gerçekten bıktım...

Yine bütün bunlarin acisi bi yavrucaktan cikmis. Ne zaman böyle bi sey okusam icim cizz eder.

Sorun ne olursa olsun oglunuza atilan tokat baska bir sey.

Sizin evliliginizin en önemli sorunu maddiyat. Bütün sinir stres bu yüzden. Aile de tuzu biberi oluyor. Su maddiyat kismi icin sizin calismaniz artik farz yani. Siz calisinca da o kadar sık gelemezler. Zaten resti de cekersiniz.

evet uyuyordu o uyurken oglum aglıyordu ilkkez oldu dünden beri uyuyamıyorum düşünemiyorum

evet uyuyordu o uyurken oglum aglıyordu ilkkez oldu dünden beri uyuyamıyorum düşünemiyorum
pislik adam!
Nasıl kıyabılıyor ya
Ben şuan eşimi denetlıyorum kedılere bıle kızsa çocuğunada böylemı yapıcaksın diye çıkışıyorum hemen

şuanda da aglıyor inanın 24 saatin en az16 saati aglıyor hep böyle şaşırdım susmuyorda eşimi artık tanıyamıyorum zaten

pislik adam!
Nasıl kıyabılıyor ya
Ben şuan eşimi denetlıyorum kedılere bıle kızsa çocuğunada böylemı yapıcaksın diye çıkışıyorum hemen
ilk kez oldu şaşkınım yorgunum ve bunaldımm

iş arıyorum ama oglumu kimse kabul etmez çok huysuz ve zor bi çocuk kreşlerde çok pahalı eşim ilk defa yaptı uyuyordu nasıl oldu anlamadım

inan hiçbişey yapmıyorum yemek bile ama yinede geliyorlar

Güler yüz de göstermeyeceksin.
Oflayıp puflayacaksın sürekli..
Biz mi rahatsız ediyoruz sorusuna bile yok canım demeyeceksin.

Valla ben çok iyiyimdir de tersim pistir.
Saçmalık yani haftanın yarısı kendilerini göstermeleri.

Bir kere bir kadın olarak kaynının yanında rahat edemezsin insanda incelik olur biraz.

iş arıyorum ama oglumu kimse kabul etmez çok huysuz ve zor bi çocuk kreşlerde çok pahalı eşim ilk defa yaptı uyuyordu nasıl oldu anlamadım

Anneler bakamaz mi? Kac yasinda su an? 36 ayliktan itibaren alan anaokullari var. Cok az bi miktara. 100 200 tl gibi.

anlamıyorlar arsızlar bi kere herseyi denedim

Anneler bakamaz mi? Kac yasinda su an? 36 ayliktan itibaren alan anaokullari var. Cok az bi miktara. 100 200 tl gibi.
kv dem baksın istemiyorum aşırı küfürbaz çocuk bakımından hiç anlamıyor zaten kardeşlerini eşim büyütmüş annemde babaanneme küçük kardeşime ve boşanan kardeşimin kızına bakıyor evide çok uzak 32 aylık suanda

Anladim. Biraz daha büyüyünce bi ise girersiniz o zaman. Anaokullarinda 3 yas grubu oluyor. Bosansaniz da devam da etseniz calismak sizi rahatlatacak sey. Tabi bi yandan aciktan egitime devam da etmek lazim.

eşin onlarla bu konuyu konuşmadığı müddetçe düzelmezler,bu düzen böyle gider sen de kendini yediğinle kalırsın.

haymeana, uzuluyorum ben senin durumuna ya. Dua edecegim sana. Insallah feraha kavusursun canim. Huzur dolar kalbin insallah
kv demler artık maddi ve manecvi zarar vermese her dk burnumuzun dibinde bitmeseler düzelecek ama...

eşin onlarla bu konuyu konuşmadığı müddetçe düzelmezler,bu düzen böyle gider sen de kendini yediğinle kalırsın.
konuşmam diyor ailem gelmeyin diyemem diyor bide kv de tarafı böyle sabah birinde ögelen birinde ikindin birinde aksam birindeler akrabalar hep böyle içiçe dipdipeler hep

İş esinde bitiyor maalesef..
Bu kadar maddi zorluk varken, dizi program derdine interneti kapatmak istememesi de ayrı mesele..
Hıncını çocuktan alması ayrı mesele..
İnternet kapatılmadan kaynin ayağını kesmez. Esinde gelme diyemiyor
Çocuk uç yasında olunca bi krese verip cslissan çok iyi olur. Hem çocuk açısından, hem maddi hem manevi..

eşim bi inat içinde benle anlamıyorum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…