- 2 Eylül 2017
- 195
- 10
- 26
- 28
Herkes bişey diyo çok moralim bozuluyo en önemlisi de kendimi taniyamiyorumbana ödemden çökük duruyor gibi geldi, bi taraf daha çok ödemli olduğu için diğer taraf çökük duruyor sanki.
heee ağla bütün gün ağladıkça o burun patlıcan gibi oluyo, ağlayınca çok şişiyo, şiştikçe ağlıyon ağladıkça şişiyo, böyle bir döngüye girmişsin, sakin ol biraz ve ağlama ve bekle bi toparlansın burun.
Şişlerin insin bekle zaten güzeldin şimdide güzelsin ben objektif Yaparım yorumu iyiki yaptırdın demiyicem eski halin gayet karekteristlik ve güzel miş benim güzellik anlayışım biraz farkıdır ama olan oldu bekle inince alışıcan kötü degil inan bunaÇok üzülüyorum be arkadaşlar keşke hiç olmasaydim ihtiyacım vardı burnum uzundu yandan kotuydu yamuktu önden güzeldi ama şimdide önden kötü bir burnum var ebet bana da çok kalkik geliyor
Teşekkür ederim burda gördüğüm desteği kimseden görmedim gerçekten inşallah düzelir ikinci bir amleiyat düşünemiyorum bileŞişlerin insin bekle zaten güzeldin şimdide güzelsin ben objektif Yaparım yorumu iyiki yaptırdın demiyicem eski halin gayet karekteristlik ve güzel miş benim güzellik anlayışım biraz farkıdır ama olan oldu bekle inince alışıcan kötü degil inan buna
Teşekkür ederim burda gördüğüm desteği kimseden görmedim gerçekten inşallah düzelir ikinci bir amleiyat düşünemiyorum bile
Allah'ın yarattığı bozarsaniz böyle olur kızlar kusura bakmayın.merhaba arkadaşlar bir ay önce burun estetiği oldum yıllardır istediğim bir şeydi ama sonucunda psikolojim maf oldu önceden kendimi çok seviyordum sadece burnumu sevmiyodum şimdi her aynaya baktığımda ağlama krizine giriyorum doktor kendi kafasına göre bir burun yapmış eskiden önden incecik olan burnum yüzüme ütü düşmüş gibi yayılmış 1 aydır evden dışarı çıkmıyorum eski burnumu eski görüntümü istiyorum bir aydır hiç bir şeye odaklanamıyorum okula gidemiyorum napıcam eski burnumu tekrar yapabilirlermi ben gerçekten ölmek istiyorum artık
yanlış düşünüyorsunuz hanımefendi, bir insanın kolunda bacağında doğuştan sıkıntı olursa bunun çözümü için doktor doktor gezene de allahın yarattığını bozamazsınız mı diyeceksiniz, bazı durumlarda müdahale gereklidir hatta size göre görsel açıdan sıkıntı yaratmıyor olsa bile sahibine rahatsızlık veriyorsa bunu düzeltmek aynı zamanda ruhsal tedavidir bu işi dinle bağdaştıracaksanız biraz araştırmanızı tavsiye ederim.Allah'ın yarattığı bozarsaniz böyle olur kızlar kusura bakmayın.
Duzelmedi doktorum senin bi tarafın zaten cokuktu diyo dolgu yapalim dedi ben de salak miyim 3 aylık burna dolgu yaptirayim çok mutsuzum arkadaşlar babam dr la kavga etti Allaha havale ettik onu artık hakkımı helal etmiyorum bir de doktor beni engellemis instagram dan napcagimi bilemiyorumSelam burnun nasıl oldu?
Bence siz araştırın derim. Kol ile bacakta sıkıntı ne şekilde olabilir sakat olabilir vs. Burnunuzda et olsa koku alma ile ilgili probleminiz olsa neyse diycem sırf güzel dursun diye estetik caiz değil ki zaten Allah'ın da sopası yok sonuç ortada...yanlış düşünüyorsunuz hanımefendi, bir insanın kolunda bacağında doğuştan sıkıntı olursa bunun çözümü için doktor doktor gezene de allahın yarattığını bozamazsınız mı diyeceksiniz, bazı durumlarda müdahale gereklidir hatta size göre görsel açıdan sıkıntı yaratmıyor olsa bile sahibine rahatsızlık veriyorsa bunu düzeltmek aynı zamanda ruhsal tedavidir bu işi dinle bağdaştıracaksanız biraz araştırmanızı tavsiye ederim.
Ay ne alaka şimdi burun estetiği olan kısma laf sokmak için mi girdin?Allah'ın yarattığı bozarsaniz böyle olur kızlar kusura bakmayın.
Bence siz araştırın derim. Kol ile bacakta sıkıntı ne şekilde olabilir sakat olabilir vs. Burnunuzda et olsa koku alma ile ilgili probleminiz olsa neyse diycem sırf güzel dursun diye estetik caiz değil ki zaten Allah'ın da sopası yok sonuç ortada...
Canım bence biraz sabret 3 ay çok ama çok erken başka konulara yoğunlaş İnan iyi bir doktor her şeyi hallederDuzelmedi doktorum senin bi tarafın zaten cokuktu diyo dolgu yapalim dedi ben de salak miyim 3 aylık burna dolgu yaptirayim çok mutsuzum arkadaşlar babam dr la kavga etti Allaha havale ettik onu artık hakkımı helal etmiyorum bir de doktor beni engellemis instagram dan napcagimi bilemiyorum
Ay ne alaka şimdi burun estetiği olan kısma laf sokmak için mi girdin?
Böyle yorumlar yapılınca sinir oluyorum ya
Herkesin düşünceside kendisine madem çok biliyorsunuz ya hani başkasının düşüncesine de karışmayı ver bı zahmetAyrıca herkesin dini inancı kendine bana göre de o zaman Allah’ın yarattığı bir kulun moralini bozuyorsun hemde tanımadan etmeden ayıp Ayıp herkes başımıza namus bekçisi,ahlak bekçisi,din alimi kesilmiş
Biz kadınlar birbirimize böyle yaparsak yolda şort giydiğimiz için tekme de atarlar verelim taviz nereye kadar
Çok mutsuzum canım çok doktordan gördüğüm muamele bemi çok üzdü oysa ne kadar da guvenmistim bana senin psikolojin bozuk burun için intihar edilir mi psikiyatriye git dedi bemi deli ilan etti bir de engellemis beni ben napicam hiç bişeye kafamı veremiyorum okula gitmek istemiyorum Bakırköye dusucem en sonunda galibaCanım bence biraz sabret 3 ay çok ama çok erken başka konulara yoğunlaş İnan iyi bir doktor her şeyi halleder
Herkesin düşünceside kendisine madem çok biliyorsunuz ya hani başkasının düşüncesine de karışmayı ver bı zahmet
Çok mutsuzum canım çok doktordan gördüğüm muamele bemi çok üzdü oysa ne kadar da guvenmistim bana senin psikolojin bozuk burun için intihar edilir mi psikiyatriye git dedi bemi deli ilan etti bir de engellemis beni ben napicam hiç bişeye kafamı veremiyorum okula gitmek istemiyorum Bakırköye dusucem en sonunda galiba
Belli oluyor dokunduğu. Allah'ın yasak koyduğu biseyi destekleyecek değilim. Sizin le de daha muhatap olmak istemiyorum.Kusura bakmayın hanfendi herkesin düşüncesi kendine diyip insanları incitemezsin bende Estetik oldum.Bu laf banada dokunuyor konuyu açan kişi “ölmek istiyorum “yazmış bunun üzerine oh iyi oldu der gibi İmaj çizerseniz böyle tepki alırsınız.
Belli oluyor dokunduğu. Allah'ın yasak koyduğu biseyi destekleyecek değilim. Sizin le de daha muhatap olmak istemiyorum.
Niye bunlar benim başıma geldi bilmiyorum 2 kere iptal oldu ameliyat hayırlı olmayacağı belliydi ama ben naptim üstüne gittim üstelik bunu ben kendi kendime yaprim bunun yükü çok ağır tasiyamiyorumSeni çok çok iyi anlıyorum ama intihar lütfen o düşüncelere girme!!Bilmiyorum buradan ne kadar destek olabiliriz biraz rahatla ne burunlar ne hale getiriliyor.Şöyle düşün hiç estetik olmamış gibi şuanki burnun doğuştan geldiğini ve ilk defa Estetik olacak gibi düşün.
İyi bir doktor bulacaksın inanıyorum
Ama zaman ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?