Sukurki aldim insallah kalmaz ha bu dunyada ha obur dunyada.. umarim hissettiklerimi hisseder..Ben agzimin ucuyla kendi kendime birini yargilasam aksamina beni bulur.
Bende isliyor, hep bana istiyor ama
Bu da sevkat tokatidir bana ama, aninda ceza geliyor bana
Bana yapilanlara gelirsek duymadim henüz cok ceken ama nereden bilebilirim
Ben mutluyum da gerisi önemli degil
Ha bir de canimi cok yakan bir akraba oldu. Onu da ben hallettim dövmenin esiginden elimden zor kurtuldu. Korkuttum bana bulasamasin diye
Bence ise yaradi, haddini bildi
Gerisi ilahi adalete teslim, ne yapacagini iyi bilir Allah, ben cok güveniyorum
Bazi dersler de bizim icin, unutma
Bazi aciklarimiz vardir düzelmesi gereken, israrla o noktada kalirsak düzelmesi icin sürekli ayni seyler de basimiza gelebilir
Basimiza gelen cogu seyde benim hata payim büyüktür
Nihayetinde benim secimlerim de söz konusudur
Dersimi almissam gerisini düsünmem
Sana baska bir merak vardir belki yasadiginda öyle düsün bir de
Ha kimsenin yaptigi yanina da kalmaz, biz öyle saniriz sadece
Evet eden bulur ama bunun için zaman geçmesi gerekebilir
Ben ah ettim..Yani simdi bu lafi soyledi diye sizden sonra evlenmesi gerektigi mantigini kuramadim diyorum ya haksizlik etmis ama ilahi adaletlik bisey mi bu en fazla o da isyerinde vs bi yerde rezil olmustur
Aynen oyle Allah buyukBen ah ettim..
Allah büyük..
sizin uslubunuzda ciddi sıkıntı var.Ne yapti evlenme hayalleri kurdurdu ortada birakti hamile birakti dayakla cocugunu aldirdi
zamaninda bana salca olan insanlarla arkadaslik etti eski sevgilin yuzunden kabul etmiyorum seni dedi onlarla da kavgaliyim dedi kanki olmuslar adamin evine sigara goturuyor simdi
surekli sovdu kufur etti aileme hakaret etti ki daha tanimiyordu bile
baskasi olsa yedigim boku temizlerim sen benim aileme yakismiyorsun dedi
bana salca olan adam bugun bi kiza da yazmis kardesi buna soylemis hemen adami arayip haddini bildiriyor
yengesi bana orospu surtuk demisti ortada hic bisey yokken gelip bana yengeme iyi davransaydin ben yinede seni sectim diyor
kapanmadim diye basindan atti
2,5 saat bi telde konusabilmek icin defalarca aradim umrunda olmadi
hic bisey kullanmiyorum dedi tekrar basladi
uyuyorum dedi telefonu kapatti sehir disina gitti ya daha neler neler
Ne gibi meselasizin uslubunuzda ciddi sıkıntı var.
ağzınız bozukNe gibi mesela
Bana soyledigi hakaretleri soyledim diye agzim bozukmu oluyorağzınız bozuk
sansürleyebilirdiniz. Ayrıca başka yorumlarınızda ve anlatım tarzınızda da hakaret küfür yazmışsınız.Bize bile böyle anlatıyorsanız normal hayatınızı düşünemedim.. Neyse herkesin uslubu kendini ilgilendirir tabi. Eden bulur mu noktasında da; gerçekten masul olana eden, gerçekten buluyor bence. Ama işi gücü bırakıp, yatıp kalkıp beddua, küfür eden de bana pek masum gözükmüyor açıkçası.Bana soyledigi hakaretleri soyledim diye agzim bozukmu oluyor
Diger konularda bazi kufurleri sansurledim burda gerek duymadim ne alaka simdi burda anonim olarak derdini anlatmayla gercek hayat birmi ben kalkip birine hakaret etmiyorum edilen hakareti soyluyorum agzim bozuk oluyor ise bak..sansürleyebilirdiniz. Ayrıca başka yorumlarınızda ve anlatım tarzınızda da hakaret küfür yazmışsınız.Bize bile böyle anlatıyorsanız normal hayatınızı düşünemedim.. Neyse herkesin uslubu kendini ilgilendirir tabi. Eden bulur mu noktasında da; gerçekten masul olana eden, gerçekten buluyor bence. Ama işi gücü bırakıp, yatıp kalkıp beddua, küfür eden de bana pek masum gözükmüyor açıkçası.
Öyle olmuyor işte, sen kendini tatmin etmek için istiyorsun bunu ama öyle bişey yokki..Beter duruma gelsin diyen yokki ama ben ondan ne yasadiysam o da aynisini yasasin
Vallahi tatmin degil ya sadece haksizlik etmisim desin yeter mesela ileride hayatinda biri olsa diyelim kotu bi insan degil ama benim gibi katlanan biri de degil o zaman sadece beni anlasin yeter kotuluk gormese bile olur ettigi laflar aklina gelsin uzulsun yaptiklarina yani buÖyle olmuyor işte, sen kendini tatmin etmek için istiyorsun bunu ama öyle bişey yokki..
Senin duyguların tamamen öldüğünde bu dediklerine dahi ihtiyaç duymayacaksın, sanırım adam seni bırakmış sana büyük iyilik etmiiş ayrıca.Vallahi tatmin degil ya sadece haksizlik etmisim desin yeter mesela ileride hayatinda biri olsa diyelim kotu bi insan degil ama benim gibi katlanan biri de degil o zaman sadece beni anlasin yeter kotuluk gormese bile olur ettigi laflar aklina gelsin uzulsun yaptiklarina yani bu
Belki o da sever caresiz kalir Allah kimseyi zor durumda koymasin beni tutan tek bisey vardi o gidince o da bitti zatenSana bu kadar şeyi yaşatan adamla neden oldun, sen kendini değersizleştirmişsin ki, şimdi onun da aynısını yaşamaasını istiyorsun ama yaşamıcak o kendine bunların yapılmasına izin vermez. Bunlar senin hatan. Ve hala duyguların bitmediği içinde işte eden bulur mu diyorsun, e senin aklın yok mu sana neler yapmış sövmüş dövmüş silah zoruyla mı tuttular seni yanında. Bence hatalarından ders al. Hepimiz yapıyoruz hata, ama geride bırakmayı bilmek lazım
Ölmesi icin daha ne olabilirki bende o kadar hastalikli degilimSenin duyguların tamamen öldüğünde bu dediklerine dahi ihtiyaç duymayacaksın, sanırım adam seni bırakmış sana büyük iyilik etmiiş ayrıca.
Valla burdası başka yerdesi yok yani, burada kendimizi en doğru şekilde yansıtmaya çalışıyoruz ki doğru anlaşılalım. Ben uzayda bile anlatsam uslubum değişmez aynıdır. Bilemiyorum tarzınız beni biraz rahatsız etti uyarmak istedim, ister önemseyin kendinizi gözden geçirin, isterseniz takmayın gülün geçin sizin bileceğiniz şeyDiger konularda bazi kufurleri sansurledim burda gerek duymadim ne alaka simdi burda anonim olarak derdini anlatmayla gercek hayat birmi ben kalkip birine hakaret etmiyorum edilen hakareti soyluyorum agzim bozuk oluyor ise bak..
Nerde yatip kalkip beddua ettigimi cikardiniz ya butun mesajlari okuyun madem 1 taneyi cimbizla cekmeyin Allah askina insallah ailesinden cikmaz dedim kaldi ki bu yapilana kim olsa beddua eder ben yine etmedim umarim hissettiklerimi hisseder yasattigini yasar dedim bu mu beddua
Kufur gormekten rahatsiz olduysaniz bisey diyemem onun disinda uslubumda bisey oldugunu sanmiyorum kalbim yasananlardan dolayi karardi hayatimdan ciktiysa guzel seylerde gelir elbet diye dusunuyorum Allah buyuk..Valla burdası başka yerdesi yok yani, burada kendimizi en doğru şekilde yansıtmaya çalışıyoruz ki doğru anlaşılalım. Ben uzayda bile anlatsam uslubum değişmez aynıdır. Bilemiyorum tarzınız beni biraz rahatsız etti uyarmak istedim ister önemseyin kendinizi gözden geçirin isterseniz takmayın gülün geçin sizin bileceğiniz şeyBenim önerim kalbinizi karartmayın. Eğer gerçekten masumsanız, onun yaşadıklarınızı yaşamasını dilemek yerine, bundan sonraki hayatınızda kendinize güzel kapılar açılsın diye dilekler dilemeniz sizin için daha verimli olur.
beni tutan tek bisey vardi o gidince o da bitti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?