Beni tutan karnimdaki bebekti onu kastetmistim..Ya lütfen bu cümleyi değiştirin hayatınızda. Sizi tutan şeyler aileniz, idealleriniz, dostlarınız olsun. Sevgili ise bunlara bir artı olsun olmuyorsa da ksiltmesin sizi. Yaşınız 20 yani çok gençsiniz ve lütfen bir daha bu şekilde şeyler yaşatan insanı 1 dakika hayatınızda tutmayın. Saygı kırmızı çizginiz olsun mesela. Bana böyle birisi konuşsa bu konuyu savcılıkta çözerdim. Ama gençken benimde hatalarım oldu. yargılamıyorum yanlış anlamayın. Sadece kadınların çok güçlü olmasını istiyorum. Her şey geçici ve zaman öyle garip bir şey ki sizi törpüleyip büyütürken bugün acı olarak gördüğünüz şeyler yarın aklınıza dahi gelmiyor.
Keşke böyle demeseydin bende sabırsızlıkla o günü bekliyordumYaşamıyor bee
Bi ton insan tanıyorum haksızlık hainlik eden
Hepsi de gül gibi yaşıyor
Elbet birgün diye kendimi kandırıyorum işte
Herkes kendi seciminin sonucunu yasamiyor maalesef ilk tanistiginiz anda kimsenin alninda ne oldugu yazmiyorki daha once de dedim bebek olmadan once 1 tane hatasini gormedim sesini yukselttigini bile bebek olunca bambaska biri oldu bende mecbur katlandim kendimden once karnimdaki vardi ama olmadi gucumun yettigi yere kadar yapabildim yoksa ilk hatada cekip gitmeyi bende bilirdim..İnsanlar kendi seçimlerinin sonucunu yaşarlar. Allah aklı biye vermiş? Doğru seçimler yapabil diye. Hatalar da yapılır elbet ama yine akıl devreye girer yapılan hatalardan ders çıkarır. Yani olması gereken bu tabi. İnsanlar kendi hatalarını görmeden, seçimlerini irdelemeden başkalarında suçu aramaya meyilliler. "Beni kullandı" O zaman sorarım "niye kendini kullandırdın?", "beni kandırdı" "aklın nerdeydi?" Sonra da eden bulur mu? Neye göre? Kime göre eden?
İnşallah yaşarlar Rabbim gün yüzü göstermesin ölmesinler ölmek için yalvarsınlar ben ne yaptımda kimin ahını aldım da bunları çekiyorum desinlerAllahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi
hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Sizinkide cok agir oldu yavİnşallah yaşarlar Rabbim gün yüzü göstermesin ölmesinler ölmek için yalvarsınlar ben ne yaptımda kimin ahını aldım da bunları çekiyorum desinler
Sana bu kadar şeyi yaşatan adamla neden oldun, sen kendini değersizleştirmişsin ki, şimdi onun da aynısını yaşamaasını istiyorsun ama yaşamıcak o kendine bunların yapılmasına izin vermez. Bunlar senin hatan. Ve hala duyguların bitmediği içinde işte eden bulur mu diyorsun, e senin aklın yok mu sana neler yapmış sövmüş dövmüş silah zoruyla mı tuttular seni yanında. Bence hatalarından ders al. Hepimiz yapıyoruz hata, ama geride bırakmayı bilmek lazım
Bence ikisiyle de alakasi yok sevdigimiz insan oldugu icin katlaniyoruz iste manipulasyon degil yani yanlisin farkindasin ama bi kalemde de silmek istemiyosun buna ne denirse artik..doğru diyorsunuz keşke kadınlar aynı hatalara düşmeseler.
ama ben mesela benim kariyerimi mahveden adamın benden sonraki 2 kadını da bitirdiğine şahit oldum. ne yazık ki biz kadınlar duygusalız ve manipülasyona açığız.
Banada oluyor bu kinamasam aklimdan 1 sn ligine gecirsem bile mutlaka yasiyorum ama benim yaptigim iyilige kotulukle karsilik verende kotuluk gordu Allah varBulmuyor. Eden bulmuyor.... birini kınasam saniyede basima gelir, buyuk konussam saatine yasarim buyuk konustugum seyi ama hak yiyen milleti kinayan kucumseyen insanlar daha da cok mutlu hayatina devam ediyir..ilahi adalet varsa bi tek bana tecelli ediyor diye dusunmeye basladim artik zaten.
Sabır sabır diye diye çok doldum vallahi hamilelik hormonlarından kaldıramıyorum galibaSizinkide cok agir oldu yav
Hamilelik oyledir valla ne yapsaniz yeri haklisiniz..Sabır sabır diye diye çok doldum vallahi hamilelik hormonlarından kaldıramıyorum galiba
Bende ettim aynilarini yasadim devran dondu bana yapildi tum iyi niyetim kullanildi insallah onlarda yasar
Benim cektigim baskaydi bu bambaska ya da belkide o da ona sayilir bilemem ama ben bu kadarini yapmamistim yaee sen ettiğini çekmişsin , sana yapanın suçu yok
Insallah bi gun gorurum veya duyarim sadece pismanligini o bile yeterEvet buna karma da diyebilirsiniz,ilahi adalette. İnsan her yaptığıyla kendi kaderini de bir yandan yazar. Buna iyilikleri ve kötülükleri dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?