Gercekten cok mu para harciyorum.

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.327
-152
68
42
Anksiyetem artmış durumda.evde duramıyorum.evde durduğumda iyice eskilere dalıp sinirleniyorum.cok fazla kafaya takıyorum.psikiyatrim evde durma dedi.gecen ay ada tatiline gittim.bir gün otelde kaldım.400 lira yeme içme yol parası derken 1 günlük kaçamak 800 e patladı.iyi hissettim kendimi
Bu ay daha uzak bir yere gittim.1 gün ve 1000 lira civarında param gitti.cocugumun geleceği var.yanlis mi yapıyorum.40 yasindayim.bilemedim.burda kimsem de yok konuşacak.oyle olunca geziyorum.ilerde hatırlayacağım güzel anlar olmalı.ama son tatilim berbattı.ilaclarimi almadım.kafamda düşünceler süreklidönüyo.soyle olsa böyle olsa.

Çok para değil kesinlikle tatil için.

Ama tatil kısa süreli rahatlama sağlar siz de fark etmişsinizdir. Onun yerine tedaviniz devam ederken böyle ani bunalmalarda sizi oyalayacak bir uğraş edinseniz?

Tabi ki tatili hak ediyorsunuz, tabi ki iyi anılarınız olmali ama her krizde koşup şehir dışına kaçmak, para harcamak, bir de üstüne sizin deyiminizle berbat vakit geçirmek çözüm degil.

Arkadaslarınız varsa , ya da ailenizle günübirlik yakın yerlere gitmeyi de deneyebilirsiniz.

Ayda 1 kendinizi iyi hissettiren bir değişiklik için bu miktar çok değil. Vicdan yapmanıza gerek yok. Çocuğunuzun mutlu anneye de ihtiyacı var bunun için bunlar lazım.
Ama 1 gün yine kendinizi bence çok iyi hissettirmek için yeterli gelmez. Ben olsam şöyle yaparım 1 günde 1000 TL harcamak yerine akşamları sinema tiyatro yada bir günlük workshoplar. Belediye kursları ücretsiz konserler vs takip ederim. Haftada 2 3 gün daha düşük bütçelerle gezmeye çalışıp 1000 TL’yi 1500 yaparım belki ama daha çok gün çıkar daha hızlı kendime gelirim.

Anksiyetem artmış durumda.evde duramıyorum.evde durduğumda iyice eskilere dalıp sinirleniyorum.cok fazla kafaya takıyorum.psikiyatrim evde durma dedi.gecen ay ada tatiline gittim.bir gün otelde kaldım.400 lira yeme içme yol parası derken 1 günlük kaçamak 800 e patladı.iyi hissettim kendimi
Bu ay daha uzak bir yere gittim.1 gün ve 1000 lira civarında param gitti.cocugumun geleceği var.yanlis mi yapıyorum.40 yasindayim.bilemedim.burda kimsem de yok konuşacak.oyle olunca geziyorum.ilerde hatırlayacağım güzel anlar olmalı.ama son tatilim berbattı.ilaclarimi almadım.kafamda düşünceler süreklidönüyo.soyle olsa böyle olsa.
mesleğiniz ne ? para sııkıntınız var mı

tatiller dışında evde takıldığınına göre kondisyonunun iyi olmadığını varsayıyorum. her gün yürüyüşe çık. 3-5 km ile başla 15 e kadar ilerle. vücut ne kadar az çalışırsa kafa da öyle geriler, ruminasyon başlar. tembel, hantal ve tombul olup mutlu olan biri varsa da ben hiç görmedim. küçük küçük adımlar atmaya başla gerisi gelir. üstelik bedava.

Bu soruya verecegı cvbı merak edıyorum :)Du bakım ne dıcek:)
Cevapladım:))((
tatiller dışında evde takıldığınına göre kondisyonunun iyi olmadığını varsayıyorum. her gün yürüyüşe çık. 3-5 km ile başla 15 e kadar ilerle. vücut ne kadar az çalışırsa kafa da öyle geriler, ruminasyon başlar. tembel, hantal ve tombul olup mutlu olan biri varsa da ben hiç görmedim. küçük küçük adımlar atmaya başla gerisi gelir. üstelik bedava.
Evet kilom var.yuruyus yürüyüş de bu sıcak havada yürünmuyor.aksam 5 ten sonra bir disari cikiyorum

Valla açık konuşmak gerekirse az bile

Otellere verdiğim paraya açıyorum.400 lira en ucuzu.bazi oteller 2000lira ayvalikta

400 lira 2 kişi cafeye yetmez, acınacak bi para değil ki. Ha acıyorsanız vermeyeceksiniz o ayrı konu.

Back
X