Gerçekten SU’dan sebep ...

Her şeyi ne kadar normallestiriyorsunuz ya bazi mesajlari okuyunca sinir oldum gercekten..Bekar bir adamin evlatliginiz gibi sizin yaninizda bayram gunu ne isi var.Onun da esi olur,kiz arkadasi vs. anlarim.Beraber takilirsiniz.Bir de bir sey yapacagindan degil ama bekar bir erkek esim beni 2 dakika yalniz birakmaz.1 saatten bahsediyoruz..Hoş degil yani..Onu da gectim bir de gelip siz de kaliyor.Valla abartmayi kenara birak az bile tepki vermissiniz.Bir de oturup adama yemek yapmissiniz.Afedersiniz bir sey yesin.Si anladiniz onu..Hasta hasta yemek yapmissiniz.Asla yapmazdim valla asla..

Arkadaşını programımıza dahil edince evde konuştuk tek gezecektik dedim ne bileyim dedi ama gayet sevecen şekilde kendime dedim bayram üstü tartışmayalım tamam dedim orada eve davet etmesine sustum ama öyle bir baktım ki eşek olan anlar istemediğimi. Küfredince zaten başımdan aşağı kaynar su döküldü ben ona hiç küfretmedim o küfrü edince ben yanlarından ayrıldım marmaraya giriyorduk ağlamamak için tuttum kendimi önde yürüyordum düşmüş bayılmışım orada. normalde böyle duyarsız değildir sanki içine şeytan girdi o gün anlamadım ki emeğim kör etsin diye bir atasözü var antepte gerçekten de öyle emeğim kör etsin ikisini de :(
siz tartisma cikmasin diye hep tamm diyip susan taraf olmussunuz bence hataniz burda basliyor. belki evlendiginiz gunden beri boyle davraniyodunuz. erkeklerden ince fikirli olmasini beklememek lazim. kendinizi ezdirmeyin ne demek arkadasinin yaninda size kufur etmek gerekirse ailesiyle konusun. ustunu kapatmayin yoksa pisman olup ozur dilemek yerine ayni seylere maruz kalabilirsiniz.

Konu dizi izlenmesi değil ki inanın sadece öyle bir sahne neden özellikle içerde karın uyuyor elin adamıyla içerde izlediğin şeyin mantığı nedir yani

Uff siz de ya amma abarttiniz, adamin size bisey yapacagindan bu derece korkuyorsaniz ne işiniz vardi baştan yanlarinda?
Ben bu kadar tedirgin oldugum birinin yanina eşimle olsa da gitmem, evime de asla kabul etmem.

Yok ormanlik alanda elin adamiyla birakmis, yok icerde karisi uyurken luciferin acik bolumunu izlemiş. Bu nedir yahu...

İyi bari adam size saldirmadan günü gecirmissiniz.

annem dahil hiçbir evde kalmıyorum bilir evci olduğumu hatta ilk evlendiğimizde annesinde emri vaki ile kaldık bir gece günlerce konuştum bizim evimiz yatağımız burası diye ben de sizin gibiyim bana sormasına bile gerek yok davet etmesi saçma ben ona insan gibi seninle oturup bir yerde kahve içmeyi özledim diyorum iki saat sonra arkadaşı programımıza dahil oluyor ben tamam desem onun demesi lazım ki başbaşa kalalım bunalma bilmem ne
Herkesin bir kuralı vardır evinde, benim evimin kuralı da böyle. Yabancı insanlar yatıya kalama, bende. Sizin eşiniz çok yanlış yapmış bana göre, saygı duyması gerekirdi. Benim eşim böyle birşey hiç yapmadı, benim kırmızı çizgim var bu konularda onu aşamayacağını bilir. Siz de açık açık anlatın , gerekirse uzatın konuyu ama sonuca ulaştırın mutlaka. İsterse en yakın arkadası olsun farketmez, siz istemediğiniz sürece gitsin dışarda takılsınlar.

arkadaşım gerçekten dalga mı geçiyorsunuz ? dizi izlemesine mi laf ettim ? eşimin asla izlediği bir dizi değil 3 dakikalık bir video herkes çıplak ve 3 dakika tamamen ingilizce ne türkçe alt yazı var ne bişey eşim ingilizce vs de bilmez neye bakıyor olabilir ? içeride karısı uyuyor elin bekar adamıyla içeride izlediği şeye bakın allah aşkı için lütfen
Lucifer in 4 sezonunuda izledim 5. Sezonunu bekliyorum sabırsızlikla. Butun amerikan dizileri gibi cinsellik içeriyor. Ee malum adam seytan sevisiyor. Yahu insanlar sevisiyor. Sizde sevisin. Az bi rahat birakin adamlari.

Lucifer in 4 sezonunuda izledim 5. Sezonunu bekliyorum sabırsızlikla. Butun amerikan dizileri gibi cinsellik içeriyor. Ee malum adam seytan sevisiyor. Yahu insanlar sevisiyor. Sizde sevisin. Az bi rahat birakin adamlari.
siz de sizin gibi dusunmeyen herkese kezban muamelesi yapmayi birakin. size normal olabilir. herkesin yasam tarzi birbirinden cok cok farkli.

arkadaşım gerçekten dalga mı geçiyorsunuz ? dizi izlemesine mi laf ettim ? eşimin asla izlediği bir dizi değil 3 dakikalık bir video herkes çıplak ve 3 dakika tamamen ingilizce ne türkçe alt yazı var ne bişey eşim ingilizce vs de bilmez neye bakıyor olabilir ? içeride karısı uyuyor elin bekar adamıyla içeride izlediği şeye bakın allah aşkı için lütfen
Belki gereksiz bir ayrıntıya takılıyorum ama hanımefendi diziyi izlemiş olmasına birşey demiyor cunku zaten diziyi izlememisler.Hanı bu dizi şöyle böyle ne var bunda diyenler için diyorum adamlar sadece dizinin malum bir sahnesini iceren kisa videoyu açıp izlemisler. youtube da izliyorlar amaç farklı ve rahatsız edici.

Back
X