GERÇEKTEN bitti.

Ondan ayrılmam ve eşimle ilişkiye başlamam arasında 6 yıl ve bir sürü hayal kırıklığı sığdırdım ama :) Kardeşimin o kadar uzun olmadı. İnşallah karşınıza kıymetinizi bilecek birilerini çıkartır Allah.

sabır küpü mübarek üye kategorisi talebinde bulunucam seneye en lerde

merlin olmadı bitti derken bile içinde taşıdığın umudu dışa vuruyorsun..sabret bence boşuna üzülüyorsun..

Simdi ben yazicaktim fistik yemin ederim bazen sabrindan opmek istiyorum seni diye :)

Ahahahah ben merline sabırlı diyorsunuz sandım. Sabırla bitirip yeniden başlamak konusunda.

İnşallah benim de kardeşiniz gibi kısa sürede güler şansım :) Allah cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin, sizinde mutluluğunuzu artırsın inşallah.

Ailesi akıl vermiştir kredi de tapu da ortak olsa ya bankaya diyin siz nasıl tedirgin oldunuz o da evlenmeden sana ait borcu ödemeye tedirgin olmuş uyarilmistir

Bide bişe diyeceğim ben yakınlaştım omunla ileri gitmedi ama oldu işte.. ne biliyim evlenecektik beni çok sevdi ben de onu pişman değilim ama ilkimdi o benim. Ona rağmen şu gördüğüm eziyete bak hayal kırıklıkları yaşıyorum ama geçecek ben inanıyorum.

Ailesi akıl vermiştir kredi de tapu da ortak olsa ya bankaya diyin siz nasıl tedirgin oldunuz o da evlenmeden sana ait borcu ödemeye tedirgin olmuş uyarilmistir
Ailem çok fedakarlık etti onun için. Ve ben daha fazla. Hiç ezmedim onu zaten borcu vardı. Beraber öderiz dedim. Sustum. Annem dedi beraber ödersiniz. Daha Ne yapsınlar. Kaza yaptı babam ona babalık yaptı. Babam karşıladı.
Hiç bişe istemedik onlardan. Babam sadece kızım mutlu olsun dedi. Ev işine gelecek olursak zaten ben kendi maaşımla ödeyecektim. Ona Yük bile olmayacaktı. Müşterek tapu olacaktı. Kaç aydır tanıyor beni ailemi ama doldurdular onu.. öyle yaşasın bakalım. Benim alnım açık.
Olmadı işte hayırlısı buymuş. Ama benim yaşayamadıklarım var birlikte kurulmuş hayallerimiz..

Ne zamana barışır ve tekrardan "bu defa kesin bitti" konusu açarsın? Ona göre bekleyelim. Boşuna yazmayalım buralara.

haftasonuna barisir yaza evlenirler ki benim hala bi acaba bizle dalaga mi geciyor duygum var yazmistim eger hakli degilsem gercekse cumartesiye barisirlar

barışacağına inanıyorum da evliliğe kadar gider mi bilemiycem
Yukarda ki mesajına bakın öyleyse güzel bir bahane buldu
Yahu bacım bi hata yapsa özur diler barışırsın bu adamın derdi para buna güvenip nasıl evleniceksin ver bütün mal varlığını üstüme rahatla

Ama benim bir eksiğim Yok ki her şeyim tam anlatamıyorum ben kimseyi istemedim onu istedim ailem el bebek gül Bebek yetiştirdi şükürler olsun sağlığım yerinde güzelliğim yerinde neyse ben susuyorum ama bitti gerçekten emin olabilirsiniz..

Nasıl yani kredi senin adına ödemeyi de sen mi yapacaktin ona rağmen tapuyu kendine istediyse aile yapısı demek bu umarım ayrılığa dayanır kurtulursun. Maalesef ailen iyi oldukça seni yamamaya çalıştığını düşünmüştür çevresi. Bu işler böyle maalesef. Bence sen kendine ev al şimdiden ödemeye başla madem gücün de var boşver onu.

Bu ask değil haa psikoloji bozukluğu seninki valla bak.normal bi insanin yapacağı şeyler değil bunlar.Allah akıl vermis.kullanalım diye.aileni de yıldırmışsin.bence evlenmelisin sen bu adamla gercekten.hala takip ediyorsun depresyonlara giriyorsun.evlenince dayağını da yersin oturursun ohhh miss gibi. Paranla eziyet cekersin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…