GERÇEKTEN bitti.

Babası aradı kızım Ne diyosun dedi bende bitti baba olmuyor dedim. Ben çok mücadele ettim olmadı dedim..

Tamam kızım dedi babana ver dedi bende verdim o da babama ben sana dünyayı kurban ederim dedi. Babamı çok seviyor zaten. Olmadı bitti işte kapandı telefon
Nisanlinda ailesi de sizi kullaniyorlar bak benden söylemesi. Ne o öyle dünyayı kurban ederim falan cok çakal geldiler bana.benim oğlumu birileri istemiycek ogluma kiz mi yok derim ben şahsen. Normal degiller yani

Nisanlinda ailesi de sizi kullaniyorlar bak benden söylemesi. Ne o öyle dünyayı kurban ederim falan cok çakal geldiler bana.benim oğlumu birileri istemiycek ogluma kiz mi yok derim ben şahsen. Normal degiller yani

maaşlı gelin koskoca tapulu ev ve beleş düğün elden gidiyor tabii ki kurban ederim diye Yalaka ağızla konuşacak
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ya adam işini biliyor

maaşlı gelin koskoca tapulu ev ve beleş düğün elden gidiyor tabii ki kurban ederim diye Yalaka ağızla konuşacak
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ya adam işini biliyor
Aynen ya cidden yalakalik yani şu yaptığı. Insan sadece bu kelimeyle bile irite olur o adamdan.Allah gosteriyo adamların yüzünü ama bu saf merlin yüzünden yazık olan ailesine oluyo.bu kız nerde yaaa dovesim var gercekten !!! Elalemin sümüklüsüne cakallarina babasının bunca senelik emeklerini heba edecek.yazik üzülüyorum adamcagiza

Sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum ama bu söylediğinizi daha önce okumamıştım. Bende sevgilimi terketmek zorunda kaldım, hep iyi ki bitirmişim diyeceğim birisi çıkar karşıma diye dua ediyorum, inşallah da çıkacak. Sizin yazdıklarınızı okuyunca daha çok inandım, ne oluyorsa hayır oluyor aslında.

Açalım o zaman duygularımızı. Neden içiniz paramparça. Ne istiyorsunuz tam olarak. Biraz mücadele etseydi ya da tapudan vazgeçseydi olur muydu bu iş? Kafanızda tamamen bitti mi?

sabır küpü mübarek üye kategorisi talebinde bulunucam seneye en lerde

merlin olmadı bitti derken bile içinde taşıdığın umudu dışa vuruyorsun..sabret bence boşuna üzülüyorsun..

sabır küpü mübarek üye kategorisi talebinde bulunucam seneye en lerde

merlin olmadı bitti derken bile içinde taşıdığın umudu dışa vuruyorsun..sabret bence boşuna üzülüyorsun..
Simdi ben yazicaktim fistik yemin ederim bazen sabrindan opmek istiyorum seni diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…