- 20 Ocak 2021
- 2.327
- -152
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Ha ha ha çok komik.ben çadırda yatmam.sana iyi tatiller.Cadır kamplarına gıt dıcem ama sen orayı da dagıtırsın dılım varmıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha ha ha çok komik.ben çadırda yatmam.sana iyi tatiller.Cadır kamplarına gıt dıcem ama sen orayı da dagıtırsın dılım varmıyor![]()
Allah askına 1000 tl ye 1 gr alabılırsın anca.Onu da bı ay almayı ver.Mayıs da sendıka ındırımıyle 5 gune 14 bın verdık,butun kıs oducez.Napalım yanı tatılde mı yapmayalım?Para kazanmaya da motıvasyon lazım.Oğlumun geleceği masrafları olacak.maddi anlamda yetebilecek miyim korkuyorum bir 10 12 sene sonrası için.ne evim ne arabam hobisiyim yok
Bortu bocekle kavga edersın butun gece.Yatma zaten.Hayvanları barı rahat bırak glflgflşgflkHa ha ha çok komik.ben çadırda yatmam.sana iyi tatiller.
Ailece pikniğe çıkalım dedim,3 biber,5 domates 10 lira tuttu sadece,bunun eti var,kömürü var,içeceği var.En az 300 lira.Yani o sizin ödediğiniz para az bile.Otellere verdiğim paraya açıyorum.400 lira en ucuzu.bazi oteller 2000lira ayvalikta
Hangi sendika, nerede indirim sjskksksAllah askına 1000 tl ye 1 gr alabılırsın anca.Onu da bı ay almayı ver.Mayıs da sendıka ındırımıyle 5 gune 14 bın verdık,butun kıs oducez.Napalım yanı tatılde mı yapmayalım?Para kazanmaya da motıvasyon lazım.
Dur sımdı o Turızm bakanlıgına kadar gıder sikayete gfkgfklf ManolyaAilece pikniğe çıkalım dedim,3 biber,5 domates 10 lira tuttu sadece,bunun eti var,kömürü var,içeceği var.En az 300 lira.Yani o sizin ödediğiniz para az bile.
Isım verebılıyor muyuz gfklfgkl Turk metal sendıkasının .%50 ındırımlı fıyatıydı o bıde:)Hangi sendika, nerede indirim sjskksks
Dur hemen özelden darlıyorum seni ahahahahahIsım verebılıyor muyuz gfklfgkl Turk metal sendıkasının .%50 ındırımlı fıyatıydı o bıde:)
Ben 5 domates,3 bibere 10 lira vermenin şokunu yaşıyorum hâlaDur sımdı o Turızm bakanlıgına kadar gıder sikayete gfkgfklf Manolyayle kolay kurtulamazlar elınden
![]()
Otellere verdiğim paraya açıyorum.400 lira en ucuzu.bazi oteller 2000lira ayvalikta
Bungalovu ustumuze mj yapiyolarmisYine iyi. Bir tanesine sordum. Bungalow sekilde kahvalti dahil. Gece basi 4000 TL istediler![]()
Bungalovu ustumuze mj yapiyolarmis![]()
Tatil için gayet az bir miktar harcamışsınız, tatil sizin de hakkınız , ayrıca birikim yapın tabi ama kendinize de cimrilesmeyin..Anksiyetem artmış durumda.evde duramıyorum.evde durduğumda iyice eskilere dalıp sinirleniyorum.cok fazla kafaya takıyorum.psikiyatrim evde durma dedi.gecen ay ada tatiline gittim.bir gün otelde kaldım.400 lira yeme içme yol parası derken 1 günlük kaçamak 800 e patladı.iyi hissettim kendimi
Bu ay daha uzak bir yere gittim.1 gün ve 1000 lira civarında param gitti.cocugumun geleceği var.yanlis mi yapıyorum.40 yasindayim.bilemedim.burda kimsem de yok konuşacak.oyle olunca geziyorum.ilerde hatırlayacağım güzel anlar olmalı.ama son tatilim berbattı.ilaclarimi almadım.kafamda düşünceler süreklidönüyo.soyle olsa böyle olsa.
Çocuğu götürmemiş ki . Götürmüştür umarım diyeyim yine deTatil aynen yemek içmek gibi insani ihtiyaç, lüks görülmesinin sebebi ülkece yaşadığımız ekonomik çöküş. Asla lüks harcama değil yoksa herkesin hakkı.
Eğer bütçeniz uygunsa neden gezmeyeceksiniz ki zaten? Ömür sadece çalışıp yıpranmaktan ibaret değil.
Ben bir koltuk takımına verilen fazla parayı lüks görürüm ama bir tatile, otele,hayatımda hoş bir anı bırakacak etkinliğe verilecek paraya asla acımam. Ödedeğiniz para da küçük bir miktar bu şartlarda, o yüzden çocuğunuzla size nice iyi tatiller :)
Senin kafan güzel valla bakOğlumun geleceği masrafları olacak.maddi anlamda yetebilecek miyim korkuyorum bir 10 12 sene sonrası için.ne evim ne arabam hobisiyim yok