uyardı bi kere ama yine aynıBazı insanlar gezmeyi çok severler, kaynınız abisini özlüyor olabilir, abisine düşkün olabilir. 19 yaşında bir kızın eminim internet paketi vardır, internet için geleceğini sanmıyorum. Sizi sevmesede gelmez, belki yeğenini özlüyor geliyordur vs. Yani kimse sizin düzeninizi bozmak için kasıtlı bir şey yapmıyor.
birgün bi zatı muhterem kızım eşinde de sende de nzara var demişti gercekten nazara geldik galibaEşinin ani cikislarida cok enteresan acaba nazar felan mi var ki üstünüzde
bagırdım ne yapıyorsun dedim banada vuracaktı elini indirip çıktı odadan evet dün korktum gercektenEşinizden korkuyorsunuz sanırım kalkıp çocuğunuza tokat attığında kendinizi tutabildiğinize göre. İşiniz zor. Allah yardımcınız olsun
Bol bol nazar icin oku kendinede esinede insallah düzelirsiniz canmbirgün bi zatı muhterem kızım eşinde de sende de nzara var demişti gercekten nazara geldik galiba
inşallahBol bol nazar icin oku kendinede esinede insallah düzelirsiniz canm
işe yaramadı denedimAt Kendini yatağa hastayım de kimseyi ağırlayamam de, "kendime inanamıyorum bunları ben neden yapmıyorum acaba aynı dertten muzdaripken"
ani çıkışları olmaya başladı dün boşanmak istediğimi söylecektim ama sanki başkası vardı karşımda korktum çocugu alıp diger odaya geçtim oglumda bi inat problemi var ve hayır ı kabul etmiyor gece 2 e kadar agladı cicikuş benimle konuşsun diye anlatmaya çalışıyorum anlamıyor tam 3 4 saat anlatmaya ve susturmaya çalıştım susmadı aglarkende eşim uyandı
inan sabırla oglumu dinliyor ona anlatmaya çalışıyorum ama nafile çufçufculuk saklambac vs oynuyoruz ama yok 4 5 dk sonra sıkılıyor aglıyor sürekli hemdeCanim cocugun suanda inatlasma doneminde senin yap dedigini yapmayacak tapma dedigini yapacak bunun onune gecmek icin inatlasmadan yapmalisin ve cocugun gercekten uyku problemine bi cosum bulmalisin boyle olmaz en onemlisi sana yazik surekli ayakta yoruluyorsun.. Esin stresli cocugun aglamasi batiyor .. Gecenlerde esim cocuga kizdigim cocukta agladigi icin bana kizdi evde ses istemitorum niye aglatiyosun diye bianda parladi bende sok oldum kendide inaanamadi. Bunlar olabilen seyler bunun icin bosanilmaz ama baska sorunlarda varsa bilemiyorum .ben misafir cok seviyorum ama yatili erkek misafir istemiyorum heleki zirt pirt gelicek insanda evinde rahat olmak ister .. Sen kaynana na soyle gelmesin evde rahat edemiyorum de sonucta cocuk degil.. Cocugun la gun icinde aktivite yapiyor musun ? Yorulsa belki erkenden uyur ..
bi tuhaf bu konuda anlayamıyorum gercektenkocan hem ailesinden bunalıyo hem onlardan kopamıyo
sonrada hıncını çocuktan senden çıkartıyo
paşaya bak
borçlarınızdan ve çocuğunuzun stresinden onu ailesine yanlış bir şey söylemekten çekindiğinizi yanlış anlaşılmaktan çekindiğinizi söyleyin.şu sıralar çok bitkin hissettiğinizi kendinizi toparlamanız için zaman vermesini isteyin.(çocuğunuzun stresinden) onun ailesinin misafirliğe gelmesi ve kalma işini biraz daha seyrekleştirmesini isteyin.misafiri sevdiğinizi fakat sürekli onlarla olmaktan ev işlerinin felç olduğunu anlatın.eşimin ailesinden en az birini haftada bir yada bi kaçkere görmekten bıktım ... geçen cumartesi görümcem akşam yemege davet etti gittik ev çok uzak oldugu için gece dönmedik .biz ordayken kv eltim kaynım ve küçük kaynımda geldi küçük kaynım da bizimle beraber o da kaldı . bugün saat 15 gibi kapım çaldı zaten rahatsızdım evi toparlayamamıştım görümcem ve kuzeni gelmişler ugramak için sadece 20 dk oturup kalktılar bende ısrar etmedim ...az önce eşim aradı küçük kaynım bize gelecekmiş kalmaya ... ki daha gecen haftada 2 gün kalmıştı... uzak yakın farketmiyor sürekli bizdeler ... yaptıkları bişeyde yok küçük kaynım diger odaya geçer oturur konuşmaz sadece internete girer (eşime defalarca interneti kapatalım bütçemiz için dedim kabul etmedi geç geldiği için tv programları maçları internetten izliyor )6 yıl olacak ama inanın sadece 2 yılı basbasa gecmiştir toplamda uzaga minibüsle 1.5 saatlik yere tasındık zamanında aynı bir ara aynı siteye tasındık aynı simdi yürüyüş mesafesi 40 dk yine aynı ... eşimin ailesi ama tahammülüm kalmadı gercekten eşime kavga çıkmasın diye bişey demiyorum çünkü 3 4 gündür deli gibi dolanıyor .
dün gece aniden yataktan fırlayıp ogluma tokat attı bana bagırdı sesinizi kesin diye 10 dk sonra da özürdiledi biranda oldu nasıl yaptım falan dedi eşimle ayrı yattım gece yoruldum bidaha yapma yaparsan giderim dedim bi daha olmayacak dedi ikimizin de psikoloji bozuldu resmen gece 3 e 4 e kadar uyumayan bi çocuk ödeyemediğimiz borçlar vs. şaşırdım ve bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?