GERÇEKTEN bitti.

Emin ol cidden bohcalar falan giderse arkandan hatta yüzüne belki de sen ve ailen icin paragoz diyecekler buna da hazırlıklı ol.

Gerçekten sevince bunlar ufak şeyler aslında. Kız ailesi herseye razidir uzulmememiz için yani benim cevremde de bunlar yasandi. Ama bunlara rağmen erkek nankorse asla duzelmez duzelse de affedilmez gerçi. Allah nankorlerden korusun bizi.

Yahu bir evin bir cocugu anne baba uzerine titriyor belliki her ayrilik kavgada ayiliyor bayiliyor aglamalar vahlanmalar muhtemelen yemeden icmeden kesilmeler ne yapsin insanlar dunyanin bin turlu hali var diye korkuyorlardir.
Babasi kolundan tutup bi sarsip bitti bu konu yollayin bohcalarini sende oluyosan ol bitiyorsan bit onlar benim kapimdan gecemez deseydi bunAda saglamindan tavri koysaydi bunlar bu kadar b..u cikaranazlardi

Ama bitiren ben oldum :)

Bitiren benim diyoeum anlatamıyorum herhalde babasının yüzüne ben kabul etmiyorum dedim.

Ya siz ne süper bi insansınız :) aynen öyle çok teşekkür ederim.. :))

Aynen. Ailesi napsin üzülüyorlar iste bu perisan olunca.neyse daha fazla yazmayayim ağır laflar konusucam simdi cok sinirlendim konu sahibine ne hali varsa gorsun laftan da anlamiyo ailesini düşündüğü de yok.bol bol dayak yesin otursun.

Şuan kızları karsidan darbe almış bide ailesi mi ortada bıraksın biz dogmamis çocuklarımız icin o kadar hayal kurar fedakarlık ederken bence ailesi saygı duyulacak kişiler. Elbet karşılığını alırlar 2 dünyada da. Konu Sahibi bugün anlamasa bile ilerde ailesinin her konuda yardımına kosacaktir nankör değilse.

Koşacağım hep onların yanındayım ben :)

Ya bitti diyorum ayy sende bitirdim. Ne ağır konuşuyon :) bitti vallahi bak kendime geldim. Sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…