Sindirdi beni resmen dün inanın sindirdi. Ben suyu resturanttan aldım arkada kafe var diyor orada sıradaymış zaten ben suyu üç dakka içinde alıp içtiğim içinde sinir küpü oldum hatta güleceksiniz belki ama ferhat bile dağı daha çabuk delip su bulmuştur nerdesin sen dedim yani ne diyeyim daha üstelik ben ona hiç küfretmedim
Ah ahh anlıyorum insan bazen donup kalıyor. Hele ki bayılmışsınız eve gelmişsiniz o an farkına varmadan bir de onlara yemek hazırlama sofra kurma gibi bir vazife edinmişsiniz.
Yorumları okumadım ama ben size çok hak verdim ve empati yaptığımda gerçekten sinirlendim. Bu konuyu biraz sakinleşince eşinizle konuşsanız iyi olur gibi. Hastayken anlayışlı olması lazım hatta hasta olmaya da gerek yok iyi hissetmemek ya da canı istememek bile gecenin bir vaktinde eve misafir çağırmayı tercih etmemek için geçerli bir neden.
Su meselesini geçtim, eşiniz bir rahatsızlık geçirse nasıl davranırdınız? O aynı durumda size nasıl davrandı.. Sinir geçiyor da bu yaklaşım incitiyor. Konuşun anlatın ki tekrarı olmasın.