- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Kaderdir bence yani bilmiyorum ya gec gelen adalet adaletmidir
Bekleyip gorcem o zamanEvet adalettir...
Haha ben ağzımdan çıkan küçücük bir sözün bile karşılığını alıyorum çok şükür hiç şaşmıyorGeçen gün burada bir üye allah sevdiği kullarına bunu yasatirmis dedi.Ins öyledir bende öyle avunuyorum
ben yaşadığı görmüyorum..Bundan 50 sene sonra olursa baglamam ama bana yasattiginin aynisini yasarsa ilahi adalet derim
Ben hak edenlerin hak ettiğini bulduğunu düşünmüyorum.Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi
hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Evet yapilan yanlis haklisiniz ama bence ilahi adaletlik bisey yokki burdaBen hak edenlerin hak ettiğini bulduğunu düşünmüyorum.
Benimle yaşıt bir kuzenim yıllar önce memlekete gidince " cikolataveturkkahvesi de buraya koca bulmaya gelmiş! " demişti. Ve herkesin içinde gülmüşlerdi. (Halbuki bir tanıdığımın kardeşinin düğününe gelmiştim.) Benimle alay etti. Herkesin benimle alay etmesine vesile oldu.
Sonuç ne peki?
Sonuçta benden çok önce evlendi. Istediği gibi birine kavuştu. Onun evlenmesinin üstünden 7 yıl geçti ben ise hala bekarım..
Yani ilahi adalete göre benden sonra evlenmesi gerekmiyor muydu?
Çünkü ben ne zaman birini kınar gibi olsam o olay anında başıma geliyor. Asla sekmiyor. Ama millete bakıyorum seninle alay ediyor, sana laf ettiriyor ama istediklerine de ulaşıyor.
Ilahi adalet sadece bana mı ey sevgili üyeler...
Yaaaa Allah iste kurban oldugum olan minik yavrucaga olmus ama elbet cikiyor insanin karsisina yamesela..
ben küçükken okula benimle dalga geçen bir çocuk var...
sürekli agzimi keserdi .. konuşmamla dalgasini geçerdi
o gün ben çok ağladim... niye dalga geçiyor ben bişey anlatmak çalışıyorum felan diye..
sonra aradan yıllar geçti..
duydum ki çocuk evlenmiş.. işitme engelli çocuğu olmuş..
kendim bildim bileli işitme engelliyim...
çok üzüldüm. tabi bedduada etmedim.. beddua nedi bilmiyodum gerçekten..
rabbim zoruna gitmiş..
ilahi adalete güvenim sonsuz...
bilemiyorsun çocuksun ama ben çok üzülmüşüm çook ağlamişim... lütfen yapma etme dedim geçti dalgami.
Ben hayatimda biri var desem umrunda bile olmaz eminim pismanlik gecirip kahrolmuyor ya ona uzuluyorum bi tekÇocukluk askım yıllarca taniyip görüştüğüm yan binamızda oturan insan son buluşmamızda üni.min bitmesine 3 yıl kala evlenelim dedi ailevi problemleri de vardı.Okulumum bitmesi lazım bitince de çalışmaya başlayacağım diye şuan evlenemem dedim ve orada bitirdi .Ağlaya ağlaya ayrıldım . Çok acı çektim etkisinden çok zor ciktim.
Okulumn bitimine aylar kala esimle tanıştım evlendim . Sozlenme haberimi duyduğunda bile şok geçirmiş . Düğün arabamı evden çıkışımi her şeyi gormustur. Cocugumla bile gördü beni . Şimdi çok şükür mutlu bir evliligim var fakat o kişi hala evlenemedi ve bitik mutsuz bir halde bin pişman.
ben çok üzüldüm.Yaaaa Allah iste kurban oldugum olan minik yavrucaga olmus ama elbet cikiyor insanin karsisina ya
Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi
hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Niye olmasın?Evet yapilan yanlis haklisiniz ama bence ilahi adaletlik bisey yokki burda
İnsanlar kendini ne kadar önemsiyor, seni üzen birinin başına kötü bişey geliyor ve sen buna seviniyorsun kendine pay çıkarıyorsunE adamın kaderinde kanser olmak varsa mesela. Sen ilahi adalet diye kendine bağlayacaksın ama o adamın kaderi.
Beter duruma gelsin diyen yokki ama ben ondan ne yasadiysam o da aynisini yasasinİnsanlar kendini ne kadar önemsiyor, seni üzen birinin başına kötü bişey geliyor ve sen buna seviniyorsun kendine pay çıkarıyorsunbana çok aptalca geliyor ya , bende çok kötülük gördüm kimsenin beter duruma gelmesini beklemiyorum.
Yani simdi bu lafi soyledi diye sizden sonra evlenmesi gerektigi mantigini kuramadim diyorum ya haksizlik etmis ama ilahi adaletlik bisey mi bu en fazla o da isyerinde vs bi yerde rezil olmusturNiye olmasın?
Kalbimi kırdı alay ettirdi güldü alaya aldı..
Ben birini küçümsesem kınasam bin beteri başıma gelir.
Niye onun gelmedi ??
Sonuçta kalp kırmak burada asıl mesele..
Benim için ilahi adalet herkese işlemeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?