Ovvv hemen barışmalısın bak ben buraya yazayım sen evleniceksin bu kan emiciyleŞimdide gitmiş bizim kapadokyadaki benim çektiğim fotoyu koymuş instaya
Baska türlü akillanmayacak zaten.insallah evlenir boyunun ölçüsünü alir da, gelip buraya konular acar bizde bol kahkahali guleriz :))Ovvv hemen barışmalısın bak ben buraya yazayım sen evleniceksin bu kan emiciyle
Hayır hayır.Ovvv hemen barışmalısın bak ben buraya yazayım sen evleniceksin bu kan emiciyle
Şimdide gitmiş bizim kapadokyadaki benim çektiğim fotoyu koymuş instaya
Hayır hayır.
Babası aradı kızım Ne diyosun dedi bende bitti baba olmuyor dedim. Ben çok mücadele ettim olmadı dedim..
Tamam kızım dedi babana ver dedi bende verdim o da babama ben sana dünyayı kurban ederim dedi. Babamı çok seviyor zaten. Olmadı bitti işteE o ne dedi Merlin? Taksit taksit anlatmasan.
Tamam kızım dedi babana ver dedi bende verdim o da babama ben sana dünyayı kurban ederim dedi. Babamı çok seviyor zaten. Olmadı bitti iştekapandı telefon
Kızlar içim paramparça bana yardım edin
Nisanlinda ailesi de sizi kullaniyorlar bak benden söylemesi. Ne o öyle dünyayı kurban ederim falan cok çakal geldiler bana.benim oğlumu birileri istemiycek ogluma kiz mi yok derim ben şahsen. Normal degiller yaniTamam kızım dedi babana ver dedi bende verdim o da babama ben sana dünyayı kurban ederim dedi. Babamı çok seviyor zaten. Olmadı bitti iştekapandı telefon
Nisanlinda ailesi de sizi kullaniyorlar bak benden söylemesi. Ne o öyle dünyayı kurban ederim falan cok çakal geldiler bana.benim oğlumu birileri istemiycek ogluma kiz mi yok derim ben şahsen. Normal degiller yani
Aynen ya cidden yalakalik yani şu yaptığı. Insan sadece bu kelimeyle bile irite olur o adamdan.Allah gosteriyo adamların yüzünü ama bu saf merlin yüzünden yazık olan ailesine oluyo.bu kız nerde yaaa dovesim var gercekten !!! Elalemin sümüklüsüne cakallarina babasının bunca senelik emeklerini heba edecek.yazik üzülüyorum adamcagizamaaşlı gelin koskoca tapulu ev ve beleş düğün elden gidiyor tabii ki kurban ederim diye Yalaka ağızla konuşacak
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ya adam işini biliyor
Belki olacak. Eşimden önceki erkek arkadaşımla 3 buçuk yıl çıktık. Ailemle tanıştırma planlarım varken terkedildim. Zaten zayıftım 8 kilo verdim 1 ayda. Dibi de gördüm. Şimdi gülüyorum. İyi ki olmamış diyorum. Bana ondan bin kat daha çok uyan, beni ondan bin kat daha fazla mutlu eden bir adamla evliyim. Geçiyor. Doğru karar olduğunu bildiğin sürece geçiyor. Ve ayrılmamız o ilişkinin başına gelen en iyi şeydi. Ben terkedilmiş olmama rağmen. Kardeşim de nişan attı. O bitirdi ama gene de tatsız bir süreç, üzüntüler yaşadı. Şimdi çok güzel bir evliliği var ve bazen o aileyi hatırlayıp şükrediyoruz olmadı diye. Şimdi sana bunlar çok uzak geliyor ama geçiyor ve daha güzel günler geliyor.
Açalım o zaman duygularımızı. Neden içiniz paramparça. Ne istiyorsunuz tam olarak. Biraz mücadele etseydi ya da tapudan vazgeçseydi olur muydu bu iş? Kafanızda tamamen bitti mi?
Simdi ben yazicaktim fistik yemin ederim bazen sabrindan opmek istiyorum seni diye :)sabır küpü mübarek üye kategorisi talebinde bulunucam seneye en lerde
merlin olmadı bitti derken bile içinde taşıdığın umudu dışa vuruyorsun..sabret bence boşuna üzülüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?