- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Sonra iyi ben babamı arayayım geri kalan detayları konuşursunuz demiş.
Yahu neden hep sizin adınıza aileler konuşuyor cidden anlamıyorum. Kızkardeşim nişan attı, babama sadece durum bu dedi. Aileler ondan sonra bir daha konuşmadı. Cidden anlayamıyorum sizi. Eskiden gençleri 17-18 yaşında evlendirirlermiş (hatta daha küçük) bunlar yol yordam bilmezler diye de aileler hep işin içindeymiş. Artık devir değişti. Kocaman bireylersiniz. Lütfen yapmayın şöyle.[/QUOT
]Yahu neden hep sizin adınıza aileler konuşuyor cidden anlamıyorum. Kızkardeşim nişan attı, babama sadece durum bu dedi. Aileler ondan sonra bir daha konuşmadı. Cidden anlayamıyorum sizi. Eskiden gençleri 17-18 yaşında evlendirirlermiş (hatta daha küçük) bunlar yol yordam bilmezler diye de aileler hep işin içindeymiş. Artık devir değişti. Kocaman bireylersiniz. Lütfen yapmayın şöyle.
Kiz neyini sevip istiyorsun? Cok karaktersiz. Gezip tozarken herkes iyi, is paraya gelince bak nasil canavar kesiliyorlar. Sen babanin prensesisin yazik degil mi kizce bu kadar goz yasina. Ozelden yazsana bana hangi ilden ilceden senin bu nisanlin. Gitmeyecegim oraya. Hem uyanik hem yuzsuzler.Gerçekten mi :) tatlılık yönünden demiştim :)) ama biliyo musunuz güvenim kalmadıbitti.. onu çok sevip istememe rağmen vazgeçiyorum. O beni sevmiyor bence.
O aileyi sokuyor benim kimseyi dahil ettiğim Yok. Bitti diyorum ailesine arattırıyor .
+1000 ölüyorum bitiyorum hastanelere düşüyorum görüntüsü verince baba da diyordur tapu onlara bile olsa yeter kızım üzülmesinBen bu soruyu hala görüşüp gorusmedigini öğrenmek icin sormustum.baban neden arayin konuşun diyor anlamadim.hani bittii artık biz istemiyoruz diyecekti??belli ki adam senin uzulmene dayanamıyor. Zırt birt aglarsan ayilip bayilirsan olacağı bu.aman merlin siz evlenirsiniz bu adamla.en iyisi daha da birsey yazmamak.sende kendini uzmeye acı çekmeye devam et şu soytarı için. Ben daha ne diyim.hakkinda hayırlısı neyse o olsun
Ararsa acmayin sizin iliskiniz cok yiprandi bence asiri yuz goz oldunuz bitmesi en iyisi benim fikrim kp siz acmayinca kabullenir artik. Eski nisanlinizda 32 yasin olgunligi yok.babamı aramış baba arıyorum arıyorum ulaşamıyorum Ne oldu bir karar mı alındı demiş.
Babamda evet kararını aldı seni istemiyor attı yüzüğü demiş. Sonra iyi ben babamı arayayım geri kalan detayları konuşursunuz demiş. Parayı ibanınıza atayım verirseniz demiş. (Babam arabasını yaptırmıştı)
Babam tamam demiş neyse geçiştirmiş babam.
Sonra babası babamı aradı ben kızımı çok seviyorum Ne oldu ben anlamadım kızım bana desin bitti diye demiş. Ben onu bağrıma bastım kızım gibi demiş. Babamda arayın göürüşün demiş ama beni arasa da bitti ben 32 yaşına gelmiş ama evlilik olgunluğu olmayan bir adamla devam edemem diyeceğim.
Ben dedim ona böyle devam edemem bitti dedim kapattım her şeyi kendisi bi saçmalıyor. Kendi kendine bi hesap açmış resim koymuş sonra her şey boş eğlen coş yazmış .. iyice tiksindim. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Kuyruğunu babama dik tutuyor ama ailesine yalvarıyor herhalde ben de bunu anlamıyorum.Bakın babanız da sizin adınıza barışan bir insan. Tamam o aileleri hep sokuyor da bu iş bu noktaya iki kişi ile geliyor. Kaldırın engelleri, tane tane bu işin bittiğini artık araya insanları sokmaması gerektiğini anlatın. Hoş onun da anlayacağını sanmıyorum ama işte niye mücadele etmiyor diye üzülüyordunuz, temiz bir şekilde bitmesi daha iyiydi. Böyle uzuyor da uzuyor.
+1000 ölüyorum bitiyorum hastanelere düşüyorum görüntüsü verince baba da diyordur tapu onlara bile olsa yeter kızım üzülmesin
Barisirlarsa barissinlar iş konu sahibinde bitiyor o güçlü durmalı ki insanlar arkasinda dursun
Ama konu sahibi bana da artik ayrilmak istemiyor gibi geliyor ne yasarsa yaşasın ayrılmak düşüncesi yok
Sonra da babanı arayıp bir karar mı verildi diye saçmalıyor. Bu adamdan cidden bir şey olmaz. Umarım barışmama istikrarını sürdürebilirsin. Çünkü artık bu noktadan sonra bu adamla devam edersen yaşayacaklarının hepsi senin hatan.Ben dedim ona böyle devam edemem bitti dedim kapattım her şeyi kendisi bi saçmalıyor. Kendi kendine bi hesap açmış resim koymuş sonra her şey boş eğlen coş yazmış .. iyice tiksindim. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Kuyruğunu babama dik tutuyor ama ailesine yalvarıyor herhalde ben de bunu anlamıyorum.
Bak nasil biliyorum eski nisanlinizda evlilik olgunlugu yok. Yasinin adami degil.Ben dedim ona böyle devam edemem bitti dedim kapattım her şeyi kendisi bi saçmalıyor. Kendi kendine bi hesap açmış resim koymuş sonra her şey boş eğlen coş yazmış .. iyice tiksindim. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Kuyruğunu babama dik tutuyor ama ailesine yalvarıyor herhalde ben de bunu anlamıyorum.
Yok canım yok ayrilmaz barisirlar evlenirler hatta garantisini verebilirim..+1000 ölüyorum bitiyorum hastanelere düşüyorum görüntüsü verince baba da diyordur tapu onlara bile olsa yeter kızım üzülmesin
Barisirlarsa barissinlar iş konu sahibinde bitiyor o güçlü durmalı ki insanlar arkasinda dursun
Ama konu sahibi bana da artik ayrilmak istemiyor gibi geliyor ne yasarsa yaşasın ayrılmak düşüncesi yok
Hep aileler karar alıyor bu ne saçma is
Az daha görüşmeye devam ederlerse siz değil babalarıniz evlenecek :)
Yaaa senin amacın ne merlin hala niye takip ediyorsun ordan burdan adami.böyle mi unutacaksin sen.yeter artık burda insanlar senin icin düşünüp akil veriyor.bu kadar gıcık etme insaniŞimdide gitmiş bizim kapadokyadaki benim çektiğim fotoyu koymuş instaya
Beni kendime sen getirirsin zaten..Eğer tekrar barışırsan,sonrasında yine bu sefer bitti diye gelip buraya konu acarsan tepkim sana cok ağır olacak merlin böyle biline.
Senin ve ailenin bi soytarı tarafindan bu kadar enayi yerine konulmasını ben taa burdan sindiremiyorum.deliriyorum.sen nasil bu kadar rahat olabiliyorsun anlamiyorum.hala bi uzulmeler bi depresyonlar.saçını başını yolmak isterdim suan.o derece sinirlendim sana :)
Eğer tekrar barışırsan,sonrasında yine bu sefer bitti diye gelip buraya konu acarsan tepkim sana cok ağır olacak merlin böyle biline.
Senin ve ailenin bi soytarı tarafindan bu kadar enayi yerine konulmasını ben taa burdan sindiremiyorum.deliriyorum.sen nasil bu kadar rahat olabiliyorsun anlamiyorum.hala bi uzulmeler bi depresyonlar.saçını başını yolmak isterdim suan.o derece sinirlendim sana :)
Vallahi gıcık oldum yaa bizde enayi yerine konuluyoruz ayni zamanda. Boşa kürek cekiyoruz üzülüyoruz akil vermeye çalışıyoruz. Kendimi salak gibi hissediyorum bu merlin yüzünden: )Aynen bi de merlinin şöyle bi evresi oluyo. Tartışma, bitti diye konu açma, babalar araya girer, sonra erkek arkadaş insta falan kovalar, en son "birlikte fotoğrafımızı koymuş şimdi de" evresi, barışma, kapanış. Bakalım bu sefer nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?