Gercekten eden buluyormu

Bir dostum vardi maddi manevi destek oldugum özellikte manevi yönden beni sağardı resmen bende onu sevdigim icin izin verirdim bana surekli kelekk atardı sonra birgün ayni eve gelin olduk bana dediki senin cocugun olmayacak sizin ailede irsi benim ailemde ikiz bebegi olanlar var benimki ikiz olur kesin bende agzimi acip bisey soyleyemedim daha bir suru haklsizlik yapti bana anlatsam hatırlarım sinirlenirim herneyse kendisi 4 senelik evli cocugu olmuyor tedavi goruyor ben bosanma davasi acmistim boşanacağım diye cok sevinmis hanimefendi kahkahalar atmaya doyamamis bosanma davasini geri çektik başka sebepden dolayı ben ona üzülüyordum bebek sahibi olsun diye dua ediyordum ama değmezmiş simdi diyorum eger 1 gram hakkim varsa üzrinde helal etmiyorum

Oha

zaten anlatmamakla en iyisini yapmışsın evlendirseler böyle bir adamla mutlu olabileceğini mi düşünüyorsun . Valla tatlım o işler hiç belli olmuyor bu yüzden iyi tercihler yapmak zorundayız maalesef .
Yok butun bu olaylar olup bittikten sonra sirf cani yansin diye evlilik icin degildi aynen oyle bu isler piyango gibi iyi diyorsun kotu cikiyor kotu diyosun iyi oluyor nadir de olsa zor vallahi affi yok

Iletisimimi devam ettirmiyorum adam aylardir hayatimda yok ben sevmekle inanip guvenmekle hata ettim ama hirsizin hicmi sucu yok size her turlu guzel seyi soyleyip ailesiyle tanistirip sonra ortada birakan biri hatali degil sadece ben mi hataliyim
Tabiki sadece sen hatalı değilsn

Yok butun bu olaylar olup bittikten sonra sirf cani yansin diye evlilik icin degildi aynen oyle bu isler piyango gibi iyi diyorsun kotu cikiyor kotu diyosun iyi oluyor nadir de olsa zor vallahi affi yok
aileye taşındığında olaylar öyle olmuyor maalesef hem sizin aileniz bile duyabilirdi allah korumuş. aynen akışına bırakmak lazım zorlayınca olmuyor zaten , istenmediği zaman geliyor güzel olaylar ben buna inanıyorum :)

Reactions: 000
Allah goruyor herseyi butun yasananlari bizimde yuzumuz gulecek elbet

Aynen oyle 0 beklenti sonsuz mutluluk..

Çok şükür düzgün bir yorum yapan olmuş . Sevgili konu Sahibi oturup ahım çıksın diye beklersen sadece buna odaklanırsan çok beklersin . Seninde ondan bir farkın kalmaz . Allah’a havale edip yoluna devam edip doğru olmaya gayret edeceksin . Belki yıllar sürer ama öyle bir zaman gelirki , karşı tarafın başına gelen kötü şeyi duyduğunda senin ahına bile bağlamazsın . O kadar umrunda olmaz yani . Bunlara kafanı yorma . Geçmişi unut önüne bak

O kadar umrumda olmiycagini sanmiyorum ama Hergunde yumrugumu sıkıp icimden kufurler saydirmiyorum sadece diyorum Allahim sen herseyi goruyosun senin adaletin herseyden buyuk hatta diyorum insallah ailesinden vs cikmaz

İlahi adalet, hak hukuk beddua gidiyor konu da Allah'ın insanlara çok büyük bir lütfu olan akıl var, verdiği aklı kullanmayıp bedduadan mı medet umuyorsunuz ki, beddua hiç iyi bir şey değil
Bundan sonra aklınızı ve iradenizi kullanın, bu anlattıklarınızı yaşatan hanzolarla birlikte olmayın

Bana kim ne yaptıysa ya 2 ya da 3 sene icinde karsiligini aldi ilahi adalete güvenim sonsuz...

Eden bulur ve bu dünyada...Herkesin bu dünyada ettiğini mutlaka bulduğuna inanıyorum cunku cok gördüm...Ama bazısı 10 yıl sürebilir bazısı hemen...

Yaşamımdan 3 senenin çok kötü geçmesine sebep olan bir kişi vardı...benle ilgisi var mı allah bilir belki başka bişiler yapmıştır bilemem ama tam 13 sene sonra çok kötü bişi yaşadı...geri dönüşü olmayan bişi....ama kendi hataları sonucu yine

Ya beddua etmiyorum mesajlarin hepsini bi okuyun sonra yorum yapin

13 sene coookkk uzun bi zamannnnn kaderdir bence o herkeste bulmuyor ya

Allahın adaleti asla şaşmaz öyle güzel alırki mazlumun ahını. Görmez şahit olmazsın belki ama. Kimsenin ahı kimsede Asla kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…