Gercekten eden buluyormu

Beni tutan karnimdaki bebekti onu kastetmistim..

karmaya inanıyorum ben

benim işsiz kalmama sebep olup beni beğenmeyen sevgilim biriyle evlenmiş. benden daha kariyerli bi kadındı.

geçen duydum kadın işsiz kalmış. eminim eski sevgilinin halt yemesidir. adam kime dokunsa bozuyor. ben adalet değil de eden bulur diyorum. yaptıklarının sonucu döner dolaşır seni bağlar elbet.

İnsanlar kendi seçimlerinin sonucunu yaşarlar. Allah aklı biye vermiş? Doğru seçimler yapabil diye. Hatalar da yapılır elbet ama yine akıl devreye girer yapılan hatalardan ders çıkarır. Yani olması gereken bu tabi. İnsanlar kendi hatalarını görmeden, seçimlerini irdelemeden başkalarında suçu aramaya meyilliler. "Beni kullandı" O zaman sorarım "niye kendini kullandırdın?", "beni kandırdı" "aklın nerdeydi?" Sonra da eden bulur mu? Neye göre? Kime göre eden?

Yaşamıyor bee
Bi ton insan tanıyorum haksızlık hainlik eden
Hepsi de gül gibi yaşıyor
Elbet birgün diye kendimi kandırıyorum işte
Keşke böyle demeseydin bende sabırsızlıkla o günü bekliyordum

Herkes kendi seciminin sonucunu yasamiyor maalesef ilk tanistiginiz anda kimsenin alninda ne oldugu yazmiyorki daha once de dedim bebek olmadan once 1 tane hatasini gormedim sesini yukselttigini bile bebek olunca bambaska biri oldu bende mecbur katlandim kendimden once karnimdaki vardi ama olmadi gucumun yettigi yere kadar yapabildim yoksa ilk hatada cekip gitmeyi bende bilirdim..

İnşallah yaşarlar Rabbim gün yüzü göstermesin ölmesinler ölmek için yalvarsınlar ben ne yaptımda kimin ahını aldım da bunları çekiyorum desinler

Bulmuyor. Eden bulmuyor.... birini kınasam saniyede basima gelir, buyuk konussam saatine yasarim buyuk konustugum seyi ama hak yiyen milleti kinayan kucumseyen insanlar daha da cok mutlu hayatina devam ediyir..ilahi adalet varsa bi tek bana tecelli ediyor diye dusunmeye basladim artik zaten.

doğru diyorsunuz keşke kadınlar aynı hatalara düşmeseler.

ama ben mesela benim kariyerimi mahveden adamın benden sonraki 2 kadını da bitirdiğine şahit oldum. ne yazık ki biz kadınlar duygusalız ve manipülasyona açığız.

Bence ikisiyle de alakasi yok sevdigimiz insan oldugu icin katlaniyoruz iste manipulasyon degil yani yanlisin farkindasin ama bi kalemde de silmek istemiyosun buna ne denirse artik..

Banada oluyor bu kinamasam aklimdan 1 sn ligine gecirsem bile mutlaka yasiyorum ama benim yaptigim iyilige kotulukle karsilik verende kotuluk gordu Allah var

Evet buna karma da diyebilirsiniz,ilahi adalette. İnsan her yaptığıyla kendi kaderini de bir yandan yazar. Buna iyilikleri ve kötülükleri dahil.

Ben inaniyorum.Kime ne yasattiysam aynisini daha sonra bende yasadim.Karma cok guzel bir sekilde işliyor.O yuzden artik daha dikkatli davranmaya calisiyorum.Benim beddualarim da tutar genelde temiz kalpli bir insanim.
Bir hadis vardi yanlis hatirlamiyorsam.
"Mazlumun bedduasini almaktan korkun cunku Allahla onun arasinda perde yoktur" diye ben buna inaniyorum.

Bir sevgilim vardi sari sacli tanimisti tabi ben sac rengimi onca zamanda degistirdim ve kilo aldim beni yillar sonra saclari sari ve benden daha zayif biri ile aldatmisti hatta bana aldigi tektasi ayrildiktan sonra kiza takmisti hirs yaptim 22 kilo verdim yaktigi yerden yansin diye cok dualar ettim cok canim yandi cok agladim o donemde esim karsima cikti cok kahrimi cekti ama unutturdu hep yanimda oldu canimin yanmasi onu hala sevdigimden degil aldatilmayi hazmedememdi ustune ustluk arkadasimin kuzeni ile aldatmış bigun fotograflarini gordum 1 ay sonra falan bilekleri sargiliydi bi oh cektim tabii beni aldattigi kiz onu aldatmis 3 sene sonra yine denk geldik ben evlendim hamileyim bi yerde kopek gibi icmekten hayvan gibi sismanlamis bi oh daha cektimm dedim ilahi adalet iyi ki gitmis ama esimle tanisamaz belki hayatimi mafederdim onunla isi gucude yokmuss artik bazen anlamiyoruz ama yillar gecince iyi ki diyoruz ve hep diyorum insallah yaktigi yerden yanar herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…