Gercekten cok mu para harciyorum.

Oğlumun geleceği masrafları olacak.maddi anlamda yetebilecek miyim korkuyorum bir 10 12 sene sonrası için.ne evim ne arabam hobisiyim yok
Allah askına 1000 tl ye 1 gr alabılırsın anca.Onu da bı ay almayı ver.Mayıs da sendıka ındırımıyle 5 gune 14 bın verdık,butun kıs oducez.Napalım yanı tatılde mı yapmayalım?Para kazanmaya da motıvasyon lazım.

Allah askına 1000 tl ye 1 gr alabılırsın anca.Onu da bı ay almayı ver.Mayıs da sendıka ındırımıyle 5 gune 14 bın verdık,butun kıs oducez.Napalım yanı tatılde mı yapmayalım?Para kazanmaya da motıvasyon lazım.
Hangi sendika, nerede indirim sjskksks

Ailece pikniğe çıkalım dedim,3 biber,5 domates 10 lira tuttu sadece,bunun eti var,kömürü var,içeceği var.En az 300 lira.Yani o sizin ödediğiniz para az bile.
Dur sımdı o Turızm bakanlıgına kadar gıder sikayete gfkgfklf Manolya o.Oyle kolay kurtulamazlar elınden:D

Anksiyetem artmış durumda.evde duramıyorum.evde durduğumda iyice eskilere dalıp sinirleniyorum.cok fazla kafaya takıyorum.psikiyatrim evde durma dedi.gecen ay ada tatiline gittim.bir gün otelde kaldım.400 lira yeme içme yol parası derken 1 günlük kaçamak 800 e patladı.iyi hissettim kendimi
Bu ay daha uzak bir yere gittim.1 gün ve 1000 lira civarında param gitti.cocugumun geleceği var.yanlis mi yapıyorum.40 yasindayim.bilemedim.burda kimsem de yok konuşacak.oyle olunca geziyorum.ilerde hatırlayacağım güzel anlar olmalı.ama son tatilim berbattı.ilaclarimi almadım.kafamda düşünceler süreklidönüyo.soyle olsa böyle olsa.
Tatil için gayet az bir miktar harcamışsınız, tatil sizin de hakkınız , ayrıca birikim yapın tabi ama kendinize de cimrilesmeyin..

Tatil aynen yemek içmek gibi insani ihtiyaç, lüks görülmesinin sebebi ülkece yaşadığımız ekonomik çöküş. Asla lüks harcama değil yoksa herkesin hakkı.
Eğer bütçeniz uygunsa neden gezmeyeceksiniz ki zaten? Ömür sadece çalışıp yıpranmaktan ibaret değil.
Ben bir koltuk takımına verilen fazla parayı lüks görürüm ama bir tatile, otele,hayatımda hoş bir anı bırakacak etkinliğe verilecek paraya asla acımam. Ödedeğiniz para da küçük bir miktar bu şartlarda, o yüzden çocuğunuzla size nice iyi tatiller :)

Tatil aynen yemek içmek gibi insani ihtiyaç, lüks görülmesinin sebebi ülkece yaşadığımız ekonomik çöküş. Asla lüks harcama değil yoksa herkesin hakkı.
Eğer bütçeniz uygunsa neden gezmeyeceksiniz ki zaten? Ömür sadece çalışıp yıpranmaktan ibaret değil.
Ben bir koltuk takımına verilen fazla parayı lüks görürüm ama bir tatile, otele,hayatımda hoş bir anı bırakacak etkinliğe verilecek paraya asla acımam. Ödedeğiniz para da küçük bir miktar bu şartlarda, o yüzden çocuğunuzla size nice iyi tatiller :)
Çocuğu götürmemiş ki . Götürmüştür umarım diyeyim yine de😃

Oğlumun geleceği masrafları olacak.maddi anlamda yetebilecek miyim korkuyorum bir 10 12 sene sonrası için.ne evim ne arabam hobisiyim yok
Senin kafan güzel valla bak
Kız sen oğlunun hesabına nafakayı hep altın alıp atmıyor muydun ?
Çıldırmalik kadın yeminle :)

Back
X