- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
Gerçekten sevince bunlar ufak şeyler aslında. Kız ailesi herseye razidir uzulmememiz için yani benim cevremde de bunlar yasandi. Ama bunlara rağmen erkek nankorse asla duzelmez duzelse de affedilmez gerçi. Allah nankorlerden korusun bizi.Bu ask değil haa psikoloji bozukluğu seninki valla bak.normal bi insanin yapacağı şeyler değil bunlar.Allah akıl vermis.kullanalım diye.aileni de yıldırmışsin.bence evlenmelisin sen bu adamla gercekten.hala takip ediyorsun depresyonlara giriyorsun.evlenince dayağını da yersin oturursun ohhh miss gibi. Paranla eziyet cekersin artik
Yahu bir evin bir cocugu anne baba uzerine titriyor belliki her ayrilik kavgada ayiliyor bayiliyor aglamalar vahlanmalar muhtemelen yemeden icmeden kesilmeler ne yapsin insanlar dunyanin bin turlu hali var diye korkuyorlardir.Bu ask değil haa psikoloji bozukluğu seninki valla bak.normal bi insanin yapacağı şeyler değil bunlar.Allah akıl vermis.kullanalım diye.aileni de yıldırmışsin.bence evlenmelisin sen bu adamla gercekten.hala takip ediyorsun depresyonlara giriyorsun.evlenince dayağını da yersin oturursun ohhh miss gibi. Paranla eziyet cekersin artik
Ama bitiren ben oldum :)Nasıl yani kredi senin adına ödemeyi de sen mi yapacaktin ona rağmen tapuyu kendine istediyse aile yapısı demek bu umarım ayrılığa dayanır kurtulursun. Maalesef ailen iyi oldukça seni yamamaya çalıştığını düşünmüştür çevresi. Bu işler böyle maalesef. Bence sen kendine ev al şimdiden ödemeye başla madem gücün de var boşver onu.
Yok sanmam çünkü ailem her şeyi yaptı. Ama bahaneleri o olabilir evet :)Emin ol cidden bohcalar falan giderse arkandan hatta yüzüne belki de sen ve ailen icin paragoz diyecekler buna da hazırlıklı ol.
Kimin bitirdiğinin ne önemi var. :) bence boşver evi de araba al tatile falan çık ailen izin verir gibi iyi ol diye unut gitsin şunu. Kendini bişey sanmisAma bitiren ben oldum :)
Ya benim ailem tüm eşyamizi aldı paragoz dediler arkalarindan boşversene. Zeka vicdan gibi şeyler olsa zaten erkek çocuklarını ele güne muhtaç etmezler. Eşin iyi çıksa değer de o da onlara uyunca hayat zehir olurYok sanmam çünkü ailem her şeyi yaptı. Ama bahaneleri o olabilir evet :)
Ya siz ne süper bi insansınız :) aynen öyle çok teşekkür ederim.. :))Ya benim ailem tüm eşyamizi aldı paragoz dediler arkalarindan boşversene. Zeka vicdan gibi şeyler olsa zaten erkek çocuklarını ele güne muhtaç etmezler. Eşin iyi çıksa değer de o da onlara uyunca hayat zehir olur
Aynen. Ailesi napsin üzülüyorlar iste bu perisan olunca.neyse daha fazla yazmayayim ağır laflar konusucam simdi cok sinirlendim konu sahibine ne hali varsa gorsun laftan da anlamiyo ailesini düşündüğü de yok.bol bol dayak yesin otursun.Yahu bir evin bir cocugu anne baba uzerine titriyor belliki her ayrilik kavgada ayiliyor bayiliyor aglamalar vahlanmalar muhtemelen yemeden icmeden kesilmeler ne yapsin insanlar dunyanin bin turlu hali var diye korkuyorlardir.
Babasi kolundan tutup bi sarsip bitti bu konu yollayin bohcalarini sende oluyosan ol bitiyorsan bit onlar benim kapimdan gecemez deseydi bunAda saglamindan tavri koysaydi bunlar bu kadar b..u cikaranazlardi
Evi al onla evlen demiyorum başka ev al borca gir oyalan para derdine duş aşk acısı viz gelsin:))Bitiren benim diyoeum anlatamıyorum herhalde babasının yüzüne ben kabul etmiyorum dedim.
Şuan kızları karsidan darbe almış bide ailesi mi ortada bıraksın biz dogmamis çocuklarımız icin o kadar hayal kurar fedakarlık ederken bence ailesi saygı duyulacak kişiler. Elbet karşılığını alırlar 2 dünyada da. Konu Sahibi bugün anlamasa bile ilerde ailesinin her konuda yardımına kosacaktir nankör değilse.Aynen. Ailesi napsin üzülüyorlar iste bu perisan olunca.neyse daha fazla yazmayayim ağır laflar konusucam simdi cok sinirlendim konu sahibine ne hali varsa gorsun laftan da anlamiyo ailesini düşündüğü de yok.bol bol dayak yesin otursun.
O evi alıyoruz yârın babam sağolsunEvi al onla evlen demiyorum başka ev al borca gir oyalan para derdine duş aşk acısı viz gelsin:))
Koşacağım hep onların yanındayım ben :)Şuan kızları karsidan darbe almış bide ailesi mi ortada bıraksın biz dogmamis çocuklarımız icin o kadar hayal kurar fedakarlık ederken bence ailesi saygı duyulacak kişiler. Elbet karşılığını alırlar 2 dünyada da. Konu Sahibi bugün anlamasa bile ilerde ailesinin her konuda yardımına kosacaktir nankör değilse.
Kimin adına ? O sey in değildir inşO evi alıyoruz yârın babam sağolsun
Ya bitti diyorum ayy sende bitirdim. Ne ağır konuşuyon :) bitti vallahi bak kendime geldim. Sağol canım benimAynen. Ailesi napsin üzülüyorlar iste bu perisan olunca.neyse daha fazla yazmayayim ağır laflar konusucam simdi cok sinirlendim konu sahibine ne hali varsa gorsun laftan da anlamiyo ailesini düşündüğü de yok.bol bol dayak yesin otursun.
Benim benim benim adıma zaten ben çekecektim :)Kimin adına ? O sey in değildir inş
İyi hadi hayirli olsun evlenmeden ev edinmiş olacaksın çok buyuk bir avantaj. Simdi o dusunsun. :)Benim benim benim adıma zaten ben çekecektim :)
Uzatmıştım yapmadım buradaki kıymetli ablalarımın tavsiyesiyle :)İlk konunda resmi nikah diyorsun yaptınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?