Gercekten eden buluyormu

Sukurki aldim insallah kalmaz ha bu dunyada ha obur dunyada.. umarim hissettiklerimi hisseder..

Gecsin zaten benim bunlari unutmam uzun surer bazen kaza gecirsemde hic bisey hatirlamasam diyorum ben unutunca o hatirlayacak buna eminim ama unutmakta koly degil iste..
Evet eden bulur ama bunun için zaman geçmesi gerekebilir

Yani simdi bu lafi soyledi diye sizden sonra evlenmesi gerektigi mantigini kuramadim diyorum ya haksizlik etmis ama ilahi adaletlik bisey mi bu en fazla o da isyerinde vs bi yerde rezil olmustur
Ben ah ettim..
Allah büyük..

sizin uslubunuzda ciddi sıkıntı var.

Bana soyledigi hakaretleri soyledim diye agzim bozukmu oluyor
sansürleyebilirdiniz. Ayrıca başka yorumlarınızda ve anlatım tarzınızda da hakaret küfür yazmışsınız.Bize bile böyle anlatıyorsanız normal hayatınızı düşünemedim.. Neyse herkesin uslubu kendini ilgilendirir tabi. Eden bulur mu noktasında da; gerçekten masul olana eden, gerçekten buluyor bence. Ama işi gücü bırakıp, yatıp kalkıp beddua, küfür eden de bana pek masum gözükmüyor açıkçası.

Diger konularda bazi kufurleri sansurledim burda gerek duymadim ne alaka simdi burda anonim olarak derdini anlatmayla gercek hayat birmi ben kalkip birine hakaret etmiyorum edilen hakareti soyluyorum agzim bozuk oluyor ise bak..
Nerde yatip kalkip beddua ettigimi cikardiniz ya butun mesajlari okuyun madem 1 taneyi cimbizla cekmeyin Allah askina insallah ailesinden cikmaz dedim kaldi ki bu yapilana kim olsa beddua eder ben yine etmedim umarim hissettiklerimi hisseder yasattigini yasar dedim bu mu beddua

Öyle olmuyor işte, sen kendini tatmin etmek için istiyorsun bunu ama öyle bişey yokki..
Vallahi tatmin degil ya sadece haksizlik etmisim desin yeter mesela ileride hayatinda biri olsa diyelim kotu bi insan degil ama benim gibi katlanan biri de degil o zaman sadece beni anlasin yeter kotuluk gormese bile olur ettigi laflar aklina gelsin uzulsun yaptiklarina yani bu

Sana bu kadar şeyi yaşatan adamla neden oldun, sen kendini değersizleştirmişsin ki, şimdi onun da aynısını yaşamaasını istiyorsun ama yaşamıcak o kendine bunların yapılmasına izin vermez. Bunlar senin hatan. Ve hala duyguların bitmediği içinde işte eden bulur mu diyorsun, e senin aklın yok mu sana neler yapmış sövmüş dövmüş silah zoruyla mı tuttular seni yanında. Bence hatalarından ders al. Hepimiz yapıyoruz hata, ama geride bırakmayı bilmek lazım

Senin duyguların tamamen öldüğünde bu dediklerine dahi ihtiyaç duymayacaksın, sanırım adam seni bırakmış sana büyük iyilik etmiiş ayrıca.

Belki o da sever caresiz kalir Allah kimseyi zor durumda koymasin beni tutan tek bisey vardi o gidince o da bitti zaten

Valla burdası başka yerdesi yok yani, burada kendimizi en doğru şekilde yansıtmaya çalışıyoruz ki doğru anlaşılalım. Ben uzayda bile anlatsam uslubum değişmez aynıdır. Bilemiyorum tarzınız beni biraz rahatsız etti uyarmak istedim, ister önemseyin kendinizi gözden geçirin, isterseniz takmayın gülün geçin sizin bileceğiniz şey Benim önerim kalbinizi karartmayın. Eğer gerçekten masumsanız, onun yaşadıklarınızı yaşamasını dilemek yerine, bundan sonraki hayatınızda kendinize güzel kapılar açılsın diye dilekler dilemeniz sizin için daha verimli olur.

Kufur gormekten rahatsiz olduysaniz bisey diyemem onun disinda uslubumda bisey oldugunu sanmiyorum kalbim yasananlardan dolayi karardi hayatimdan ciktiysa guzel seylerde gelir elbet diye dusunuyorum Allah buyuk..

beni tutan tek bisey vardi o gidince o da bitti zaten

Ya lütfen bu cümleyi değiştirin hayatınızda. Sizi tutan şeyler aileniz, idealleriniz, dostlarınız olsun. Sevgili ise bunlara bir artı olsun olmuyorsa da ksiltmesin sizi. Yaşınız 20 yani çok gençsiniz ve lütfen bir daha bu şekilde şeyler yaşatan insanı 1 dakika hayatınızda tutmayın. Saygı kırmızı çizginiz olsun mesela. Bana böyle birisi konuşsa bu konuyu savcılıkta çözerdim. Ama gençken benimde hatalarım oldu. yargılamıyorum yanlış anlamayın. Sadece kadınların çok güçlü olmasını istiyorum. Her şey geçici ve zaman öyle garip bir şey ki sizi törpüleyip büyütürken bugün acı olarak gördüğünüz şeyler yarın aklınıza dahi gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…