Gerçekten SU’dan sebep ...

Ya bende eşinizi merak ettiğiniz için kızdınız sandim bir an..hanı olur ya bir saat geçti acaba başına birseymi geldi filan..yani ben olsam bundan korkarım kendimi niye düşüneyim?
Yok arkadaşı bekarmış yok ormanvari yerde yalnız kalmışız komik geldiniz kusura bakmayın))
Eşinize eğer "Canım seni merak ettim nerde kaldın Iyimisin?"deseydiniz problem olmazdı ama siz tersine hesap sormuşsunuz..
Vallahi o sinirimle canım merak ettim diyemezdim hanımefendi kaldı ki elbette geç kalmasınaydı tepkim ama o rahatça sıradaydım ne var deyince dedim bu ne rahatlık ya adamla kalmışım bir saat tek bu benim düşüncem illa bana birşey yaparlar demedim

Programınız varken başka birini size sormadan davet etmesi hoş olmamış.

Bayılma durumunu anlamadım , ne dedi doktor ?

Böyle sıkıntılı bir tartışmadan ve hastane olayından sonra yine eve davet etmesi çok can sıkıcı. Üstüne yemek yapmanız abes olmuş.

Bir su almada gecikti diye sesiniz çıkıyor, rest çekip gidebiliyorsunuz ama bu sonra ki yazdıklarımda gikiniz çıkmamış, yemekte yapmışsınız. Çok tezat.

Bu arada , evet su olayında çok abartmissiniz. Yokuşun ortasında susayan siz, Trip atan yine siz.
Su almada gecikmesi kavga tetikledi evet ama eve geldik ben cocugada mahcup hissettim kendimi bu yüzden makarna yaptım zaten yemedim ben

1 saat beklemek cok sinir bozucu, esinizin davranislarida sacma bekar adamin ne isi var sizinle gezmede sizde kalmada aşırı saçma.esin böyle devam ederse işin sonu kötü

eşinin tek suçu onca kavganın üstüne tutup çocuğa bizde kal demesi.
çocuk zaten akıl yoksunu kalkıp gelmiş :olamaz:
lucifer da bir şey yok. bildiğin melek:KK70:
Konu dizi izlenmesi değil ki inanın sadece öyle bir sahne neden özellikle içerde karın uyuyor elin adamıyla içerde izlediğin şeyin mantığı nedir yani

İyide su almaya gittigi yeri bilmiyormuydunuz madem arkadası adam yiyor bi zahmet gideydiniz cok sevgili kocanızın yanına
Hastane dönüşü neden hala misafir agırlıyorsunuz onuda anlamadım halim yok yatıcam diyemediniz mi
Kocanızın arkadasıda tam bir kılkuyrukmus

Sokak ortasında kavga ediyorsunuz, bayılıyorsunuz ve o gerzek arkadaşı sizinle takılmaya devam ediyor. Üstüne o halinizle onlara niye hizmet ediyorsunuz? Müsait değiliz deseydiniz ve gönderseydiniz o kıl kuyruğu.
Kocanız bence kendini hala bekar sanıyor.
Kesinlikle öyle. Ben mahcup hissettim kendimi bu yüzden makarna yaptım. Zaten o kadar ısrar ettiki eşim ben bişey diyemedim

Rahatsız olacağı biri olsa arkadaşı olmaz o kişi bence eşinizin.

Öyle ottan püsürükten kıskanan adamlar bence sağlıklı düşünmüyorlar ve bu hastalıklı halleri diğer davranışlarına da yansıyor.
Bence bekar birinin esli birinin evinde kalması çok sacma geldi. 1 saat yalniz birakilmasi da .Kıskançlık değil ama her seyin herkesin yeri vardir. Samimiyet değil bu laçkalasmak

Valla 1 saat beklesem ben ne yapardım bilmiyorum teli yanına almamak ne demek onu hiç anlamadım :işsiz:neden bayıldınız hadi bayıldınız hastaneye kaldırıldınız sonra eve gidip yemek niye hazırlıyorsunuz her yanı saçma bir gün
Kendimi suclu hissettim mahcup oldum elin adamına bu yüzden yaptım

Esinizde sorumluluk pek yok gibi bı de bekarligini özlemiş anlaşılan keşke arkadaşıyla bulusacaksa siz gitmeseydiniz ben olsam gitmezdim kocanizi taniyorsaniz bu tarz şeylerle karşılaşma ihtimalini göz önünde bulundurmaliydinis haksizsiniz demiyorum ama biraz relax olun tepki verirken hakliyken haksız duruma dusmussunuz baksaniza adam hem suçlu hem guclusun dedigine göre.. fevri olmayin
İlkkez böyle birşey yaşıyoruz

Valla herkes normal demis ama bana gore de anormal ya esin yok rahat yada baska bi kelimeye layık böyle bisey olabilir mi. Cift oldugunuz yere senin hic tanimadigin biri cagirilir mi hadi oda esiyle olsa tamm.bide yetmezmis gbi rahatsiz olduğunu bildgn karınin rahat etmesi gerekirken birde adami eve cagiriyosun ustelik uygunsuz seyler izliyosun. Böyle bi anlayis hicbiyerde yok kimse kusura bakmasın burası amerika değil. Aile adabi diye bisey var ve hic hos olmamis. Arkadasi da ekstra rahat sorunlumudur nedir ne b.k yemeye geliyosun sap gibi milletin huzurunu kaçırıyorsun

Konunun neresinden tutsak elde kalıyor eşinizin size sormadan plan yapması ve yine size danışmadan arkadaşını yatıya davet etmesi haricinde bir suçu yok bence. Ne yapabilir size ormanlık alan diye kaldı ki siz yazmışsınız kalabalıktı herkese de potansiyel sapık gözüyle bakarsak hiç sokağa çıkmayalım. Bazı şeyleri erkekler akıl edemiyor siz de kendi kendinize sinir olacağınıza hani biz birlikte plan yapmıştık diye söyleseydiniz, hatırlatsaydınız. Su alma olayında sizi hatalı buldum merak ettiyseniz nerdesin başına bir şey geldi sandım deseydiniz ama siz direk hesap sormuşsunuz bu noktada üslubunuz çok yanlış. Evde neden yemek yaptınız onu da anlamadım hem kızıyorsunuz üstüne bir de yemek yaptım diye ee yapmasaydınız? Bayılmışsınız kötüsünüz üstüne bir de niye yemek yaptınız ki misafiri çağıran yemeği de düşünseymiş. Ben kötüyüm diyip gidip yatsaydınız odanızda
Ben herşeyi mahvetmiş gibi hissettim çok üzüldüm mahcup hissettim işten eve geldim heryerin ağzına etmişler biton temizlik yaptım yeni oturuyorum konuya yeni bakıyorum düşünün gerçekten kötü hissediyorum

Herkes kadına neden bayildin vs yazmis ayilip bayildin bile yazılmış başıma böyle bir şey gelmedi ama belki sinirsel durum belki o an çok kırıldı öyle dışa vurdu. Hastalığı neden yadirgiyorsunuz dalga konusu yapıyorsunuz ki? 1 saat su alinmaz başka şeyler vardır altinda

sussuzluktan öleceğim aşağı yoldan su alıp geleyim dedi ve gitti telide bendeydi arkadaşlar bekliyorum tam 35 dakika gelen yok giden yok üstelik çocukla bıraktı beni aşağı indik su aldım hatta içtim ama adam yok geri çıktık kayboldu heralde dedik

Bana çok saçma geldi. Adam su almaya gidiyor o gelene kadar siz gidip su alıp geliyor üstüne içiyorsunuz. Ne sırası bu siz niye o sırayı görmediniz. O aralık çok karanlık bir bölüm olmuş.

Bir de televizyondan saate bakmak nedir ya canım senin telefonunun saati yok mu?

Back
X