Gerçekten ölmek istiyorum

Hangi doktora ameliyat oldun acaba doktorun ne diyor bu konuda

canım ilk iki ay şekil neyse o pek fazla değişiklik olmaz sadece şişler iner konuştuğum herkes bunu şöyler burın ucu ilk süle düşükse sonradan kalkmasını bekleme ve ya burnun kalınsa sonradan incecik olmasını bekleme şişler inince milimetrik değişim olur bunu da bilin hayal kırıklığı olmasın bnde bekledim bekledim iner diye hala kalkık bu saatten sonrada ineceğini sanmıyorum sırf bu yüzden reviyon düşünüyorum burun ucu düşürme

Aci ama gercek soyledikleriniz burun ameliyatin dan sonra ilk aylar da sekli nasil sa oyle kaliyor oturacak oturur diyenlere de anlam veremiyorum odemler gecin ce burun daha da berbat oluyor..butun yanlis yapilan detaylar ortaya cikiyor kotu yapilan bir burun un odemler gecince duzelmesi imkansiz..daha da kotu oluyor..benim burnum ahh burnum bir tarafi yamuk ustu yamuk duzelme ihtimalini dusunemiyorum ..bile bence ikinci kez riske girmeyin derim gozunuz alisir belki.

Ama ameliyattan hemen sonra çekilen foograf böyle değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…