- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
ZıkkımBizde sana ❤
İyice okusaydın başka derste vardı, babaya şikayet edip kötü olma ihtimali..Gerdek önemlidir. Ben bu dersi çıkardım şahsen.
Bizden geçti artık. Bekarlara küpe olsun hayatım. Bizim zamanımızda böyle akıl verenler yoktu maalesefKesinlikle turnam haklısın.
Gerdek gecesi teli kapatıyoruz. Sabahında msj gelirse gizlice okuyoruz. Yıllaaarr sonra bunu eşimize söylüyoruz ki anında öğrenip babasına şikayet etmesin.
Bu konunun ciddiye alınacak bir yerini göster, sana hak vereceğim. Türkiye standartlarına aykırı bir konu. Gerdek sabahına hangi yürek yemiş genç, oldu mu diye mesaj atar? Bunu yıllar sonra öğrenen kıskanç koca nasıl olur da iyi söylememişsin yoksa onu babama şikayet ederdim der? Hepsi doğruysa kutla kendini tuhaf adamları kendine çekme mıkntısı gibisin. En başta kendin. Hiç bir kadın kocasına böyle birşeyi anlatmaz çünkü.Dalga geçenler hepinize hakkımı helal etmiyorum
Yahu takık olduğunu bildiğin ex sevgiliye günü gününe düğün tarihi verilir mi? Davetiye yollasaydı daha gerçekçi olurdu gerçiBu konunun ciddiye alınacak bir yerini göster, sana hak vereceğim. Türkiye standartlarına aykırı bir konu. Gerdek sabahına hangi yürek yemiş genç, oldu mu diye mesaj atar? Bunu yıllar sonra öğrenen kıskanç koca nasıl olur da iyi söylememişsin yoksa onu babama şikayet ederdim der? Hepsi doğruysa kutla kendini tuhaf adamları kendine çekme mıkntısı gibisin. En başta kendin. Hiç bir kadın kocasına böyle birşeyi anlatmaz çünkü.
Hahahahaha bu ne yaZıkkım
Bu akılları bana verselerdi gece 3 de arayıp nasılsınız diyenler de bizi arayıp ulasamazdi aaah ahBizden geçti artık. Bekarlara küpe olsun hayatım. Bizim zamanımızda böyle akıl verenler yoktu maalesef
Ya bana dedi bide bunu hamileyim ben bana denir mi buHahahahaha bu ne ya
Bence düğün arabasına şoförde olabilirmişYahu takık olduğunu bildiğin ex sevgiliye günü gününe düğün tarihi verilir mi? Davetiye yollasaydı daha gerçekçi olurdu gerçi
Gece 3 için çok güzel esprilerim çıkardı da çok umuma açığız. O yüzden susuyorum...Bu akılları bana verselerdi gece 3 de arayıp nasılsınız diyenler de bizi arayıp ulasamazdi aaah ahsabah 7 de bizi arayıp kahvaltı hazır mı dediler oda ayrı bir değişiklik hiç akıl verenim olmadı Allah'ım bana açık tut telefonu merak ederler dedi ya pis sadic
Bence düğün arabasına şoförde olabilirmiş
Yok bu konunun tamamen +18 topigine taşınması gerekir o zamanGece 3 için çok güzel esprilerim çıkardı da çok umuma açığız. O yüzden susuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?