- 18 Mayıs 2018
- 318
- 426
- 103
- 33
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Idrakyollariiltihabi inanmıyorum eğer bunu bir erkek yazmış olsa kesin benim koca kişisi derdim a dan z ye ayni....tek fark çocuğuna da sevgisini göstermez ...
Sen benim eşimin kadın halisin ben çok yoruldum ayrılma kararı aldım ancak adam boşanmak istemiyor eninde sonunda ayrilacagim kesin..
Eğer gerçekten esini seviyorsan mutlaka psikoloğa gitmelisin karşı taraf tek taraflı cabalamaktan yoruluyor ve tukeniyor....Sonra pes ediyor ..insan sevildigini bilmekten cok hissetmek ister .
Yok, o genelde bana zehir ediyor.
Ama benim tavrım, hayat duruşum sizinki gibi.
Eşim bizden beteri.
Bence ruh hastası olan o
Iyiki kısa yazmıssınız yoksa nasıl okuyacaktım
aaaa soktayim resmen kız sen yoksa benim es misin allahım esin resmen ben olmusEşim de vazgeçti zaten. Asla boşanmaya kabul etmiyor bana rağmen ama o da eskisi gibi sevgisini göstermiyor. İlgilenmiyor vs. Bu sefer de ben hep böyleydim sen böyle bir insan değilsin niye değiştin diye kızıyorum.
Öldüğünü düşün bir sabah evden çıkıyor her zamanki gibi
Ve akşam ölüm haberi geliyor
Ve senin son yaptığın ise ona beddua etmek hiç satılmamış olmak o seni sevmesine rağmen ona bir kez şefkat göstermemek üç günlük ölümlü dünya da sebepsiz günlerini zehir ettiğini düşün
Ve artık bitti sen üzüntüden saçını yol üstünü başını yırt artık o evden içeri giremeyecek ve senin pişman olduklarını telafi etme sansin olmayacak
Sana kırgın senim bir gün sevgini görmeden hep bağırma kavga gürültüyle toprağa gittiğini hayal et
Boğazında birşey duyumlenirse bunu hayal ettiğinde kendine gelme sansin var demektir
Ölümü hatırla ben öfke krizine girdiğimde bunu yapıyorum ve gerçekten durduruyor
Çünkü ölümden ötesi yok kalan bilmem kaç gününü bu şekilde mi gecireceksin ?
Hemde kötü bir adamda degilmis resmen dert yanmış annene işin vebal olayına hiç girmiyorum
Bile
Aslında yazım tarzınızda insana geçen birşeyler var. Tatlı bir kadın olduğunuzu düşünüyorum. O yüzden ruh hastası felan değilsiniz de korkuyor musunuz acaba??
Sevmekten, kaybetmekten, arkasındaki acıdan? Böyle davranarak kendinizi korumaya mı çalışıyorsunuz acaba!
Geçmişinizde sevdiğiniz ve kaybettiğiniz biri var mı?
Eğer tüm bunlar yoksa ve bu ketumluğunuz varsa biraz! sıkıntı
Yazık adama yaw
Aslında farkındasınızda tavırlarınızın. Düzeltebilirsiniz bence ve hayatınızı çooookkk güzel yapabilirsiniz. Göstermezseniz sevginizi ne bilsin çevrenizdekiler, eşiniz! Müneccim b... yedi bunlar canım
Güçlü insanlar özür diler, sevgisini gösterebilir, ister... Bence sizde güçlü bir kadınsınız..
Bence degilsiniz.
Soyle ki, mesela ben hayattan cok kaziklar yemeden once daha mutlu, daha iyimser bir kizdim. Daha sonra nemrut, soguk, mesafeli biri oldum...yani sizin de hayatinizda sizi cok uzen derinden degistiren bir sey oldu mu diye merak ettim. Ben sevdigim erkegi kaybettikten sonra dunya yansa umursamaz moda dustum, nasil diyeyim ruhum hayatta kalmak icin adeta bir zirh ordu kendine. Sizinki de belki hayata, olumsuz olaylara karsi bir zirhtir.
Ruh hastası insan "ben hasta mıyım" demez. Hastalığı daima reddeder. Ha ama evet sizde bir sorun olduğu kesin de. Bu bir hastalık değil. Sorunlu bir mizaç gibi görünüyor bana.
Çocuğunuz da elbette mizacını anne babasından alacak. Sorunsuz olmasını beklemek hata olur
Bencr yapılması gereken şey hatalarınızı biliyorsunuz madem. Üzerine gidin. Bi kerecik eşinize sarılın. Güzel bi sms atın bakalım. Yol almaya çalışın. Sitematik olarak kendinize hedefler koyun. Bu şekilde az çok bi düzelme olacaktı.
Şunu da belirtmek isterim ki hepimiz bir parça anormal olabilirz. Mesele çoğunluğa uymak .
Ben de öyle düşünüyorum.Heh bence de benim dışımda herkes ruh hastası. Ben insan sevmiyorsam bir sebebi vardır illa ki :))
Bir arkadaşım vardı babasını kaybetti soğuk bi kızdı yaratılış öyleydi sevgisini hoc göstermezdi gem sesi yüksek savunma halinde konuşurdu
Öyle şeker bir babası vardı ki hep benim de babam böyle olsa derdim
Ama babasına hep bağırırdı şikayet ederdi onu al bu ne böyle o ise hep alırdı yapardı severdi
Bir gün yine böyle ona hakaretler bağırırken adam bir anda yere düşüyor
Beyin kanaması ölüyor
Üzerinden on sene geçti hala kız kendine gelemedi pişmanlık vicdan azabı üzüntü
Vicdan rahatlığından daha rahat yastık yoktur vicdanın rahat mi ?
Bazıları söylemez de mesela onun sevdiği yemeği yapar. Sizi biliyorum. Oğlunuzla yemek yapamazsınız belki ama. Hani bunun gibi küçük ama sevindirici şeyler. Esasında sizi biliyorum ben. Oglunuzla ilgili konularınizi okudum. Sizin için gerçekten üzgünüm. Allah daima yanınızda olsun.SMS de sorun yoktu eskiden. Zaten yazmak hep kurtardı beni. Yazmasam benim koca benimle evlenmezdi muhtemelen. Ancak durum gittikçe kötüleştiği için artık yazarak da söylemiyorum hislerimi.
Belki de güçlü olma takıntısı yüzünden bu kadar katı bir insan oldum bilemiyorum ki. Elbette kaybettiğim insanlar oldu, fazlasıyla acı da çektim ama acıların kadını da değilim. Herkes kadar acı çektim, herkes kadar yıprandım. Daha fazlası değil. Daha doğrusu hiçbir zaman acı ile beslenen bir tip olmadım. Örttüm üstünü de örtememişsem demek ki.
Annenle aranda sorun olduğunu düşünmüyorum ama annene benzediğini düşünüyorum nedense.
Hakkaten neden acaba
aaaa soktayim resmen kız sen yoksa benim es misin allahım esin resmen ben olmusgeri çektim kendimi bosanacagim vs adam bana diyor ki sen değiştin ben hep böyleydim ...ben de diyorum ki artık tahammülüm kalmadı pes ettim ..
Mesela ben senin erkek halin olan es kişisi için şöyle dusunuyorum; çocukken çok simartilmis her istedigi yapılmış (ki öyle ) aynı zamanda aile ilskilerinde sevme sarılma ,öpme ,Özür dileme vs yok o bu durumları normal olarak kodlamis sanırım beynine...
Cinsellik zaten sanki erkek olan bendim o kadın 30 gün yanına gitme gelmez o derece sanirsin padişah torunu .
Peki senin çocukluk nasıldı?Idrakyollariiltihabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?